An9nimowa 1 Napisano 10 godzin temu Dzień dobry. Mam 32 lata. Jestem nieśmiała i spokojna. W towarzystwie wolę słuchać niż rozmawiać. Mam dużo koleżanek, także spoko Mam problem tylko w relacjach damsko męskich. Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, jak już to chodzi im tylko o seks i na tym koniec. Niedawno zakończyłam swój 10 letni toksyczny związek. Przyczyna to że nie pasowaliśmy do siebie (mój ex jest alkoholikiem, narkomanem, nierobem i damskimbokserem) i to że zawsze czułam się nie chciana, nie szanowana i nie kochana przez swojego ex chłopaka. Na szczęście po rozstaniu z ex chłopakiem poczułam ulgę i nagle moja pewność siebie wzrosła w większym stopniu zaczęłam doceniać to co mam, i jeszcze bardziej zaczęłam rozwijać pasję i różne umiejętności. Po prostu nie umiem nawiązywać relacji z mężczyznami. Nigdy w życiu żaden chłopak nie był we mnie zakochany tylko zauroczony (Smutne) Pozatym to ja zawsze pierwsza wychodziłam z inicjatywą (żaden chłopak nie wykazywał dużego zainteresowania) to ja pierwsza pisałam, dzwoniłam i proponowałam spotkania jak tego nie robiłam to żaden jeszcze chlopak nie wychodził pierwszy z inicjatywą. Pisząc to, zrobiło mi się bardzo przykro. Jestem kobietą wrażliwym o dobrym sercu, i tą która docenia i naprawdę kocha. Proszę o pomoc, bo nie chciałabym zostać starą panną. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 9 godzin temu Jest ponad 7 milionów singli i każdy zadaje sobie dokładnie to samo pytanie, co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 9 godzin temu Nie sondze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantenisa 0 Napisano 9 godzin temu Cześć nieśmiała i spokojna singielko. Może popiszemy na temat relacji damsko-meskich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 8 godzin temu Nah po prostu bądź sobą ale nie sądzę że twoje cechy są atrakcyjne, lepiej jakbys była szmula bo typy kierujom się wujem daj se spokój pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 8 godzin temu Tak na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, An9nimowa napisał: Dzień dobry. Mam 32 lata. Jestem nieśmiała i spokojna. W towarzystwie wolę słuchać niż rozmawiać. Mam dużo koleżanek, także spoko Mam problem tylko w relacjach damsko męskich. Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, jak już to chodzi im tylko o seks i na tym koniec. Niedawno zakończyłam swój 10 letni toksyczny związek. Przyczyna to że nie pasowaliśmy do siebie (mój ex jest alkoholikiem, narkomanem, nierobem i damskimbokserem) i to że zawsze czułam się nie chciana, nie szanowana i nie kochana przez swojego ex chłopaka. Na szczęście po rozstaniu z ex chłopakiem poczułam ulgę i nagle moja pewność siebie wzrosła w większym stopniu zaczęłam doceniać to co mam, i jeszcze bardziej zaczęłam rozwijać pasję i różne umiejętności. Po prostu nie umiem nawiązywać relacji z mężczyznami. Nigdy w życiu żaden chłopak nie był we mnie zakochany tylko zauroczony (Smutne) Pozatym to ja zawsze pierwsza wychodziłam z inicjatywą (żaden chłopak nie wykazywał dużego zainteresowania) to ja pierwsza pisałam, dzwoniłam i proponowałam spotkania jak tego nie robiłam to żaden jeszcze chlopak nie wychodził pierwszy z inicjatywą. Pisząc to, zrobiło mi się bardzo przykro. Jestem kobietą wrażliwym o dobrym sercu, i tą która docenia i naprawdę kocha. Proszę o pomoc, bo nie chciałabym zostać starą panną. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Daj sobie spokój, związki są przereklamowane. Zreszta póki nie pojdziesz na terapie, bedziesz powielać schemat i znów związesz się z toksykiem. Terapia potrwa ze 3 lata, czyli bedziesz miała 35 lat, to już lepiej o kocie pomyśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Daj sobie spokój, związki są przereklamowane. Zreszta póki nie pojdziesz na terapie, bedziesz powielać schemat i znów związesz się z toksykiem. Terapia potrwa ze 3 lata, czyli bedziesz miała 35 lat, to już lepiej o kocie pomyśl Ja mam 5 kotów 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam 5 kotów 🩵 Czyli stara panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam 5 kotów 🩵 i zgadzają sie miedzy sobą czy walczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam 5 kotów 🩵 U taty w pałacu są tygrysy bengalskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: i zgadzają sie miedzy sobą czy walczą? Zgadzają Ale na początku miałam z nimi ciężkie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Zero cukru napisał: U taty w pałacu są tygrysy bengalskie. Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Przecież zmarł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgadzają Ale na początku miałam z nimi ciężkie życie to tak jak ja przez pierwsze 10 lat macierzyństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 86 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, An9nimowa napisał: Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi Gdybyś mieszkała na tyle blisko, żebyśmy mogli dojeżdżać do siebie rowerami, miała grzywkę i/lub rude włosy, a przede wszystkim lubiła oglądać i słuchać gameplayi Mega Mana, to od razu zwróciłbym na Ciebie uwagę, ale wątpię, że miałbym odwagę zagadać pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: to tak jak ja przez pierwsze 10 lat macierzyństwa Szkoda, że Cię nie było wcześniej jak ruda dała pokaz i dostała ode mnie po łapach. Od dziś za każdy hejt będzie miała przypominane grzechy pudernica Ale temat został zablokowany Dziwne, że jak brakuje jej argumentów, to zasłania się innymi, w tym Libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1535 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Mężczyźni są prości i łatwo sie z nimi rozmawia więc problem w tym że chcesz z nimi gadać jak z koleżankami. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu ja akurat mam problem rozmawiac z dziewczynami, z zadna nie moge sie dogadac w realu ostatni raz z dziewczyna gadalem chyba w zeszlym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: ja akurat mam problem rozmawiac z dziewczynami, z zadna nie moge sie dogadac w realu ostatni raz z dziewczyna gadalem chyba w zeszlym roku Kiedy lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mężczyźni są prości i łatwo sie z nimi rozmawia więc problem w tym że chcesz z nimi gadać jak z koleżankami. A jak się gada z koleżankami a jak z facetami bo ja nie widzę różnicy też nie wale komplementów ludziom żeby se nie pomyśleli że fałszywa i czegoś chce ale facetom trzeba się bardziej podlizywać i to jest ta różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Też się zastanawiam co jezu ma na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Wszedzie jakieś udawanie umizgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu No nie wiadomo o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Kiedy lecisz do Polski? bede niedaleko Konina, moglbym do Darii na rowerze przyjechac XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Też się zastanawiam co jezu ma na myśli Jeżowej chodzi o to że nie można z mezczyznami gadać jak z koleżankami tylko trzeba traktować jak niepełnosprytnych bo sa prostej konstrukcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu jezowa ma widocznie uraz do facetow, bo jeden ja zalala a potem zostawil xD sama z bejbikiem :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu No nie wiem dużo pełnosprawnych jest i nie trzeba ich nieustannie chwalić też ale co z tego ja nie gadam z ludźmi zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że Cię nie było wcześniej jak ruda dała pokaz i dostała ode mnie po łapach. Od dziś za każdy hejt będzie miała przypominane grzechy pudernica Ale temat został zablokowany Dziwne, że jak brakuje jej argumentów, to zasłania się innymi, w tym Libedem my mamy rozejm aktualnie, wiec nie skomentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu ja bardzo malo gadam z ludzmi, chyba ze ktos mnie sam zagada, to wtedy sie otwieram i mozemy porozmawiac, a tak sam z siebie to mi sie nie chce ryja do nikogo otwierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach