SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: On zadebiutował w 2004 roku, czyli tak jak mówiłam o twoim wieku. Piszę o czym innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu O wywiadzie jak skakał przed domem gdzieś z dachu czy coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: O wywiadzie jak skakał przed domem gdzieś z dachu czy coś takiego Jest tylko 3 lata ode mnie starszy. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu Homo sapiens zawsze powielali czyjeś dekalogi , bo lubią jak ich prowadzi jakiś pasterz dając złudne poczucie bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Get Оut napisał: Homo sapiens zawsze powielali czyjeś dekalogi Np czyje, neandertalu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 16 Napisano 8 godzin temu Elzbieta to hedonistka jajowa, ale ma slaby gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Elzbieta to hedonistka jajowa, ale ma slaby gust Jaka hedonistka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Get Оut napisał: Homo sapiens zawsze powielali czyjeś dekalogi , bo lubią jak ich prowadzi jakiś pasterz dając złudne poczucie bezpieczeństwa Akurat ten dekalog autorki jest jeszcze gorszy jak prawdziwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, SzlafrokSzlory napisał: A kto się jej sprzeciwia ten przeklęty będzie Idź z gòwnem swoim. Rozejdźcie się w pokoju albo w kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Idź z gòwnem swoim. Rozejdźcie się w pokoju albo w kuchni. Se pojde i będziesz tesknil w swej izbie metrowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Akurat ten dekalog autorki jest jeszcze gorszy jak prawdziwy To wygląda na życzenia i jakieś oczekiwania, a prawdziwy nie jest jakiś zły tylko ludzie nie chcą się do tego stosować, bo nie widzą opłacalności w tym. Dekalogi trzeba zmieniać zgodnie z ewolucją, bo coś co miało sens 2000 lat temu nie pasuje do obecnych czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, a0fd967e3b napisał: Np czyje, neandertalu? Munek ale nie puszczaj oczka bo jestem hetero . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: To wygląda na życzenia i jakieś oczekiwania, a prawdziwy nie jest jakiś zły tylko ludzie nie chcą się do tego stosować, bo nie widzą opłacalności w tym. Dekalogi trzeba zmieniać zgodnie z ewolucją, bo coś co miało sens 2000 lat temu nie pasuje do obecnych czasów. Tak wyrzucić 3 przykazanie a dodać: nie hejtuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Idź z gòwnem swoim. Rozejdźcie się w pokoju albo w kuchni. Kuchni czy kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 8 godzin temu Jeszcze będziecie tęsknić za mno ale wtedy już nie będzie dla was ratunku żadnego. Zegnam ozięble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu Obawiam się że nikt nie wspomni pozytywnie, a co dopiero tęsknić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak wyrzucić 3 przykazanie a dodać: nie hejtuj To można podpiąć pod " nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Kuchni czy kłótni Rozmawiać z Absolutem można z pozycji kuchni , bo jest wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Jeszcze będziecie tęsknić za mno ale wtedy już nie będzie dla was ratunku żadnego. Zegnam ozięble. Nikt nie będzie za tobą tęsknił.. Do widzenia 🥬🫛🫑 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 16 Napisano 8 godzin temu nikt to wy czyli dobrze piszecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nikt nie będzie za tobą tęsknił.. Do widzenia 🥬🫛🫑 Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: nikt to wy czyli dobrze piszecie Tobie też kiedyś może oberwać, dlaczego się mnie nie boisz? Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 16 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, a0fd967e3b napisał: Tobie też kiedyś może oberwać, dlaczego się mnie nie boisz? Zgłoszone. oni tutaj cos pisali ze nie pisze na forum nie dlatego ze mi sie znudzilo tylko dlatego ze sie kogos boje a on mi nie pozwala pisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: oni tutaj cos pisali ze nie pisze na forum nie dlatego ze mi sie znudzilo tylko dlatego ze sie kogos boje a on mi nie pozwala pisac. Boją się tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Kuchni czy kłótni Bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Bzdury Mógłbyś sam coś napisać i podesłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Seven napisał: Mógłbyś sam coś napisać i podesłać. Co? tutaj jest bezsensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Co? tutaj jest bezsensu. No tak, tu. Przecież nie będziesz mi słał listów drogą pocztową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Co? tutaj jest bezsensu. Można samemu naprawić wagę elektroniczną gdy bateria nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Można samemu naprawić wagę elektroniczną gdy bateria nie działa? Nie, nie można sobie baterii wymienić. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach