KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu to szczerbaty jest nizszy ode mnie haha z nozki bym mu wyjeebal w ta szczerbata morde xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes z Męcikału 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Flatpak napisał: czyli jak u ciebie Jakbyś zobaczył ją w bikini to byś się prawiczku zatrzepał na śmierć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu I całe szczęście x ja tez sie ciesze, ze nigdy cie nie zobacze xD cale szczescie, ze nie pojechalem z katiuszka do polski, bo by mnie ciagnela, zebysmy cie odwiedzili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu 'prawiczku zatrzepał na śmierć ' haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: to szczerbaty jest nizszy ode mnie haha z nozki bym mu wyjeebal w ta szczerbata morde xD Ale mam większe mięśnie i większego kuutasA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 3 godziny temu On nie może znieść zawsze gdy ktoś se gada xD idz do nimfetki owsik. Nie rozmawiacie z ukochano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 3 godziny temu Tak. Zwłaszcza w tym czerwonym na dywanie. Żałuj że nie widziałes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes z Męcikału 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: a schizofrenie po kim masz? bo Justyna chyba normalna A ty swoja niedo...ie umysłowe po kim odziedziczyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu Ale mam większe mięśnie i większego kuutasA x ale kaloryfer ja mam lepszy, a miesnie sobie jeszcze moge zrobic, bo mam sprzet i duzo energii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu On nie może znieść zawsze gdy ktoś se gada xD idz do nimfetki owsik. Nie rozmawiacie z ukochano? x nimfetka woli Dawida xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: On nie może znieść zawsze gdy ktoś se gada xD idz do nimfetki owsik. Nie rozmawiacie z ukochano? Ona źle się czuje przez ciebie i nie chce Jej przeszkadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu kuutasa mojego szczerbaty nie widziales i nigdy nie zobaczysz tez, wiec nie oceniaj ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu Ona źle się czuje przez ciebie i nie chce Jej przeszkadzać x przez ciebie sie zle czuje, bo ja ugryzles xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes z Męcikału 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Tak działa na mnie tylko Nimfa Tak działała gruba baba z wąsem którą dupczyłeś za śmietnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu a schizofrenie po kim masz? bo Justyna chyba normalna x nie mam schizofrenii, tak mowil moj lekarz psychiatra, ktory jest wyksztalcony, nie to co ty albo ja, szczerbaty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Ona źle się czuje przez ciebie i nie chce Jej przeszkadzać No wiadomo. Stoję wam na drodze do miłości jak na kloca przystało. Myślę że powinieneś odwieźć narzeczonom do Choroszczy na kurację histeryczno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu Każdy widzial x w twoich urojeniach, ale marz sobie dalej, ze kiedykolwiek zobaczysz foto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu Tak działała gruba baba z wąsem którą dupczyłeś za śmietnikiem x blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 3 godziny temu No wiadomo. Stoję wam na drodze do miłości jak na kloca przystało. Myślę że powinieneś odwieźć narzeczonom do Choroszczy na kurację histeryczno x ostatnio jak tu nimfetka byla, to pisala ze mna i pytala sie co u mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: No wiadomo. Stoję wam na drodze do miłości jak na kloca przystało. Myślę że powinieneś odwieźć narzeczonom do Choroszczy na kurację histeryczno x ostatnio jak tu nimfetka byla, to pisala ze mna i pytala sie co u mnie xD Ona lubi takie precloza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 2 godziny temu Nimfetka pewnie woli Filipa/sernika od szczerbatego xD Ksywe sernik to nimfetka wymyslila na Filipa B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach