Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Komfortem jest nie mieć zobowiązań, tyle ci powiem. Tak i pomimo mojego uwielbienia do izolowania się , to jest kilka dziewczyn dla których zajrzę i to są te normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: I wyzwisk od kureff, czego przykładem jest Pieprz. No dziś dala popis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Wiesz że ja dziwnie jadam , bo muszą być pewne składniki żebym miał wartościowe. Mus z truskawek taki gęsty jak sos do makaronu, ale z kompotem też jadłem. Na wsi w Polsce to byś miała z busa prosto z piekarni różne pieczywo . Tak, wiem. Małe porcje ale bardzo pożywne i dające energię. Mówiliśmy o tym nie raz i pamiętam o pięści. ;] Ostatnio wyczytałam chleb z kaszy gryczanej. Że się ją zalewa na noc wodą z dodatkiem soku z cytryny i na drugi dzień miksuje dodając ileś tam wody (w zależności ile kaszy). Wszystko ładnie wymieszać i upiec. Chleb gryczany tak zwany bez jajek, drożdży i mąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To że oni zachowują się jak w szkole i knują nie znaczy że ja tak bede robić. No uparta jesteś i nieprzekupna w pozytywnym znaczeniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Tak i pomimo mojego uwielbienia do izolowania się , to jest kilka dziewczyn dla których zajrzę i to są te normalne. Uwielbiają albo z sympatii albo z nienawiści. Czyli zawsze masz towarzysza rozmów. W zależności od ichnich natchnień, tj. ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Get Оut napisał: Tak i pomimo mojego uwielbienia do izolowania się , to jest kilka dziewczyn dla których zajrzę i to są te normalne. Poza tym w soboty, niedziele o świcie cię nie widzę ostatnimi czasy i co robisz wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Seven napisał: Bo stalkowanie wciąż tych samych osób nudzi na dłuższą metę, a manipulatorzy potrzebują świeżej krwi i temu podskakują do Bogu ducha winnych person w nadziei na nowe emocje. Ja wiem czy im sie nudzi od roku atakują mnie ile mają sił i jakoś sie jeszcze nie zbudzilo im a mi już dawno. Nudzi są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Tak, wiem. Małe porcje ale bardzo pożywne i dające energię. Mówiliśmy o tym nie raz i pamiętam o pięści. ;] Ostatnio wyczytałam chleb z kaszy gryczanej. Że się ją zalewa na noc wodą z dodatkiem soku z cytryny i na drugi dzień miksuje dodając ileś tam wody (w zależności ile kaszy). Wszystko ładnie wymieszać i upiec. Chleb gryczany tak zwany bez jajek, drożdży i mąk. Mam tego robota że dało by się coś w tym upiec na wzór chleba, ale jak mam to później wyczyścić to wole kupić ten chleb. Z kaszy gryczanej pierwsze słyszę , a wiesz jak to smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Poza tym w soboty, niedziele o świcie cię nie widzę ostatnimi czasy i co robisz wtedy? Odsypiał po tygodniu ,albo w kościele jestem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy im sie nudzi od roku atakują mnie ile mają sił i jakoś sie jeszcze nie zbudzilo im a mi już dawno. Nudzi są. Wchodzisz w dyskusję i wiedzą na ile sobie mogą pozwolić. Ot tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Get Оut napisał: Mam tego robota że dało by się coś w tym upiec na wzór chleba, ale jak mam to później wyczyścić to wole kupić ten chleb. Z kaszy gryczanej pierwsze słyszę , a wiesz jak to smakuje Jak kasza gryczana? Hehe, nie wiem. Nie robiłam jeszcze. Kilka razy piekłam a to chleb a to buły ale bez szału i też przestałam bo wychodziły zakalce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Odsypiał po tygodniu ,albo w kościele jestem . Był już ksiądz po kolędzie? Ile teraz hajsu się daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: Uwielbiają albo z sympatii albo z nienawiści. Czyli zawsze masz towarzysza rozmów. W zależności od ichnich natchnień, tj. ludzi. Od małego zawsze miałem jakąś towarzyszke do pobycia razem , bo są różne fetysze. A nienawiść jest niebezpieczna temu ją wypłukałem z organizmu i wolę się śmiać jak wrogowie czerpią z nienawiści bo zawsze wtedy się wykrwawią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu Zakułam się pod paznokciem wczoraj i mnie tak to miejsce boli, że oszaleję. Pulsuje i nie wiem czym to zlikwidować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Odsypiał po tygodniu ,albo w kościele jestem . Albo odsnieżasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Był już ksiądz po kolędzie? Ile teraz hajsu się daje? Był ale w robocie byłem i ewentualnie trza by jechać po niego , a później odwieźć i jeszcze ze dwie stówy dać więc średnio mi sie to kalkuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy im sie nudzi od roku atakują mnie ile mają sił i jakoś sie jeszcze nie zbudzilo im a mi już dawno. Nudzi są. sama sie zaatakowalas swoja mitomania dopoki cie nie zlapano na pierwszym klamstwie to nie bylo z ciebie beki. wytlumacze ci to czego nie rozumiesz. po tych mitomaniach z architektami i innymi rzeczami stalas sie posmiewiskiem i tyle. to forum tu ludzie zachowuja sie jak dzieci w szkole wiec jak widza mitomana to sie smieja i tyle. twoje rozne bekowe wypowiedzi w stylu z e ogor jest inteligentny tylko poglebiaja beke z ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Był już ksiądz po kolędzie? Ile teraz hajsu się daje? Był i go nie wpuściłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Get Оut napisał: Od małego zawsze miałem jakąś towarzyszke do pobycia razem , bo są różne fetysze. A nienawiść jest niebezpieczna temu ją wypłukałem z organizmu i wolę się śmiać jak wrogowie czerpią z nienawiści bo zawsze wtedy się wykrwawią. Fetysze są urocze. ;] Znasz moje zdanie na ten temat, więc nie wypowiadam na głos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Albo odsnieżasz Nie bądź małostkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Zakułam się pod paznokciem wczoraj i mnie tak to miejsce boli, że oszaleję. Pulsuje i nie wiem czym to zlikwidować. Ale jak sie zakułaś? Czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Był ale w robocie byłem i ewentualnie trza by jechać po niego , a później odwieźć i jeszcze ze dwie stówy dać więc średnio mi sie to kalkuluje. Sąsiedzi nie nazwali cię antychrystem? Mnie tak nazwali gdy kiedyś odprawiłam księdza bez ogródek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Ale jak sie zakułaś? Czym? Igłą. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Nie bądź małostkowa Igloo byś se zrobił a nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Sąsiedzi nie nazwali cię antychrystem? Mnie tak nazwali gdy kiedyś odprawiłam księdza bez ogródek. Nie te czasy bo tu każdy udaję że wierzy, a ja chociaż oficjalnie jestem agnostyk co mi pozwala wszędzie chodzić jak na kilka frontów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: Parabatai miała właśnie też problem ze zdrowiem męża i odeszła. Byla tutaj jakieś kilka miesięcy temu ale spytała tylko co słuchać i znów odeszła. A to dlatego.Ja się podłamałam, trochę odbiłam i jest różnie. Bo jeszcze o dom chodzi o piec centralny. Jutro dopiero rusza terapia logopedyczna dzień po dniu.Na razie mówi po swojemu. Ciężko zrozumieć ale daję rady pewne rzeczy przetłumaczyć.Dzisiaj mi przestał piec ogrzewać. Był zięciu i też przez telefon nam mówił gdzie co i jak. Już mam ciepło. O Tajemniczego ja cię tez pytałam jakiś czas temu. Edytowano 7 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 101 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Od małego zawsze miałem jakąś towarzyszke do pobycia razem , bo są różne fetysze. A nienawiść jest niebezpieczna temu ją wypłukałem z organizmu i wolę się śmiać jak wrogowie czerpią z nienawiści bo zawsze wtedy się wykrwawią. Szkoda, że nie wypłukałeś pedo wizji z organizmu, tam jeszcze sporo nienawiści ci zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: sama sie zaatakowalas swoja mitomania dopoki cie nie zlapano na pierwszym klamstwie to nie bylo z ciebie beki. wytlumacze ci to czego nie rozumiesz. po tych mitomaniach z architektami i innymi rzeczami stalas sie posmiewiskiem i tyle. to forum tu ludzie zachowuja sie jak dzieci w szkole wiec jak widza mitomana to sie smieja i tyle. twoje rozne bekowe wypowiedzi w stylu z e ogor jest inteligentny tylko poglebiaja beke z ciebie. Napisał mitoman który był wszędzie i życia by mu zabrakło na te podróże. Poza tym pojechał aż gdzieś do Azji bazgroły zrobić na piasku dla mnie rzekomo. Spójrz na siebie lepiej atrapo człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, ***** moona i salowa napisał: sama sie zaatakowalas swoja mitomania dopoki cie nie zlapano na pierwszym klamstwie to nie bylo z ciebie beki. wytlumacze ci to czego nie rozumiesz. po tych mitomaniach z architektami i innymi rzeczami stalas sie posmiewiskiem i tyle. to forum tu ludzie zachowuja sie jak dzieci w szkole wiec jak widza mitomana to sie smieja i tyle. twoje rozne bekowe wypowiedzi w stylu z e ogor jest inteligentny tylko poglebiaja beke z ciebie. Żałosny jesteś typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: sama sie zaatakowalas swoja mitomania dopoki cie nie zlapano na pierwszym klamstwie to nie bylo z ciebie beki. wytlumacze ci to czego nie rozumiesz. po tych mitomaniach z architektami i innymi rzeczami stalas sie posmiewiskiem i tyle. to forum tu ludzie zachowuja sie jak dzieci w szkole wiec jak widza mitomana to sie smieja i tyle. twoje rozne bekowe wypowiedzi w stylu z e ogor jest inteligentny tylko poglebiaja beke z ciebie. Niech się śmieją skoro lubią być dziecinni. Pierwszym klamstwie? To bylo ich więcej? Kurde prawde tutaj pisze a podobno już tyle klamst napisałam Piter jest w porządku i jednym z najnormalniejszych tutaj dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach