***** moona i salowa 43 Napisano 3 godziny temu skoro sie wpisales na pewno chcesz sie czyms pochwalic wiec wklejaj ten dworzec, samochod i stojace tam jagodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 107 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Seven napisał: Zostaje nam marzyć o forumowych wzwodach. Na marginesie powiedz? Można było wcześniej wysłać zdjęcie na skrzynkę? Kiedyś próbowałam i nie mogłam. przez linka na pewno, tak jak tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: przez linka na pewno, tak jak tu Acha, okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, ***** moona i salowa napisał: skoro sie wpisales na pewno chcesz sie czyms pochwalic wiec wklejaj ten dworzec, samochod i stojace tam jagodzianki A tak tytułem wyciszenia się zajrzałem sobie do zoo; zwiedzając pawilon małp natknąłem się na orangutana. Patrzę na niego, patrzę... i myślę: no żesz w mordę, libeda zamknęli! Aż postanowiłem napisać na Kafe żeby się przekonać czy to byłeś faktycznie ty czy jednak po staremu i nie ma za co wypić Edytowano 1 godzinę temu przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mewa again napisał: A tak tytułem wyciszenia się zajrzałem sobie do zoo; zwiedzając pawilon małp natknąłem się na orangutana. Patrzę na niego, patrzę... no żesz w mordę libeda zamknęli! Aż postanowiłem napisać na Kafe żeby się przekonać czy to byłeś faktycznie ty czy jednak po staremu i nie ma za co wypić lilcwel dzisiaj porcji leków nie przyjął, bo jakiś nerwowy zgłoś mu post do usunięcia i zobaczmy co się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Szon patrol$$$ napisał: Krzynio, weź przestań pjertolić Benek był nerwowy, szybko wpadał w szał, a ziemniak to ostoja spokoju. Jesteś w błędzie Oj tam, pjertolish. Benek był spoko, chociaż homo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Krzynio Kupka napisał: lilcwel dzisiaj porcji leków nie przyjął, bo jakiś nerwowy zgłoś mu post do usunięcia i zobaczmy co się stanie Moon, nie chce mi się w to bawić, tak dla beki założyłem temat w wolnej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 187 Napisano 25 minut temu 4 godziny temu, Cold Updraft napisał: Młodość niejedni na imię … ile masz lat? jeszcze 20+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 20 minut temu (edytowany) Bennie był fajny teraz same ćwoki dûpki i nudziarze tu siedzą i wredne baby Edytowano 20 minut temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 20 minut temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jeszcze 20+ To tak jak Bennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 19 minut temu A ten mewa komuś madke zabił czy o co chodzi że wieczne darcie na niego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 18 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: A ten mewa komuś madke zabił czy o co chodzi że wieczne darcie na niego Trochę irytujący był, jak libed xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 17 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: A ten mewa komuś madke zabił czy o co chodzi że wieczne darcie na niego Gorzej. Pier.dolił kobiete swojego kolegi z forum. Edytowano 17 minut temu przez wyleniały sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 15 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Krzynio Kupka napisał: Trochę irytujący był, jak libed xD A coś nielegalnego zrobił nudne te pierdy ciągle te ludzie nigdy nie zmieniają płyty i np nie stają się amoralni z nudów tylko plepleple ciągle to samo Edytowano 15 minut temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 59 Napisano 13 minut temu 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: jeszcze 20+ Och, jeszcze niedawno tyle miakan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 13 minut temu Bosze jakie nudziarze nudne stare chûje i stare wredne baby z kijem w dûpie nic ciekawego nie majom do powiedzenia ci Polacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, Cold Updraft napisał: Och, jeszcze niedawno tyle miakan 30 lat temu to dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 9 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Bosze jakie nudziarze nudne stare chûje i stare wredne baby z kijem w dûpie nic ciekawego nie majom do powiedzenia ci Polacy Daria ty jesteś taka nudna że nawet piwosz prawiczek z ciebie zrezygnował Edytowano 8 minut temu przez wyleniały sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, wyleniały sratuszczak napisał: Daria ty jesteś taka nudna że nawet piwosz prawiczek z ciebie zrezygnował Wszystko tu opada lerzaczek mądry że go nie ma tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 43 Napisano 4 minuty temu 14 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Bennie był fajny teraz same ćwoki dûpki i nudziarze tu siedzą i wredne baby wyzywal baby od grazyn i reklamowal sie ze on sie spotyka z samymi miss po czym okazalo sie ze pojechal na randke z prostytutka i zrobil jej minetke czym sie pochwalil na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 23 Napisano 3 minuty temu Dobry wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 43 Napisano 3 minuty temu a jeszcze byl zaskoczony ze ona nie chce rzucic swojej pracy zwiazac sie z 20 lat starszym dziadem i isc do pracy w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 23 Napisano 2 minuty temu Ten nowy modek to wiadomo kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, slońcewmroku napisał: Dobry wieczór. Hej widziałaś może czlona od Moona bo pisałaś że duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach