***** tepaczke i cpuna 1 Napisano 1 godzinę temu to juz o jedzeniu zakazane sa tematy ? na tym forum mozna chyba tylko spam wklejac bo te tematy ze spamem wisza najdluzej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ***** tepaczke i cpuna napisał: to juz o jedzeniu zakazane sa tematy ? na tym forum mozna chyba tylko spam wklejac bo te tematy ze spamem wisza najdluzej. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 0 Napisano 1 godzinę temu Mrożenie to tylko sposób konserwacji. Nie ma co sie bać jak poganie burzy i księżyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 0 Napisano 1 godzinę temu Hihi. A ja jem tościki z serem & szynką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Breakthrough napisał: Hihi. A ja jem tościki z serem & szynką. A duupa rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pyza jeżycka napisał: A duupa rośnie Jak się ćwiczy, rusza, i pracuje, to nic nie rośnie, co najwyżej mięśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 85 Napisano 1 godzinę temu Jem szarlotkę dniobabciową. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Breakthrough napisał: Hihi. A ja jem tościki z serem & szynką. A do tych tościków taterka już wjechała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: A do tych tościków taterka już wjechała? Screw urself. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 1 godzinę temu Wy jej życzycie żeby się zapiła? Boszz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Breakthrough napisał: Screw urself. 🫧 Już narąbana? Tylko się nie kopyrstnij gdzieś i zębów ostatnich nie zgub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 1 godzinę temu Ile można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 1 godzinę temu Miecz coś pisał że jest etap u trzeźwego alkusa gdy walczy żeby traktowano go jak istotę ludzką we własnym domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 1 godzinę temu Laska se chce pogadać a tu wiecznie sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 58 minut temu Freebunio też jej kazał sięgnąć po butelkę bo mu się nudzi xd wredni ludzie, to by ich mogło zabić jakby przez chwilę byli mili i nie pokazywali swojej cool ironicznej zayebistosci xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 0 Napisano 46 minut temu 9 minut temu, SkasowanaSzlora napisał: Freebunio też jej kazał sięgnąć po butelkę bo mu się nudzi xd wredni ludzie, to by ich mogło zabić jakby przez chwilę byli mili i nie pokazywali swojej cool ironicznej zayebistosci xd FreeBunio to szamotulska wzorowa gospodyni domowa i małżonka, która pozyskuje na 3 różnych forach żonatych (i nie tylko, bo również takich którzy mogą być jej synami) mężczyzn, a wszystko to za plecami męża rolnika poznanego na nk. Oprócz tego wyzywa od „kurew” mnie, Magdę i nie tylko. I taka osoba nazywa się prawowitą katoliczką, ponieważ na spowiedzi dostanie rozgrzeszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 41 minut temu A niech sobie gada, ktoś jej broni? Robić z niej ofiary nie musisz bo sama rzuca się jak wesz na grzebieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 38 minut temu O proszę, gienek w pełnej krasie nie ogarnia, kto jest kto, a powtarza jak automat po madzi jakieś bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 0 Napisano 36 minut temu (edytowany) 23 minuty temu, SkasowanaSzlora napisał: Laska se chce pogadać a tu wiecznie sraka Gienek obraza 99proc forum, wszystkich prócz kilku upośledzi i lajkuje paskudne hejty. Jej alkoholizm to jej sprawa, ja tam jej nie żałuje tylko temu ze jest alkuska. Edytowano 36 minut temu przez pyza jeżycka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 31 minut temu 13 minut temu, Breakthrough napisał: FreeBunio to szamotulska wzorowa gospodyni domowa i małżonka, która pozyskuje na 3 różnych forach żonatych (i nie tylko, bo również takich którzy mogą być jej synami) mężczyzn, a wszystko to za plecami męża rolnika poznanego na nk. Oprócz tego wyzywa od „kurew” mnie, Magdę i nie tylko. I taka osoba nazywa się prawowitą katoliczką, ponieważ na spowiedzi dostanie rozgrzeszenie. A daj spokój typowy babofon nieludzki bez uczuć szorstki jak papier ścierny ale nie można się rzucać bo tylko na to czekajo żeby zrobić z cb dèbila huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 30 minut temu Panuj nad sobom szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 29 minut temu (edytowany) A właśnie to FreeBunio to raczej Puchacz moim zdaniem Edytowano 29 minut temu przez SkasowanaSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 0 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, SkasowanaSzlora napisał: A właśnie to FreeBunio to raczej Puchacz moim zdaniem Puchacza już tu dawno nie ma, a dziś jak ją rozszyfrowałam to nawet nie zaprzeczyła. So… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 26 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Breakthrough napisał: Puchacza już tu dawno nie ma, a dziś jak ją rozszyfrowałam to nawet nie zaprzeczyła. So… A może, nawet bym się nie zdziwiła, gorliwi pisowcy są wyjątkowo nienawistni i pełni pogardy Edytowano 26 minut temu przez SkasowanaSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 25 minut temu (edytowany) Kto by pomyślał że dawna dramatyczna diva skończy z ksywka gienek. Ps Średnio wierzę w jej alkoholizm bardzo trafnie w mojej ocenie podsumował ją mąż ewy. Edytowano 20 minut temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 796 Napisano 20 minut temu 5 minut temu, SkasowanaSzlora napisał: A może, nawet bym się nie zdziwiła, gorliwi pisowcy są wyjątkowo nienawistni i pełni pogardy Dziwnie dziś gadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 40 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Dziwnie dziś gadasz. Jak zwykle to dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 17 minut temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dziwnie dziś gadasz. Tak jak zawsze. Unikam gniewnych buldoopiarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 0 Napisano 14 minut temu 9 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Kto by pomyślał że dawna dramatyczna diva skończy z ksywka gienek. Ps Średnio wierzę w jej alkoholizm bardzo trafnie w mojej ocenie podsumował ją mąż ewy. To pogubione wrażliwe dziedzko. Ciężko mi hejtowac cierpiących ludzi. Nie mam tego okrucieństwa jak niektórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 85 Napisano 13 minut temu 13 minut temu, Breakthrough napisał: Puchacza już tu dawno nie ma, a dziś jak ją rozszyfrowałam to nawet nie zaprzeczyła. So… Co ty pyerdolisz, Gienek? Nayebana od rana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach