pyza jeżycka 12 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: Tuyaj ciągle kłamią ale Piter rano coś pisał o tym pozwie zbiorowym i chce się dowiedzieć o co chodziło, wiesz może? Ale o co on to będzie składał? O to ze nazywa ludzi prostytutkami? Ten ułom to sobie może co najwyżej pranie złożyć a nie pozew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 798 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Ok ale widmo nic nie myśli składać. Piter cóś pisał o tym ale nie wiadomo o co chodziło. Może wróci z pracy za chwilę i sie wypowie. Nspisał że może widmok zniknął bo pisze pozew zbiorowy przeciwko hejterom z forum. Potem już bełkotał o możliwościach pozwania każdego z forum, że państwo bedzie tak robić bo brakuje kasy i tym podobne bzdury. Koniec opowieści. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 12 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Przecież jej przyzwoitośc ani regulamin nie dotyczy bo ona jest ofiarą. Ba, czasem nawet inni kradną jej inby, więc może o to chce się sądzić. Hahaha w punkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, +RC+ napisał: Wiesz co, twoja kasa, więc twoja sprawa, ale zdziwiło mnie mocno, że wziąłeś One X... No jednak procesorowo słabiutką konsolę z epoki przed ryzenowej... Zwłaszcza, że już masz jailbreak'a na PS4, oraz fakt jak ubogą bibliotekę exów ma Xbox... Prawie żadną. Mnie zdziwiło że zacina 4k video stasyq albo że chciałem skopiować filmy a tam normalnie foldery o nazwach Windowsa 10 xD Ale włożyć plyte to coś pięknego ta konsola to teoretycznie ps4 pro pro powstala pod koniec generacji oferowala gry w natywnim 4k ze spadkami do 20fps gdzie ps4 pro 1440p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 250 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nspisał że może widmok zniknął bo pisze pozew zbiorowy przeciwko hejterom z forum. Potem już bełkotał o możliwościach pozwania każdego z forum, że państwo bedzie tak robić bo brakuje kasy i tym podobne bzdury. Koniec opowieści. No najlepiej zarabia się na glupich, powinni pracować za darmo na rzecz normalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Tak ale to nie o sprzątanie tylko chodzi najważniejsze to o remont bo ci budynku z zewnątrz zrobią remont raz na jakis czas a jak masz bezczynsziwe to nie zrobią. Lepiej bez remontu a nigdy mieszkania nie stracić skombowac miche jest łatwo najgorsze te opłaty rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, +RC+ napisał: Wiesz co, twoja kasa, więc twoja sprawa, ale zdziwiło mnie mocno, że wziąłeś One X... No jednak procesorowo słabiutką konsolę z epoki przed ryzenowej... Zwłaszcza, że już masz jailbreak'a na PS4, oraz fakt jak ubogą bibliotekę exów ma Xbox... Prawie żadną. Ma to jakoś logikę teraz w sumie Salon xbox series x po lewej ps5 czarne po prawej do tego ps3 slim i dell mff pc Sypialnia xbox one x po lewej ps4 slim po prawej do tego ps2 fat i dell 1050ti atx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, +RC+ napisał: No przyzwoicie, ale wypada jakieś nowsze gry popróbować, bo to grzech starocie same grzać na RTX Polecam FancyZones to oprogramowanie pozwolilo mi cały czas być na surrand Windows, może być tesz genialne do monitora 4k oled zamiast 4szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Polecam FancyZones to oprogramowanie pozwolilo mi cały czas być na surrand Windows, może być tesz genialne do monitora 4k oled zamiast 4szt Ja sobie zrobiłem dwa pierwsze monitory pełny ekran trzeci podzielony na pół a 4ty pivot na 3 w poziomie jeden pod drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viego 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja sobie zrobiłem dwa pierwsze monitory pełny ekran trzeci podzielony na pół a 4ty pivot na 3 w poziomie jeden pod drugim byle 15 latek bananowy ma lepsze sprzety niz ty XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 6 Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, orkiestra księżniczek napisał: Temat poleciał, więc tutaj - kuwcia wciąż wierzy, że któreś z dzieci ujawni jakikolwiek talent i zrekompensuje matce jej kompleksy, osiągając jakiś sukces w dorosłym życiu. Smutny jest los dzieci, na których rodzice delegują własne poczucie braku sukcesu. Zabawne są też rozmowy o kulturze z upośledzonym hejterem niejakim Fifofą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 45 Napisano 39 minut temu 10 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Temat poleciał, więc tutaj - kuwcia wciąż wierzy, że któreś z dzieci ujawni jakikolwiek talent i zrekompensuje matce jej kompleksy, osiągając jakiś sukces w dorosłym życiu. Smutny jest los dzieci, na których rodzice delegują własne poczucie braku sukcesu. Zabawne są też rozmowy o kulturze z upośledzonym hejterem niejakim Fifofą To jest naprawdę smutne i przerażające, ze ona traktuje swoje dzieci jak punkty w tabelce do odhaczania, a nie jak żywe istoty które mają prawo do własnych emocji i spontanicznej zabawy i jeszcze się tym szczyci cyklicznie opisując tutaj ze urzadza własnym dzieciom jakiś tor przeszkód zaplanowany pod dorosłe kompleksy. Zamiast pozwolić im po prostu być sobą, każda minuta musi "przynosić efekt", na luz i nudę nie ma miejsca w grafiku matki wariatki. Ona dobrze funkcjonuje jedynie w towarzystwie ludzi typu ogor i powidmokowe sieroty którzy kiwają jej na wszystko głowami, poza tymi "bezpiecznymi" osobami wychodzi na jaw, że całe jej życie to jakiś spektakl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 1 Napisano 37 minut temu Powidmoki popromienne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 1 Napisano 35 minut temu No nie ma typ charyzmy tylko krytykanctwo starego dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 6 Napisano 31 minut temu 5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: To jest naprawdę smutne i przerażające, ze ona traktuje swoje dzieci jak punkty w tabelce do odhaczania, a nie jak żywe istoty które mają prawo do własnych emocji i spontanicznej zabawy i jeszcze się tym szczyci cyklicznie opisując tutaj ze urzadza własnym dzieciom jakiś tor przeszkód zaplanowany pod dorosłe kompleksy. Zamiast pozwolić im po prostu być sobą, każda minuta musi "przynosić efekt", na luz i nudę nie ma miejsca w grafiku matki wariatki. Ona dobrze funkcjonuje jedynie w towarzystwie ludzi typu ogor i powidmokowe sieroty którzy kiwają jej na wszystko głowami, poza tymi "bezpiecznymi" osobami wychodzi na jaw, że całe jej życie to jakiś spektakl. Mogę się tylko podpisać. Tych uwag pewnie by nie było, gdyby nie zmasowany hejt, który przytoczyła na mojego męża, używając do tego osoby jego córki, zawierający same kłamstwa, a nawet już pomówienia (nawet zabawne spostrzeżenia mojego męża z incydentu poszukiwania niani, stały się powodem do hejtu i absurdalnych pomówień, jakby zatrudnienie niani było zbrodnią). Więc widocznie lubi rozmowy o rodzinach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 45 Napisano 14 minut temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Mogę się tylko podpisać. Tych uwag pewnie by nie było, gdyby nie zmasowany hejt, który przytoczyła na mojego męża, używając do tego osoby jego córki, zawierający same kłamstwa, a nawet już pomówienia (nawet zabawne spostrzeżenia mojego męża z incydentu poszukiwania niani, stały się powodem do hejtu i absurdalnych pomówień, jakby zatrudnienie niani było zbrodnią). Więc widocznie lubi rozmowy o rodzinach. O jej dzieciach nikt właściwie nie pisze, pojawiają się w dyskusji tylko w momencie, gdy ona sama z czymś wypali, a przecież kuweta potrafiła całymi dniami chodzić i córciować. Ja tylko poruszenie madzi faktem zatrudnienia niani widziałam jak wyliczała jak w amoku członków rodziny którzy powinni sie zaopiekować chyba w jej mniemaniu małą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 6 Napisano 7 minut temu (edytowany) 7 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: O jej dzieciach nikt właściwie nie pisze, pojawiają się w dyskusji tylko w momencie, gdy ona sama z czymś wypali, a przecież kuweta potrafiła całymi dniami chodzić i córciować. Ja tylko poruszenie madzi faktem zatrudnienia niani widziałam jak wyliczała jak w amoku członków rodziny którzy powinni sie zaopiekować chyba w jej mniemaniu małą? To w ogóle był jakiś absurdalny kwik wtedy. Jeśli chodzi o to wymienianie członków rodzin, to Madzia wymienia regularnie osoby z naszej rodziny, w tym jakąś "prababcię, która pachnie" (?). To jest naprawdę upośledzenie umysłowe, ponieważ nie umiałam dociec, o czym ona bełkocze i w końcu mi się przypomniało, że kiedyś w rozmowie o perfumach, napisałam m.in., że Chanel n 5 to jest dla mnie staroświecki zapach dla starszych kobiet i że babcia męża go używa. Chyba to chodziło o to, bo nie mam pojęcia, o co. W każdym razie ona wymienia regularnie całą litanię z naszej rodziny, w kontekście także osób, które mój mąż rzekomo utrzymuje (jasne komunikaty, że utrzymuje tylko swoją córkę i nas, nie docierają) Edytowano 6 minut temu przez baba jędza wołać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 112 Napisano przed chwilą 14 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: O jej dzieciach nikt właściwie nie pisze, pojawiają się w dyskusji tylko w momencie, gdy ona sama z czymś wypali, a przecież kuweta potrafiła całymi dniami chodzić i córciować. Ja tylko poruszenie madzi faktem zatrudnienia niani widziałam jak wyliczała jak w amoku członków rodziny którzy powinni sie zaopiekować chyba w jej mniemaniu małą? O jej dzieciach jest tylko mowa jak sobie to wymyśli ta kłamczucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach