RC_+_ 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Co tam? https://vm.tiktok.com/ZNRhxC9t2/ Edytowano 5 godzin temu przez RC_+_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 51 Napisano 5 godzin temu Idzie ocieplenie - chwała niebiosom. Bo w Cali po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 84 Napisano 3 godziny temu Dzień dobry. Polecam raz na jakiś czas ustawiać sobie ekrany na czarno-białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 51 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Daniel86 napisał: Dzień dobry. Polecam raz na jakiś czas ustawiać sobie ekrany na czarno-białe. Dlaczego? W Mincie ustawiłem sobie tryb nocny, więc barwy się cieplejsze i przyjaźniejsze dla oczu robią po 21. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 1 godzinę temu Późno wstajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu Co go rozliczasz kûtafonie może dopiero mu się zachciało po kawce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, +RC+ napisał: Idzie ocieplenie - chwała niebiosom. Ocieplenie jak ocieplenie ale śnieg mógłby juz przestać sypać bo tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Daniel86 napisał: Dzień dobry. Polecam raz na jakiś czas ustawiać sobie ekrany na czarno-białe. Forum się nie da ustawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu Nie ma mrozu i dziś widziałam dziewczynę z parasolką. We wtorek ma być +6 stopni. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ocieplenie jak ocieplenie ale śnieg mógłby juz przestać sypać bo tragedia. ulepimy dziś bałwana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, +RC+ napisał: Idzie ocieplenie - chwała niebiosom. i opady za tym idą ,niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma mrozu i dziś widziałam dziewczynę z parasolką. We wtorek ma być +6 stopni. Tak. jest minus2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ulepimy dziś bałwana? Ok tylko przynieś marchewkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Colore napisał: i opady za tym idą ,niedobrze Przecież sypie caly czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież sypie caly czas. mało sypało, ale zaczęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Colore napisał: jest minus2 Mam dwuspadowy dach i leci z niego śnieg. Strach się bać, jakie lawiny będą w górach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież sypie caly czas. 0 stopni i bez opadów śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: 0 stopni i bez opadów śniegu -8 i sypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ulepimy dziś bałwana? Trzeba złapać modela na wzór bałwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ok tylko przynieś marchewkę. i wegiełeki na oczy. ekogroszek może? węgielki * Edytowano 1 godzinę temu przez Colore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: -8 i sypie. Tak było u mnie w tamtym tygodniu. Dziś od tych skoków temperatury boli mnie głowa i jakoś kiepsko ta pogoda na mnie działa.. Ale zrobiłam zakupy, lodówka pełna, opłaty zrobione, więc może sypać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trzeba złapać modela na wzór bałwana to już wolę zrobić bałwana na wzór modela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Hello! U mnie 11 i deszcz. Wiosennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to już wolę zrobić bałwana na wzór modela Masz przy sobie marchewkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Masz przy sobie marchewkę? zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to już wolę zrobić bałwana na wzór modela W sumie możemy lepić patrząc na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1479 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Seven napisał: Hello! U mnie 11 i deszcz. Wiosennie. Ale masz ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze Pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale masz ciepło Bardzo. Wczoraj zdjęłam czapę i ją do kieszeni wsadziłam bo tak ciepło. Czapka duża, więc wystawała jej połowa z kieszeni i mi wypadła no i się zgubiła. Nie zauważyłam i nie mam czapki już z pomponem. Co słychać dobrego? Albo mniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach