elisabeth122 3 Napisano 6 godzin temu Poznałam jakiś czas temu faceta, mówił, że się rozstaje z dziewczyną. Spotkaliśmy się kilka razy, fajnie było, dwa razy sami, dwa razy w większym gronie. Teraz dostałam zaproszenie do teatru dla dwóch osób, więc postanowiłam go zaprosić. Ucieszył się, ale dziś rano napisał mi sms, że jednak nie może iść bo ta dziewczyna jest zazdrosna i jest gotowa mi zrobić awanturę. Żachnęłam się, że wobec tego nie chcę być w to mieszana i niech ona nawet nie próbuje mi robić awantur. On do mnie, że nie chce mi robić kłopotów postaci tej zazdrośnicy, odpowiedziałam, że ona nie jest w stanie mi narobić kłopotów. Więcej już nie odpisalam. To jest jakieś chore, nie zamierzam się więcej do niego odzywać. Dobrze się zachowałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 114 Napisano 6 godzin temu Tak, przecież nie rozstał się, a skoro dziewczyna jest zazdrosna to może o to chodziło... kto wie. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 6 godzin temu ale czy ja się dobrze zachowałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 6 godzin temu Mówił że sie rozstaje czyli był w trakcie i może nie zdąrzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 20 Napisano 6 godzin temu To był bilet na spektakl gieniuty ketrelkowej i dlatego się wymigał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, elisabeth122 napisał: ale czy ja się dobrze zachowałam? Tego to nawet filozofowie nie wiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tego to nawet filozofowie nie wiedzą. A Ty jak oceniasz, i co dalej robić, bo ja nie zamierzam z nim utrzymywać kontaktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 6 godzin temu to nie utrzymuj boszzz who cares Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 6 godzin temu a na uj ci czyjas ocena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tego to nawet filozofowie nie wiedzą. kilkoro filozofów mi się przewinęło przez ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, elisabeth122 napisał: Poznałam jakiś czas temu faceta, mówił, że się rozstaje z dziewczyną. Spotkaliśmy się kilka razy, fajnie było, dwa razy sami, dwa razy w większym gronie. Teraz dostałam zaproszenie do teatru dla dwóch osób, więc postanowiłam go zaprosić. Ucieszył się, ale dziś rano napisał mi sms, że jednak nie może iść bo ta dziewczyna jest zazdrosna i jest gotowa mi zrobić awanturę. Żachnęłam się, że wobec tego nie chcę być w to mieszana i niech ona nawet nie próbuje mi robić awantur. On do mnie, że nie chce mi robić kłopotów postaci tej zazdrośnicy, odpowiedziałam, że ona nie jest w stanie mi narobić kłopotów. Więcej już nie odpisalam. To jest jakieś chore, nie zamierzam się więcej do niego odzywać. Dobrze się zachowałam? oddzielaj czyny od słów to się rozjaśni zaprosiłaś gościa do teatru i on Ci odmówił jak Ci bardzo zależy to możesz go jeszcze gdzieś zaprosić i zobaczyć czy przyjmie możesz poczekać czy on Cie gdzieś zaprosi jak nie przyjmuje zaproszeń ani nie zaprasza Ciebie nigdzie to nie chce utrzymywać tej znajomości (i nie ważne co mówi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kilkoro filozofów mi się przewinęło przez ręce Ale że co ty z nimi robiłeś że ich przewijałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, elisabeth122 napisał: A Ty jak oceniasz, i co dalej robić, bo ja nie zamierzam z nim utrzymywać kontaktów. Dobrze zrobiłaś bo nie zamieszasz z nim utrzymywać kontaktów i robisz według tego co ty chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale że co ty z nimi robiłeś że ich przewijałeś brzmi jakby zmienial pieluszki a widmo by pobil chyba bo on wydaje sie typem co gardzi takimi filozofami na strzala bo to konkretny chlop jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: brzmi jakby zmienial pieluszki a widmo by pobil chyba bo on wydaje sie typem co gardzi takimi filozofami na strzala bo to konkretny chlop jest No moze zmieniał w końcu rożne rzeczy sie w życiu robiło. Widmo nie bije tylko na tym forum ma taką opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 185 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ale że co ty z nimi robiłeś że ich przewijałeś wielu filozofów to geje więc chyba dymał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ale że co ty z nimi robiłeś że ich przewijałeś nie ja ich przewijałem tylko oni mi się przewinęli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 185 Napisano 5 godzin temu ale trochę starawy musi już być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: wielu filozofów to geje więc chyba dymał xD weź coś powiedz to zaraz no... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie ja ich przewijałem tylko oni mi się przewinęli A to coś mi się pokręciło odwrotnie Tales z miletu czy herakles z Efezu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to coś mi się pokręciło odwrotnie Tales z miletu czy herakles z Efezu? Sedes z bakelitu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 752 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No moze zmieniał w końcu rożne rzeczy sie w życiu robiło. Widmo nie bije tylko na tym forum ma taką opinię. Zupełnie niesłuszną. Tak sobie tylko pierdół że skopie cycki i upuści farbę na chodnik. Ludzie są przewrażliwieni w dzisiejszych czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wielu filozofów to geje więc chyba dymał xD Skąd wiesz że wielu to geje? Znasz jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ale trochę starawy musi już być ledwie z poprzedniego wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wielu filozofów to geje więc chyba dymał xD A którzy bo pierwszy jaki mi przychodzi na myśli to Nicze i akademickie gadki poważnych panów o złych kobietach i szlorach gorszych niż zwierzęta huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 185 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Skąd wiesz że wielu to geje? Znasz jakiś? nom Sokratesa i Platona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 5 godzin temu Nie zbaczajcie z tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nom Sokratesa i Platona Sokrates miał żonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 24 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nom Sokratesa i Platona Lerzaczek ma nową kartę graficzną przez cb a stać go na takie szastanie kasom kto wie Edytowano 5 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, elisabeth122 napisał: Nie zbaczajcie z tematu. to dorzuć jakieś drewienko do ogniska bo tak to temat się wypalił dobrze zrobiłaś, gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach