Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Granie zróbmy tutaj Magda, bo tam się nie da Wrzuć drugiego Dawida Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Na różowo wszystko wchodzi. Nie chce wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na różowo wszystko wchodzi. Nie chce wejść Jak nie chce wejść, to na siłę nie wpychaj zostaw temat na pózniej Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Bez pchnięcia nie ma wejścia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu Tak, ale niektórzy myślą, że nie żartujemy Czas rozlużnić atmosfere muzyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Myślisz, że ja się przejmuje co tutaj o mnie myślą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myślisz, że ja się przejmuje co tutaj o mnie myślą? Myślę, że oboje mamy wywalone, ale niektórzy mają pożywkę Chyba kużwa głodna o tej porze nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Myślę, że oboje mamy wywalone, ale niektórzy mają pożywkę Chyba kużwa głodna o tej porze nie jesteś Zjadłam jogurt i wypiłam elektrolity.. Skąd wiedziałeś, że jestem głodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam jogurt i wypiłam elektrolity.. Skąd wiedziałeś, że jestem głodna? To dobrze, ja elektrolity też spożywam, ale wcześniej. Intuicja rybia mi podpowiedziała, że jesteś i jak widać trafnie Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, boje sie trumpa napisał: Nie ma wyjscia musisz ja wydupcyc. Inaczej nie da nam spokoju. Zrob to dla dobra ojczyzny Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Te dwie wariatki są niemożliwe Aport i warować Bo ja zaraz wrócę, a wy macie wariatki pilnować tematu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Zazdroszczą ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, boje sie trumpa napisał: Gdzie tam ma. Rozwiedziona od lat kilku. Nie zrażaj sie. Kto sie zraża ten nie roocha Krejzi bo w końcu w dupę od Libeda dostaniesz i się skończy kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Te dwie wariatki są niemożliwe Aport i warować Bo ja zaraz wrócę, a wy macie wariatki pilnować tematu. Dobrze, że jeszcze mam reakcje Hau Hau Wracaj i daj im popalić, ale Magdę Jeż to mi szanuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Zazdroszczą ci. Mają bekę Magi. Ten utwór też Ci się nie podoba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, boje sie trumpa napisał: Te ty juz im nie przeszkadzaj:p miałaś swoja szanse to wybrałaś psycho jukona. Tera daj madzi poobcowac Nie przeszkadzam bo nie widzę by sie skarżyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dobrze, że jeszcze mam reakcje Hau Hau Wracaj i daj im popalić, ale Magdę Jeż to mi szanuj A ja już nie mam reakcji i nie dostaniesz lajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie przeszkadzam bo nie widzę by sie skarżyli. Starczy miejsca, bo tu duża sala pełna wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, boje sie trumpa napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Wrócił Filip, więc chyba czas powiedzieć Dobranoc 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach