WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Chlopa poznac jak kończy no to macie odpowiedz. Od miłości wiecznej aż po pruchno sypionce się jak tynk kamienicy za którą elzbieta oddaje się prokreacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Ale nie ma co się martwić. Przyjdzie inna pokaszyla i znów się chlop zakocha padajac do jej szrekowych stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Napisał bystry, wiecznie bełkoczący po alkoholu, który non stop mi ciśnie i edytuje posty Won. Spadaj idi.otko, bo nie masz argumentów żadnych tylko inby i sensacji w necie szukasz Ludzie tutaj widzą od dawana jaka jesteś, ja dopiero teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 6 godzin temu brzydze sie alkoholem sam kiedys wpadalem w alkoholizm, ale uratowalo mnie chyba, jak poszedlem do jazz klubu i najeebany usiadlem za zestawem perkusyjnym, to myslalem, ze jestem fajny, a dostalem opieerdol, ze tempa nie trzymam xD to mi dalo do myslenia, zeby skonczyc z alkoholem, i odbilem od picia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: a sypiesz się do mnie jak stare pruchno gówniaro jedna To stare próchno czy gówniara ogarniaj włochaty 48 lat to chyba to pierwsze A teraz przeproś forume za to, ze Cie ostrzegało przed łysą ale ty wiedziałeś lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 136 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Szwedzki kucharz gotował z Muppetach Oki dużo mnie ominęło : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Bo oprócz ziemi kafeteria też się musi obkrecać swoim rytmem bozym i tak do końca sråksary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spadaj idi.otko, bo nie masz argumentów żadnych tylko inby i sensacji w necie szukasz Ludzie tutaj widzą od dawana jaka jesteś, ja dopiero teraz Lepiej późno niz wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu Makron to chodząca katastrofa. Czy to ktoś podstawiony z WP? Bo nie wierzę, że facet może być tak głupi i beznadziejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I mnie Ty dajesz w szyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: To stare próchno czy gówniara ogarniaj włochaty 48 lat to chyba to pierwsze A teraz przeproś forume za to, ze Cie ostrzegało przed łysą ale ty wiedziałeś lepiej Kur.wa co mnie tak cytujesz masz ADHD jak ja ? Widzę co jest grane gościu i skończ się śmiać. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spadaj idi.otko, bo nie masz argumentów żadnych tylko inby i sensacji w necie szukasz Ludzie tutaj widzą od dawana jaka jesteś, ja dopiero teraz A ty kim jesteś? Spójrz w listu dziadu jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Ty dajesz w szyję Zaraz będę szyję smarować kremem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Makron to chodząca katastrofa. Czy to ktoś podstawiony z WP? Bo nie wierzę, że facet może być tak głupi i beznadziejny Długo nikt nie wierzył ze nie jesteś trollem a jednak istniejesz naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: To stare próchno czy gówniara ogarniaj włochaty 48 lat to chyba to pierwsze A teraz przeproś forume za to, ze Cie ostrzegało przed łysą ale ty wiedziałeś lepiej Screen i zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A ty kim jesteś? Spójrz w listu dziadu jeden Jak ja jestem dziadem, to Ty starą kwiczącą Panną z kotami Coś jeszcze Salowa ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Długo nikt nie wierzył ze nie jesteś trollem a jednak istniejesz naprawdę Screen i zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zaraz będę szyję smarować kremem W tym wieku już widać lata na szyi. Tylko owinięcie sznurek daje wymierne efekty i zatrzymuje resztki mlodosci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz będę szyję smarować kremem Na to za późno, za późno juuuż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jak ja jestem dziadem, to Ty starą kwiczącą Panną z kotami Dziad stary z tłustymi włosami Szukający uciech w awatarach. Tak Nie mój poziom. Jesteś głupi i puszczam cię przodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jak ja jestem dziadem, to Ty starą kwiczącą Panną z kotami Coś jeszcze Salowa ? A ty co myślałeś że to kolejna księżniczka azjatycka czy pokahontaz z plemienia indianskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: W tym wieku już widać lata na szyi. Tylko owinięcie sznurek daje wymierne efekty i zatrzymuje resztki mlodosci Jeszcze nic nie widać 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziad stary z tłustymi włosami Szukający uciech w awatarach. Tak Screen i zgłoszone I już po miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziad stary z tłustymi włosami Szukający uciech w awatarach. Tak Nie mój poziom. Jesteś głupi i puszczam cię przodem Tłusta to Ty co najwyżej jesteś gówniaro nie znająca mnie a szczekająca jak ratlerek Ty szukasz uciech w remizie chyba Jesteś jeszcze głupsza, więc o czym z Tobą gadać 'pyskata księżniczko z kafe ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 447 Napisano 6 godzin temu Czy tu zawsze musi być taka chújowa atmosfera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Denczelment makrą moron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czy tu zawsze musi być taka chújowa atmosfera? A ta znowu jedno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tłusta to Ty co najwyżej jesteś gówniaro nie znająca mnie a szczekająca jak ratlerek Ty szukasz uciech w remizie chyba Jesteś jeszcze głupsza, więc o czym z Tobą gadać 'pyskata księżniczko z kafe ? Czemu co chwilę edytujesz? Jesteś ślepy czy tępy? Odbij typie, bo ja cię nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 41 Napisano 6 godzin temu Ja jeeebię jak się obrzucają gooownem A taka była para z samowara przez 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach