Irressistible 7 Napisano 5 godzin temu Się zmęczył ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 5 godzin temu Zgłoszone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Obrobił kolosa i poległ w barłogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 5 godzin temu Hula hopem go zamęczyłam i padł. W dodatku wypił szampana całego a co to dla gówniarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Pindolkiem kręcił koła bo to jakaś pjerdola. Zreszto przy tobie to tylko zapaść w sen u nieboszczyka udawac Edytowano 5 godzin temu przez SzykownaSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 4 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 4 godziny temu Wez wlosy do laleczki voodoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 4 godziny temu Jakiś żul przyszedł przenocować? W takie mrozy powinniście sobie pomagać i trzymać się razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 4 godziny temu Ciałem ogrzać czeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach