mr_Kumpir 185 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Sokrates miał żonę i co z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 185 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Lerzaczek ma nową kartę graficzną przez cb a stać go na takie szastanie kasom kto wie jak to przeze mnie ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Jak już masz syna lerzaczka to byś uczył jak nie zbankrutować Edytowano 13 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ledwie z poprzedniego wieku Czyli mieścisz sie w granicach ledwo ale jeszcze resztkami sił zipiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Tylko się pochwalić przychodzi że ma lepszy sprzęt i roochanie Edytowano 13 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli mieścisz sie w granicach ledwo ale jeszcze resztkami sił zipiesz. bałwana jeszcze ulepię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: nom Sokratesa i Platona nie chcę Ci psuć narracji ale jednak jestem nieco młodszy i nie miałem okazji ich osobiście poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to dorzuć jakieś drewienko do ogniska bo tak to temat się wypalił dobrze zrobiłaś, gratuluję No, ja nie wiem, wszystko opisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bałwana jeszcze ulepię Od jutro ciepłej i śniegu do pasa i można lepiej tylko marchewek ze sobą musisz zabrać nie mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 20 Napisano 12 godzin temu Ile jeszcze ludzie będą śnieg zima przeżywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, SzyderczaSzlora napisał: Ile jeszcze ludzie będą śnieg zima przeżywać? to i już na to jest jakiś limit? codziennie do woli i bez grzechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 20 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to i już na to jest jakiś limit? codziennie do woli i bez grzechu No powinien być bo to jakby normalne że zima pada śnieg po sama gucz a latem upał w dekiel wali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 20 Napisano 12 godzin temu Nie chce oglądać komedii romantycznych ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, SzyderczaSzlora napisał: Ile jeszcze ludzie będą śnieg zima przeżywać? Nie przeżywamy tylko to jest taka gra kto wiecej ulepi bałwanów ten wygrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 12 godzin temu 31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zupełnie niesłuszną. Tak sobie tylko pierdół że skopie cycki i upuści farbę na chodnik. Ludzie są przewrażliwieni w dzisiejszych czasach. Kogo cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 20 Napisano 12 godzin temu Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to i już na to jest jakiś limit? codziennie do woli i bez grzechu Masz grzech: nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Masz grzech: nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Dzisiaj jadłem dwa donuty wedla przepyszne wycebulilem po zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dzisiaj jadłem dwa donuty wedla przepyszne wycebulilem po zeta Polane czekoladą i w środku krem czekoladowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Polane czekoladą i w środku krem czekoladowy? Tak w środku jakby nutella z zewnątrz czekokada i okryszki czekolady przepyszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dzisiaj jadłem dwa donuty wedla przepyszne wycebulilem po zeta Te dubajskie bym zjadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak w środku jakby nutella z zewnątrz czekokada i okryszki czekolady przepyszny Jadłam kilka razy i dobre są tylko strasznie słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 12 godzin temu Ej a czemu jak se roztapialam masło orzechowe z nutellą w miseczce to w mikrofali światło migało jakby zaraz miało wybuchnąć weź się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 12 godzin temu Straszne to było memusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 12 godzin temu Teraz tylko na rondelku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 12 godzin temu Ja nie jadłam ale Elka jadła bo ja stać i jest fajna a my nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 6 Napisano 4 godziny temu No niestety, nie kazdy jest taki fajny jak Elcia, że sobie robi dzieci. Tym którym się nie udało z genami, niestety się nie płodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 3 Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Córka mi zmarła napisał: Teraz tylko na rondelku I teraz tylko iskry latają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach