RC_+_ 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Mam dla was coś https://vm.tiktok.com/ZNRkQPXrR/ Edytowano 5 godzin temu przez RC_+_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 2 godziny temu Necati Arabaci jest teraz dosyć sławną personą na Tik - Toku. Szuka go Interpol i grozi mu aresztowanie w Niemczech. Zobacz Dutch, na czym typ dorobił się majątku i kokosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 79 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Necati Arabaci jest teraz dosyć sławną personą na Tik - Toku. Szuka go Interpol i grozi mu aresztowanie w Niemczech. Zobacz Dutch, na czym typ dorobił się majątku i kokosów. Alfons jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Alfons jakiś. I handlarz ludźmi Bałabym się spotykając go na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 79 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I handlarz ludźmi Bałabym się spotykając go na ulicy W Dubaju siedzi i raczej prędko do UE nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: W Dubaju siedzi i raczej prędko do UE nie wróci. Wygląda jak Indianin po botoksie Typ słynie z brutalności i bezwzględności, a najlepsze jest to, że ten handlarz narkotykami jak został zamykany, to po 10 dniach wychodził. Czyżby kasa i układy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 15 Napisano 2 godziny temu Wysyłasz mi jakiegoś alfonsa? A co ja jestem dzìwka? Chyba ci się coś odkleilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wygląda jak Indianin po botoksie Typ słynie z brutalności i bezwzględności, a najlepsze jest to, że ten handlarz narkotykami jak został zamykany, to po 10 dniach wychodził. Czyżby kasa i układy? Czy ty nie miałaś opuścić forum? Czy nie ma cię tylko dla Gieni? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wzorowa_pani_domu napisał: Czy ty nie miałaś opuścić forum? Czy nie ma cię tylko dla Gieni? Nie odpisze bo nie marnuje czasu na plebs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 79 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyżby kasa i układy? Wystarczy, że tacy kuurwiarze obsługują klientelę wyższej rangi jak polityków czy sędziów. U nas też jeden sędzia wpadł na lotach do tajskich buurdeli lata temu. No i wtedy się tworzą układziki zamknięte i korupcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Wystarczy, że tacy kuurwiarze obsługują klientelę wyższej rangi jak polityków czy sędziów. U nas też jeden sędzia wpadł na lotach do tajskich buurdeli lata temu. No i wtedy się tworzą układziki zamknięte i korupcja. Typ dużo wie, chroni swoją prywatność mając ochroniarzy przy sobie, bo wie, że grozi mu kulka lub więzienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Wysyłasz mi jakiegoś alfonsa? A co ja jestem dzìwka? Chyba ci się coś odkleilo Jemu ostatnio trochę gorzej. wysyla tiktoki (to już dziwne) o bardzo dziwnej niezbyt miłej dla kobiet tresci. czyzby orleniara nie chciała sie poddać wszystkim przykazaniom bożym?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 83 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, wzorowa_pani_domu napisał: Czy ty nie miałaś opuścić forum? Czy nie ma cię tylko dla Gieni? Mnie rozwala, że ona uważa, że bycie żoną myśliwego polega na odmrażaniu non stop du.pska na mrozie w nocy A kałasznikow jest bronią myśliwską Żeby nawet przy pomocy AI nie rozeznać tematu. Przy okazji - Bunia na pewno nie polował, tego tematu nigdy nie było za czasów jej związku z nim. Polował ten sąsiad, na którego się grzała, to wtedy weszła ta obsesja. Potem po prostu połączyła ten wątek z udawanym mężem i gra Madzia poluje tak jak fotografuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 2 godziny temu W ogóle to nie klikajcie tak ochoczo w te wszystkie linki co tu wysylaja, bo np z tego tiktoka jak macie konto to was potem paruje. Wiec jak wam zależy jednak na anonimowości to uważajta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 15 Napisano 2 godziny temu Ważne że temat się kręci i jest sojusznik. Wtedy każda treść jest okej nawet dla wojującej feministki gardzacej alkoholem i innymi używkami. Chyba proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mnie rozwala, że ona uważa, że bycie żoną myśliwego polega na odmrażaniu non stop du.pska na mrozie w nocy A kałasznikow jest bronią myśliwską Żeby nawet przy pomocy AI nie rozeznać tematu. Przy okazji - Bunia na pewno nie polował, tego tematu nigdy nie było za czasów jej związku z nim. Polował ten sąsiad, na którego się grzała, to wtedy weszła ta obsesja. Potem po prostu połączyła ten wątek z udawanym mężem i gra Madzia poluje tak jak fotografuje Sąsiad co miał przyjść w sylwestra i nie wydupcyl? I teraz libed co musiał tego wysłuchiwać to ten zły w tej opowiesci? Heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 83 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Sąsiad co miał przyjść w sylwestra i nie wydupcyl? I teraz libed co musiał tego wysłuchiwać to ten zły w tej opowiesci? Heheh Ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, wzorowa_pani_domu napisał: Czy ty nie miałaś opuścić forum? Czy nie ma cię tylko dla Gieni? Dołączam sie do pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 2 godziny temu Myslisz ze dostaniemy odpowiedz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Szpinak napisał: W ogóle to nie klikajcie tak ochoczo w te wszystkie linki co tu wysylaja, bo np z tego tiktoka jak macie konto to was potem paruje. Wiec jak wam zależy jednak na anonimowości to uważajta Ja na szczęście niE MAM Edytowano 2 godziny temu przez KochamWieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mnie rozwala, że ona uważa, że bycie żoną myśliwego polega na odmrażaniu non stop du.pska na mrozie w nocy A kałasznikow jest bronią myśliwską Żeby nawet przy pomocy AI nie rozeznać tematu. Przy okazji - Bunia na pewno nie polował, tego tematu nigdy nie było za czasów jej związku z nim. Polował ten sąsiad, na którego się grzała, to wtedy weszła ta obsesja. Potem po prostu połączyła ten wątek z udawanym mężem i gra Madzia poluje tak jak fotografuje Jeszcze przez pewien czas miała obsesje na punkcie piłki nożnej i jezdzila na mecze tego rekord bielsko biała Edytowano 2 godziny temu przez KochamWieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 15 Napisano 1 godzinę temu Najlepsze było pisanie o zrobieniu zdjęcia z profilu które było kradzione. Bezczelna i żałosne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 114 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Najlepsze było pisanie o zrobieniu zdjęcia z profilu które było kradzione. Bezczelna i żałosne xD Te szlory powinny trafic na wieczny ignor z tym wiecznym bezsensownym bełkotem. Trzeba je traktować jak odpaly narcyzjusza a nie jakies dyskutantki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mnie rozwala, że ona uważa, że bycie żoną myśliwego polega na odmrażaniu non stop du.pska na mrozie w nocy A kałasznikow jest bronią myśliwską Żeby nawet przy pomocy AI nie rozeznać tematu. Przy okazji - Bunia na pewno nie polował, tego tematu nigdy nie było za czasów jej związku z nim. Polował ten sąsiad, na którego się grzała, to wtedy weszła ta obsesja. Potem po prostu połączyła ten wątek z udawanym mężem i gra Madzia poluje tak jak fotografuje A na czym polega bycie schorowaną utrzymanką chada z autyzmem? Będzie jakiś komentarz, bo właśnie wstałaś z barłogu? Czy udamy, że nic się nie dzieje i znowu piecze cię dopa, bo pozyskałaś żonatego gacha, który nie mając rozwodu myszkował w sieci, bo nikt normalny nie chciał nawet patrzeć w jego stronę. Dam też dobrą radę - zmień tarota i niech twoja matka już nie wróży, bo nic się nie zgadza. Te łażenia królików, śliwek, ułomnych Libedów, tutek, ciasnych rajtuz i garsonic są żałosne. Psychiatra pilnie ułomna babo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A na czym polega bycie schorowaną utrzymanką chada z autyzmem? Będzie jakiś komentarz, bo właśnie wstałaś z barłogu? Czy udamy, że nic się nie dzieje i znowu piecze cię dopa, bo pozyskałaś żonatego gacha, który nie mając rozwodu myszkował w sieci, bo nikt normalny nie chciał nawet patrzeć w jego stronę. Dam też dobrą radę - zmień tarota i niech twoja matka już nie wróży, bo nic się nie zgadza. Te łażenia królików, śliwek, ułomnych Libedów, tutek, ciasnych rajtuz i garsonic są żałosne. Psychiatra pilnie ułomna babo Wiem że zdradzalas męża głupia babo pozująca na świętsza od papieża. Myślisz że każdy ma łeb w dupje tutaj i jest głupszy od ciebie? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A na czym polega bycie schorowaną utrzymanką chada z autyzmem? Będzie jakiś komentarz, bo właśnie wstałaś z barłogu? Czy udamy, że nic się nie dzieje i znowu piecze cię dopa, bo pozyskałaś żonatego gacha, który nie mając rozwodu myszkował w sieci, bo nikt normalny nie chciał nawet patrzeć w jego stronę. Dam też dobrą radę - zmień tarota i niech twoja matka już nie wróży, bo nic się nie zgadza. Te łażenia królików, śliwek, ułomnych Libedów, tutek, ciasnych rajtuz i garsonic są żałosne. Psychiatra pilnie ułomna babo Powtarzam - kocham Cię 🩵🩷🩷🦷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 775 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A na czym polega bycie schorowaną utrzymanką chada z autyzmem? Będzie jakiś komentarz, bo właśnie wstałaś z barłogu? Czy udamy, że nic się nie dzieje i znowu piecze cię dopa, bo pozyskałaś żonatego gacha, który nie mając rozwodu myszkował w sieci, bo nikt normalny nie chciał nawet patrzeć w jego stronę. Dam też dobrą radę - zmień tarota i niech twoja matka już nie wróży, bo nic się nie zgadza. Te łażenia królików, śliwek, ułomnych Libedów, tutek, ciasnych rajtuz i garsonic są żałosne. Psychiatra pilnie ułomna babo Czemu nie piszesz z koleżankami o ulubionych trunkach i jak pić czystą żeby najlepiej wchodziła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 30 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Te łażenia królików, śliwek, ułomnych Libedów, tutek, ciasnych rajtuz i garsonic są żałosne. A co to za promocja, że ja jestem x2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 83 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czy udamy, że nic się nie dzieje A co się konkretnie dzieje? Jak skonkretyzujesz, to się odniosę A bycie żoną mojego męża polega na życiu z kochającym, aż nadmiernie troskliwym i opiekuńczym, cholernie dobrym w łóżku, cholernie przystojnym i zaradnym mężczyzną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Irressistible napisał: Powtarzam - kocham Cię 🩵🩷🩷🦷 Ile można? Milioner z autyzmem, narkotykami pod dziąsłem i sznur na szyi w postaci córki, której nie chciał mieć i garba w postaci bezrobotnej schorowanej wulgarnej kłamczuchy. No żal. pl. Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach