Be quiet! 9 Napisano wtorek o 21:20 (edytowany) Edytowano wtorek o 21:20 przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano wtorek o 21:27 Ja słyszałam tylko piosenkę o czarnym baranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano wtorek o 21:29 Zanuc, bo nie kojarzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano wtorek o 21:35 5 minut temu, Be quiet! napisał: Zanuc, bo nie kojarzę. Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie? We młynie, we młynie, mościwy panie. Cóżeś tam robił, czarny baranie? Mlął mączkę, miął mączkę, mościwy panie. Cóżeś tam jadał, czarny baranie? Kluseczki z mączeczki, mościwy panie. Cóżeś tam pijał, czarny baranie? Miód, mleczko, miód, mleczko, mościwy panie. Gdzieżeś tam sypiał, czarny baranie? Z młynarką, pod miarką, mościwy panie. Jakże cię bili, czarny baranie? Łup cup cup, łup cup cup, mościwy panie. Jakżeś uciekał, czarny baranie? Hop sasa do lasa, mościwy panie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano wtorek o 21:39 To jest piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano wtorek o 21:41 1 minutę temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie - Tradycyjna Piosenka Ludowa dla Dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 21:43 4 minuty temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano wtorek o 21:45 No cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 21:45 Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano wtorek o 21:47 Przedramię, przecież widać gołym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano wtorek o 21:49 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co A chսj go wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 21:51 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A chսj go wie. już poprawiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 21:52 Na czole proponuje aby było modniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano wtorek o 21:53 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już poprawiłem No juz trochę lepiej i proszę nie mówić że tylko ja tu myślę o jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 22:04 12 minut temu, WywaloneJaja napisał: Na czole proponuje aby było modniej nie ma sprawy ejaj wszystko przyjmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 22:05 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie ma sprawy ejaj wszystko przyjmie Idz na calosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 22:07 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Idz na calosc ale po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 22:07 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale po co? Dla hecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 22:08 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dla hecy zostanę już przy swoim skromnym avatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 22:11 A obdyp ogolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano wtorek o 22:12 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zostanę już przy swoim skromnym avatarze Co to za avatar? Zgłoszone. Zbydlęcenie nie będzie tolerowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano wtorek o 22:14 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Co to za avatar? Zgłoszone. Zbydlęcenie nie będzie tolerowane. To nie jest twój dom rodzinny kochanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano wtorek o 22:15 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Co to za avatar? Zgłoszone. Zbydlęcenie nie będzie tolerowane. normalny awatar z napisem kafeteria zaprasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach