Spaghetti... 510 Napisano czwartek o 23:50 (edytowany) Kużwa mać Edytowano czwartek o 23:51 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 10 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 252 Napisano 9 godzin temu Wstawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 9 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 9 godzin temu Przeszły ci humory, kużwa mać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 9 godzin temu mi gra, ale ja sobie sciagam .flac z neta i mam wszystko lokalnie zapisane, a nie z chmury jutuby jak biedak srakaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Traffic Lights napisał: Przeszły ci humory, kużwa mać? Nie wiem czemu mnie o to pytasz, ale jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 9 godzin temu Najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 9 godzin temu Podobny do makarona kulfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Podobny do makarona kulfon Pjerdol się hejtero i wypad stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Pjerdol się hejtero i wypad stąd Grożne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Grożne Spójrz w lusto na siebie, bo jak Szlora wyglądasz, a innych obrażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spójrz w lusto na siebie, bo jak Szlora wyglądasz, a innych obrażasz Ja wyglądam jak fragles. A po co mam tam patrzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja wyglądam jak fragles. A po co mam tam patrzyć Tak? uj mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak? uj mnie to obchodzi No mnie też srednio. To bujaj wora bo jednak wiejesz znowu nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu srakaron znowu wieje nuda, a szrekszylka wlasnie skacze na murzynskim kuttasie w tym czasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: No mnie też srednio. To bujaj wora bo jednak wiejesz znowu nuda Skoro średnio, to po co się tu wpisujesz i hejcisz. Ty bujaj cyce w szlafroku i przeloguj się na ''inteligentną idealną'' Boni znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 447 Napisano 8 godzin temu Co wy tu odwalacie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu cyce w szlafroku to teraz oglada czarnuch szrekszylki, a niedlugo bedzie lizal jej suty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Dobra chùj z toba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie;PP napisał: srakaron znowu wieje nuda, a szrekszylka wlasnie skacze na murzynskim kuttasie w tym czasie xD Ty też wypjerdalaj sernik, bo chodzisz za ludzmi jak smród po gaciach w namiocie Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu srageti pewnie znowu chleje wyborowa do ekranu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 8 godzin temu ok, wypieerdole, ale ty pierwszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Dobra chùj z toba Znowu pijany i wulgarny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Tera to już wogle agresja poleci po takiej czarnej polewce od salowej i wleci muza z tym miszelę pijącym 400 letniom liski z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu pijany i wulgarny Nigdy taki nie byłem, uczę się od Ciebie gorszego jadu gówniaro Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 8 godzin temu Obraził się za kulfona bo jest sztywny jak nieboszczyk a każdy normalny by się smial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 8 godzin temu Kulfon spowodował atak szału alkoholika z szafą grającą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Obraził się za kulfona bo jest sztywny jak nieboszczyk a każdy normalny by się smial Ty nie jesteś normalna, dlatego się nie śmieję bo nie ma za czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach