Fatal 8 Napisano 13 godzin temu Ten flotę dostaje. 🦚🪲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, Fatal napisał: Ten flotę dostaje. 🦚🪲 a ty już po po wódkę zapi.erdalasz o tej godzinie Edytowano 13 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 0 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, gnomee napisał: a ty już po po wódkę zapi.erdalasz o tej godzinie W Polsce prohibicje wyłączają o 6:00 więc jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 85 Napisano 11 godzin temu Ja zazwyczaj budzę się o 6:00, a wstaję o 7:00. Na co mogę liczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatal 8 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Daniel86 napisał: Ja zazwyczaj budzę się o 6:00, a wstaję o 7:00. Na co mogę liczyć? A pozyskujesz pieniądze czy bezrobocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 51 Napisano 8 godzin temu o widze ze impreza juz od rana bedzie jakies mordobicie ? wstawilas sobie cos na miejsce tego zeba straconego w wyniku "kopyrtniecia" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatal 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: o widze ze impreza juz od rana bedzie jakies mordobicie ? wstawilas sobie cos na miejsce tego zeba straconego w wyniku "kopyrtniecia" ? Nie straciłam żadnego zęba, ty za to postradałeś wszystkie szare komórki. Weź się za robotę, a nie bzdury wypisujesz od rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1501 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Daniel86 napisał: Ja zazwyczaj budzę się o 6:00, a wstaję o 7:00. Na co mogę liczyć? Na niewyspanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach