Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzyderczaSzlora

Smażę tatułaże

Polecane posty

Przed chwilą, SzyderczaSzlora napisał:

Zara napisze że ma dopiero 30 lat i czas ma dzieci. No i pozyskane prawo jazdy oraz pracę w mowie. 

31 niebawem, jak już, Patrysia. Pracę mam a dzieci nie planuje. 

3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał:

a magda to ma dziecko i chlopa a jest dekade starsza  😄 ? sama piszesz obelgi ktore uderzaja w twoja psiapsi 😄

Nie byłyby szlorami jakby to nie było ich hoby na bezrobociu...ale co tu szlora ma robić, może jakaś nimfomanka oprocz tego że psycholka 

2 minuty temu, ***** moona i salowa napisał:

a magda to ma dziecko i chlopa a jest dekade starsza  😄 ? sama piszesz obelgi ktore uderzaja w twoja psiapsi 😄

Dobrze, że ty wychowałeś gromadke dzieci z tutką 😄 Skąd ty wiesz ile i kto ma tutaj lat Sebastianie? Ty latami spamowałeś mi skrzynkę, bo widziałeś, że jestem moderatorem. Nic o mnie nie wiesz podstarzały plotkarzu i hejterze, więc odbij, bo ja cię nie lubię i gardzę tobą. 

a zapomnialem ona ma dziecko tylko pewnie poszlo do adopcji bo raz tez jeczala cos za nim zeby jej wybaczylo wiec dlatego pewnie uwaza ze kazda baba chce miec dzieci 

Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał:

Za 10 lat opisze jak jej dziecko zmienia płeć 😄

Za jakie 10 lat? Chociaz może i tak bo u nowoczesnych ludzi im wcześniej tym lepiej wszystko. Jej koleżanka ma 50 i zero dziecka więc to też nie powiedziane ze pozyska potomstwo. 

2 minuty temu, Malowany napisał:

Uhm. Ja mam dwa. Podziwiam, bo mi by się nie chciało bawić w takie rzeczy w tym wieku i jeszcze czerpać z tego radoche.

To rozumiem. Miałem zabrać sie za książkę, którą dostałem na święta, a ja tłumaczę Ginie, że ma problemy psychiczne. Bez sensu 😀

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Niedługo będzie 3 żona. Wspomnisz moje słowa. Jeszcze się nie rozwiedzie, jak w pierwszym małżeństwie i już będzie szukał baby do wiązania linami 🤗A matce znowu powie, że poznał na dziale filmowym, tak jak było z królikiem 😜Haha. 

Wyobrażasz sobie w ogóle ten cringe? Siedzi sobie małżeństwo, każdy w swoim telefonie/laptopie, i piszą godzinami na tym samym forum, na którym się poznali, ale do którego się wstydzą przyznać przed rodziną. A córka siedzi zapomniana w swoim pokoju.

1 minutę temu, Cold Updraft napisał:

A Patrycja ma ile lat? Chyba 57 i oddała dziecko, z tego co pisałaś. 

A kiedyś chyba też się upiła i pisała, że nie ma mieszkania i wszystkiego się później wyparła. 

1 minutę temu, Cold Updraft napisał:

Może one ciebie planują. Trochę strach taka traumę pokoleniowa przekazywać. Po ketrelu pójdziesz na drzemkę 24 h i kto się zajmie bendżaminem

3 minuty temu, SzyderczaSzlora napisał:

Zara napisze że ma dopiero 30 lat i czas ma dzieci. No i pozyskane prawo jazdy oraz pracę w mowie. 

Ale przecież Geniusia wnusia ma 2-letniego syna, tyle, że dziecko nie znajduje się pod jej opieką. Ale jakby urodzenie odhaczyła 😉 

Przed chwilą, Cold Updraft napisał:

Wyobrażasz sobie w ogóle ten cringe? Siedzi sobie małżeństwo, każdy w swoim telefonie/laptopie, i piszą godzinami na tym samym forum, na którym się poznali, ale do którego się wstydzą przyznać przed rodziną. A córka siedzi zapomniana w swoim pokoju.

Ja sobie nie wyobrażam gadać z bliskimi przez nicki i lajkować ich wpisy. Hahah 🩵🥦

Mówię Ci, rozwód będzie jak pisał Gapcio 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dobrze, że ty wychowałeś gromadke dzieci z tutką 😄 Skąd ty wiesz ile i kto ma tutaj lat Sebastianie? Ty latami spamowałeś mi skrzynkę, bo widziałeś, że jestem moderatorem. Nic o mnie nie wiesz podstarzały plotkarzu i hejterze, więc odbij, bo ja cię nie lubię i gardzę tobą. 

zadnej skrzynki ci nie spamowalem zoska wiec niepotrzebnie sie trudzisz tymi klamstwami ale widze wsciek czyli trafilem juz dzisiaj wyjasnialem ci ze jak sie udaje moderatorke to czlowiek pisze oddaj temat i jak sie to skonczylo twoja kompromitujaca historia wiec 5 raz mam ci pojasnic jak zamiast tematu dostalem historie twojego zycia jak sasiad w sylwestra obiecal dymanie po pijaku i do 2 stycznia sie nie zjawial a ty nie wiesz co poczac ? 

nudzi mnie juz pisanie tego samego idz do neurologa to moga byc mikroudary i dlatego sie zapominasz

1 minutę temu, WzorowaPaniDomu napisał:

Ty chyba masz znacznie dłuższy staż z kościelnym mężem, żeby dorobić się gromadki dzieci większej niż u któregokolwiek kafeterianina.

A co cię to obchodzi? 😛🤦

1 minutę temu, WzorowaPaniDomu napisał:

Ty chyba masz znacznie dłuższy staż z kościelnym mężem, żeby dorobić się gromadki dzieci większej niż u któregokolwiek kafeterianina.

Szokuje mnie hejt akurat z jej strony bezdzietnością. To musi być upośledzenie umysłowe. 

2 minuty temu, Ojciec Fassbender napisał:

To rozumiem. Miałem zabrać sie za książkę, którą dostałem na święta, a ja tłumaczę Ginie, że ma problemy psychiczne. Bez sensu 😀

Te przepychanki między wami mają jakiś głębszy sens, czy to forma rozrywki?

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ale przecież Geniusia wnusia ma 2-letniego syna, tyle, że dziecko nie znajduje się pod jej opieką. Ale jakby urodzenie odhaczyła 😉 

Pewnie po ketrelu poszła w barłog i dzieciak wyszedł sam na ulicę to zabrali gieniucie 

2 minuty temu, Cold Updraft napisał:

skoro mozna z kolega gejem pisac na kafeterii z jednego lozka to i z mezem mozna nie wiem co cie dziwi

• Haha 1

Przed chwilą, Malowany napisał:

Pewnie jedno i drugie albo tani podryw i zwrócenie na siebie uwagi 😜

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ja sobie nie wyobrażam gadać z bliskimi przez nicki i lajkować ich wpisy. Hahah 🩵🥦

Mówię Ci, rozwód będzie jak pisał Gapcio 😄

Co ty tak cały czas z tym rozwodem? Niech im się układa i niech będą szczęśliwi. Każdemu tego życzę.

A jaki sens miała twoja szopka z Iskra? Po co wytykasz coś co sam uprawiałeś? Też masz amnezje wybiórczo? Rozumiem że przeszedłeś przemianę z syna marnotrawnego ale chociaż miejże rigcz

Przed chwilą, SzyderczaSzlora napisał:

A jaki sens miała twoja szopka z Iskra? Po co wytykasz coś co sam uprawiałeś? Też masz amnezje wybiórczo? Rozumiem że przeszedłeś przemianę z syna marnotrawnego ale chociaż miejże rigcz

Ale co ty w ogóle porównujesz?

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Parsknęłam 😂 Choć wiem, że to nieśmieszne, bo prawdopodobne niestety. 

Teraz pewnie wygląda zza krat łóżeczka obserwując jak dziadek opowiada suchary matce polewając liczne trunki. I skończy w mowie matki.

Ale co ty w ogóle porównujesz?

No to co napisałam. Bo to idealna analogia której oczywiście zaprzeczasz jak każdy bezbek gieniutkowy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się