Walczę z schizolami 8 Napisano 10 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: racja Same modelki tu piszą Edytowano 10 godzin temu przez Walczę z schizolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Plus sajz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Plus sajz tak Gina chyba jest szczupla, Klaudiusz tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie=) napisał: Gina chyba jest szczupla, Klaudiusz tak samo Ale my z salowom nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Ale my z salowom nie salowa chyba jest wysportowana, a wieczorna watpie, ze jest plus size Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: salowa chyba jest wysportowana, a wieczorna watpie, ze jest plus size Wieczorna też jest wysportowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Mam branie, więc chyba źle nie jest. 🫧 dają mi ok. 25 lat. Edytowano 10 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 10 godzin temu Nic dziwnego że Nimfa zazdrościła urody Wieczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu Tez sie nie dziwie, nimfa chcialaby byc wysportowana, ale niestety nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Mam branie, więc chyba źle nie jest. 🫧 dają mi ok. 25 lat. wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Nic dziwnego że Nimfa zazdrościła urody Wieczornej Wziąłeś leki. Teraz piszesz prawdę w końcu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Mam branie, więc chyba źle nie jest. 🫧 dają mi ok. 25 lat. Impertynencie? Chyba miałaś na myśli imperatorze. Ale to dopiero jak przejmę tron. Oczywiście pozwalam ci już teraz tak się do mnie zwracać. Jaka ty jesteś xd po alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: wow Filip bierz się za pannę to jedyna twoja okazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Filip bierz się za pannę to jedyna twoja okazja haha nie chce mi sie xD moze jak sobie zrobie cialo marzen, spale tluszcz i ze bede mial cialo 10/10, a do tego ruszy mi granie na perkusji i bede gral w jakims zespole, to sie wezme za jakas Panne, bo wtedy bede mial swiadomosc, ze jestem dobrym wyborem i kandydatem i nie zmarnuje dziewczynie zycia oraz zdrowia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Wziąłeś leki. Teraz piszesz prawdę w końcu haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: haha nie chce mi sie xD moze jak sobie zrobie cialo marzen, spale tluszcz i ze bede mial cialo 10/10, a do tego ruszy mi granie na perkusji i bede gral w jakims zespole, to sie wezme za jakas Panne, bo wtedy bede mial swiadomosc, ze jestem dobrym wyborem i kandydatem i nie zmarnuje dziewczynie zycia oraz zdrowia xD Wtedy to one będą latać za tobą ale ty wybierzesz miss kafeterii tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Wtedy to one będą latać za tobą ale ty wybierzesz miss kafeterii tak no moze, o ile nie umre do tej pory wolalbym teraz poznac dziewczyne, jutro slub a pojutrze bejbik, zamiast czekac nie wiadomo na co, bo najprawdopodobniej umre praawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: no moze, o ile nie umre do tej pory wolalbym teraz poznac dziewczyne, jutro slub a pojutrze bejbik, zamiast czekac nie wiadomo na co, bo najprawdopodobniej umre praawiczek A to nie. Nie dla mnie takie atrakcje. Salową bierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: A to nie. Nie dla mnie takie atrakcje. Salową bierz tzn ja pisze realnie, ze powinienem teraz sie hajtac i nie czekac, ale ja psychicznie sobie nie poradze, bo dziewczyny sa dorosle, maja prace, zarabiaja, wyksztalcenie, a ja tylko granie w gierki w glowie jak niedorozwoj xD moje zycie przypomina zycie niedorozwoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Impertynencie? Chyba miałaś na myśli imperatorze. Ale to dopiero jak przejmę tron. Oczywiście pozwalam ci już teraz tak się do mnie zwracać. Jaka ty jesteś xd po alkoholu. Jaka co jestem? Może o Kieliszek za dużo? Może pora przestać? Impertynencie, dobrze pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 10 godzin temu nie umiem w dziewczyny, bo jestem geej pasywny, niestety a one podswiadomie wiedza, ze je nie wyhebluje, bo mi nie staje dlatego inni samcy alfa z praca mi je sprzataja sprzed nosa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, WywaloneJaja napisał: Wziąłeś leki. Teraz piszesz prawdę w końcu Bo to nie pravol. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Jaka co jestem? Może o Kieliszek za dużo? Może pora przestać? Impertynencie, dobrze pisze. Nawet nie ma takiego słowa. Weź się ogarnij. Ja nie piję wódki, bo to jest dla plebsow i ryje głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bo to nie pravol. Widzę ale jakie to ma znaczenie w tym uniwersum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Widzę ale jakie to ma znaczenie w tym uniwersum Nimfa jak ostatnio z nią gadałam to mówiła że tęskni za tymi inbami z tobą, ze jak nie raz czyta te inby tu to są bez polotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Nawet nie ma takiego słowa. Weź się ogarnij. Ja nie piję wódki, bo to jest dla plebsow i ryje głowę. Widać, jak duże masz braki. Słownik w łapę i jedziesz śmierdzielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nimfa jak ostatnio z nią gadałam to mówiła że tęskni za tymi inbami z tobą, ze jak nie raz czyta te inby tu to są bez polotu. To pozdrów jom i żeby owsiki ogarnęła impertynenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach