SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Zaplacilista już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 8 godzin temu za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Szonico to obrzydliwe co napisałaś xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 8 godzin temu ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Nudno tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 25 Napisano 8 godzin temu Owsiakowi? Nie i nie zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Szonico to obrzydliwe co napisałaś xD Tak było, na faktach, co ja poradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Zaplacilista już? Ja wrzuciłam na lodowisku zbierali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Tak było, na faktach, co ja poradze Wszystko mje omija ostatnio. Takie konski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Wszystko mje omija ostatnio. Takie konski Znów masz chłopaka? Spokojna jesteś ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Znów masz chłopaka? Spokojna jesteś ostatnio Jak znowu? Wiecej nie bede już miec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 7 godzin temu Nigdy w tym wcieleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 7 godzin temu czemu nie ja chcialbym miec piekna zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 7 godzin temu Ludzie zawsze chcom to czego nie majom aby potem wiedzieć że tego nie chcieli wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Jak znowu? Wiecej nie bede już miec xD Będziesz żyła w celibacie do końca życia? W sumie się nie dziwię, seks jest przereklamowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 7 godzin temu no ale dla mnie bycie praawiczkiem po 30 i waleenie konia to normalne nie jest, niestety wolalbym miec zone, i dzieci z nia robic i normalnie rodzine.. byc normalny.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 7 godzin temu W fajnej lasce, w fajnej waginie na pewno jest nieziemsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Sernik1234 napisał: no ale dla mnie bycie praawiczkiem po 30 i waleenie konia to normalne nie jest, niestety wolalbym miec zone, i dzieci z nia robic i normalnie rodzine.. byc normalny.. ;/ Walić można bez zobowiązań. W Polsce może byczy ci poleci jakieś panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Sernik1234 napisał: no ale dla mnie bycie praawiczkiem po 30 i waleenie konia to normalne nie jest, niestety wolalbym miec zone, i dzieci z nia robic i normalnie rodzine.. byc normalny.. ;/ To byś najpierw musiał się leczyć i iść do pracy. Chorzy ludzie też mają rodziny ale muszę sie ustabilizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 7 godzin temu ja wale wlasna grabe cale zycie, a seeks chcialbym po slubie ze swoja piekna zona ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 7 godzin temu z tutkami mi nie staje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 7 godzin temu Lepiej poprzeć Dodę i schronisko pato w Sobolewie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: Będziesz żyła w celibacie do końca życia? W sumie się nie dziwię, seks jest przereklamowany Małżeństwa też są przereklamowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: Będziesz żyła w celibacie do końca życia? W sumie się nie dziwię, seks jest przereklamowany Nie wiem co będę robiła. Zyje dana chwilą jedynie i w sumie mam to w dupje co bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Fifofa napisał: Lepiej poprzeć Dodę i schronisko pato w Sobolewie. Kawał dobrej roboty zrobiła i za to szacun 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kawał dobrej roboty zrobiła i za to szacun 🩵 To pozerka która wykorzysta każda okazje do ocieplenia wizerunku psychola. A ty się nabierasz skutecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu Zawsze 1 %podatki daje na schroniska dla zwierząt, ale w tym roku przekażę ten datek na wnuka mojej koleżanki, który urodził się z zespołem Downa Ma na imię Karol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Małżeństwa też są przereklamowane Jednego męża warto mieć, tak dla porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: To pozerka która wykorzysta każda okazje do ocieplenia wizerunku psychola. A ty się nabierasz skutecznie Nie każdy ma takie jaja żeby sobie wrogów narobić. Ona wsadziła kij w mrowisko akurat i bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach