Spaghetti... 533 Napisano sobota o 22:58 Hej, sorry Margo, że znowu kazaczę To wszystko przez muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 90 Napisano sobota o 23:07 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Hej, sorry Margo, że znowu kazaczę Hej, forum jest dla wszystkich, więc nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano sobota o 23:16 8 minut temu, Margo. napisał: Hej, forum jest dla wszystkich, więc nie widzę problemu Ja też nie, ale ta prędkość przypomina mi kierunek trasy jeśli o auta chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano sobota o 23:56 Coś na dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano wczoraj o 00:22 26 minut temu, Onaaaa napisał: Coś na dobranoc. No więc dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 14 godzin temu Coś starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 14 godzin temu Szlor song. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 14 godzin temu Kto pamieta? Bo tutaj jest jak jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 14 godzin temu Lepsza wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 13 godzin temu Hela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 13 godzin temu Premiera na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 13 godzin temu Życie jest jedno Techno 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 13 godzin temu Pojedynek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 13 godzin temu Tekst Oczywiście — oto tłumaczenie na język polski (z zachowaniem sensu, emocji i poetyckiego tonu): „The Day I Stopped Asking” to finałowy rozdział pierwszej Trylogii Neon Rebellion — ewolucja od buntu, przez stawianie granic, aż po wzniesienie się ponad wszystko. Jeśli My Way, My Rules było iskrą… a Not My Burden było zaporą ogniową… to The Day I Stopped Asking jest momentem, w którym stajesz prosto i przejmujesz kontrolę nad swoim przeznaczeniem. Napisałam tę piosenkę i całą trylogię dokładnie w punkcie zwrotnym mojego życia — gdy przestałam szukać pozwolenia u ludzi, którzy nigdy nie zasługiwali na głos w moich decyzjach. Gdy ich aprobata przestała mieć znaczenie, gdy zobaczyłam tę grę taką, jaka była, i odeszłam od niej na zawsze. Mam nadzieję, że ta piosenka pomoże ci dorosnąć i pożegnać się z wersją siebie, która kiedyś błagała, targowała się albo umniejszała samą siebie. Twoje życie należy do ciebie — i odzyskujesz je w chwili, gdy przestajesz pytać innych o pozwolenie, by być tym, kim już jesteś. TRYLOGIA „NEON REBELLION” — CZĘŚĆ 3: WZNIESIENIE Część 1: My Way, My Rules — Bunt Odmowa podporządkowania się siłom, które próbowały ją ograniczyć. Część 2: Not My Burden — Granice Odmowa ludziom, którzy wysysali z niej całą energię. Część 3: The Day I Stopped Asking — Wzniesienie Odmowa uzależniania swojej tożsamości od czyjegokolwiek pozwolenia — kiedykolwiek. Dla każdego, kto kiedykolwiek umniejszał siebie, by zadowolić ludzi, którzy tylko brali… ta trylogia jest dla ciebie. TEKST — „THE DAY I STOPPED ASKING” [Zwrotka 1] Dziś wszystko staje się jasne Światło przecina to, czego kiedyś się bałam Nie potrzebuję twojej aprobaty Skończyłam z cichą rezygnacją [Pre-Chorus] Twoje echa znikają w ziemi To już koniec — nie zatrzymasz mnie teraz [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja [Zwrotka 2] Nie będę się kurczyć, by pasować do twoich ram Nie przepraszam za swój ogień Nigdy nie miałeś nade mną kontroli Wybieram siebie — taką, jaką mam być [Pre-Chorus] To oczywiste — widać to wyraźnie Nie masz już nade mną żadnej mocy [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja [Solo gitarowe] [Most] Potrzeba było czasu, by zobaczyć prawdę By odnaleźć swój głos i odzyskać młodość [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 12 godzin temu Jacula 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 12 godzin temu Numer 2 yuciube Będzie numer i 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 12 godzin temu a to numer one 1 na YouTube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 12 godzin temu I dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 12 godzin temu I co fifol, podoba ci się ekipa? Sztuczne biodro się buja? To masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 12 godzin temu Nie zapomnijcie o Walentynkach 14 lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach