Traffic Lights 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kulfon spowodował atak szału alkoholika z szafą grającą Hahahaha Madziu, zatrzymaj ten wóz. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 8 godzin temu Wyluzujcie Kufonn miał tylko pokazać fajna piosenkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Odezwała się pseudo księżniczka Salowa od siedmiu boleści, która ma ból tyłka nie wiem o co Zaczepiałem Cię i ubliżałem nie, więc spadaj Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 8 godzin temu Łysa dziś też będzie hejcić Kudłatego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Hahahaha Madziu, zatrzymaj ten wóz. 🩷 Boni stwierdziła, że szafa grająca Makarona powoduje u ludzi glejaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu a ktos w ogole klika w te piosenki srakarona? pewnie jakas ameba tylko, jak jezowa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: a ktos w ogole klika w te piosenki srakarona? pewnie jakas ameba tylko, jak jezowa xD Wypjerdalaj ... bo kobiety widzisz w necie i saunie opłaconej przez alfonsa i jeszcze się sypiesz do normalnych ludzi Jak chcesz mieć kobietę, to zapłać ... za nią i tak Cię nie zechce z takim mózgiem. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Boni stwierdziła, że szafa grająca Makarona powoduje u ludzi glejaka A od kiedy ty jestes przyjaciolka boni fałszywko? Już nie wysylasz jej na dywan w czerwonym szlafroku i nie nazywasz bezdomną karmicielką gołebi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu szkoda, ze skasowalem kod do blokowania, bo bym sobie zablokowal ten temat, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: a ktos w ogole klika w te piosenki srakarona? pewnie jakas ameba tylko, jak jezowa xD Kliknij w mojego kulfona, zobacz jaka fajna piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu nie klikne, bo mam zablokowane jutube i bana na google i nie widze, co wrzucacie. na szczescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Ja już nie nadanzam. Ale mam wywalone jaja de facto wiec co bóg na kafe rzuci tym się nakarmie spozywszy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Boni stwierdziła, że szafa grająca Makarona powoduje u ludzi glejaka Pewnie fantazjował o prokreacji z Tobą przy akompaniamencie muzyki Michele Morrone… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Ja jebje ale by dałn wyszedł z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Odezwałą się księżniczka Salowa od siedmiu boleści, która ma ból tyłka nie wiem o co Zaczepiałem Cię i ubliżałem nie, więc spadaj Nie tak dawno wyznawałeś mi uczucia książę, a potem od ogonów hejterów nie mogłam się odpędzić Masz autyzm, czy jest tak głupi, że nie ogarniasz pewnych rzeczy, które są oczywiste? Może przestań pić, ogarnij się ojciec i żyj Unikajmy się Makaron, bo myślałam, że jednak jesteś mądrzejszy, a ty jesteś głupi stary cap, który się zako...e w awatarach bab z forum dla kobiet. Haha. Zły wybrałeś adres, bo ja nie będę tamponem na twoje zjepane życie po Szynszyli i Poce Z czym do ludu chłopie? Z szafą grającą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie tak dawno wyznawałeś mi uczucia książę, a potem od ogonów hejterów nie mogłam się odpędzić Masz autyzm, czy jest tak głupi, że nie ogarniasz pewnych rzeczy, które są oczywiste? Może przestań pić, ogarnij się ojciec i żyj Unikajmy się Makaron, bo myślałam, że jednak jesteś mądrzejszy, a ty jesteś głupi stary cap, który się zako...e w awatarach bab z forum dla kobiet. Haha. Zły wybrałeś adres, bo ja nie będę tamponem na twoje zjepane życie po Szynszyli i Poce Z czym do ludu chłopie? Z szafą grającą? Jazda, jazda haaa haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Pewnie fantazjował o prokreacji z Tobą Na to chyba z łysą to już za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 136 Napisano 8 godzin temu Pamiętam jak kawałek o kulfonie wkleilam na kowbojkach i Czytacz taki użytkownik którego lubiłam nie zrozumiał żartu... poczuł się urażony nazywając mnie podstarzałą trollicą... i każdemu było do pośmiania : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Jazda, jazda haaa haa. Jestem dziś tak zmęczona, tak bardzo, że nie wiem jak zasnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie tak dawno wyznawałeś mi uczucia książę, a potem od ogonów hejterów nie mogłam się odpędzić Masz autyzm, czy jest tak głupi, że nie ogarniasz pewnych rzeczy, które są oczywiste? Może przestań pić, ogarnij się ojciec i żyj Unikajmy się Makaron, bo myślałam, że jednak jesteś mądrzejszy, a ty jesteś głupi stary cap, który się zako...e w awatarach bab z forum dla kobiet. Haha. Zły wybrałeś adres, bo ja nie będę tamponem na twoje zjepane życie po Szynszyli i Poce Z czym do ludu chłopie? Z szafą grającą? Łysa jaka waleczna hotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Pamiętam jak kawałek o kulfonie wkleilam na kowbojkach i Czytacz taki użytkownik którego lubiłam nie zrozumiał żartu... poczuł się urażony nazywając mnie podstarzałą trollicą... i każdemu było do pośmiania : ) A ja chciałam tylko puścić moją ulubioną piosenka z dzieciństwa i też zaczęli sie kłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Pamiętam jak kawałek o kulfonie wkleilam na kowbojkach i Czytacz taki użytkownik którego lubiłam nie zrozumiał żartu... poczuł się urażony nazywając mnie podstarzałą trollicą... i każdemu było do pośmiania : ) Kulfona i Żabę Monikę oglądał każdy z naszego pokolenia. Plus Muppet Show i szwedzki kucharz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie tak dawno wyznawałeś mi uczucia książę, a potem od ogonów hejterów nie mogłam się odpędzić Masz autyzm, czy jest tak głupi, że nie ogarniasz pewnych rzeczy, które są oczywiste? Może przestań pić, ogarnij się ojciec i żyj Unikajmy się Makaron, bo myślałam, że jednak jesteś mądrzejszy, a ty jesteś głupi stary cap, który się zako...e w awatarach bab z forum dla kobiet. Haha. Zły wybrałeś adres, bo ja nie będę tamponem na twoje zjepane życie po Szynszyli i Poce Z czym do ludu chłopie? Z szafą grającą? W necie łykasz wszystko jak w realu ? Skoro tak, to nie gratuluję intelignecji na kafe, ale podziwiam za upór i chęć pokazania się co to nie Ty i Gina Zła to Ty jesteś i chamowata, bo nic złego Ci nie powiedziałem, a sypiesz się do mnie jak stare pruchno gówniaro jedna Na ambone wypad z frajerem którego urobisz Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Kulfon to alkoholik jak wszyscy tu zebrani oprócz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 136 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A ja chciałam tylko puścić moją ulubioną piosenka z dzieciństwa i też zaczęli sie kłócić Dokładnie fajny program... i pozytywna postać. Nie wiem o co chodzi .) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kulfona i Żabę Monikę oglądał każdy z naszego pokolenia. Plus Muppet Show i szwedzki kucharz Plus tik tak... ulicę Sezamkowa (domowe przedszkole też było spoko) : ) szwedzkiego kucharza nie kojarzę Edytowano 8 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: W necie łykasz wszystko jak w realu ? Skoro tak, to nie gratuluję intelignecji na kafe, ale podziwiam za upór i chęć pokazania się co to nie Ty i Gina Zła to Ty jesteś i chamowata, bo nic złego Ci nie powiedziałem, a sypiesz się do mnie jak stare pruchno gówniaro jedna Napisał bystry, wiecznie bełkoczący po alkoholu, który non stop mi ciśnie i edytuje posty Won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 136 Napisano 8 godzin temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu Ja babka od dawna nie pije alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Dokładnie fajny program... i pozytywna postać. Nie wiem o co chodzi .) Plus tik tak... ulicę Sezamkowa : ) szwedzkiego kucharza nie kojarzę Szwedzki kucharz gotował z Muppetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Kulfon to alkoholik jak wszyscy tu zebrani oprócz mnie I mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach