#freeBunio 16 Napisano 4 godziny temu Jesteś bardzo agresywna i pobudzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo lubię przyciągać uwagę kobiet no to ci sie udało. A za Carycą tesknisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, #freeBunio napisał: To jest mój oficjalny nick. Jeszcze tu jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Jesteś bardzo agresywna i pobudzona. Jak ty, bo z kim przystaje, takim się staje Nie dajesz mi wyboru, a żarty się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze tu jesteś? Raczej nie Ty decydujesz kiedy się wyloguję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak ty, bo z kim przystaje, takim się staje Nie dajesz mi wyboru, a żarty się skończyły Jazda z tutkami do końca świata i o jeden dzień dłużej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Raczej nie Ty decydujesz kiedy się wyloguję. Dziś ja zdecyduje tutko Twój ból dopy to miód na moją duszę. Waruj. Aport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1535 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: prawdziwy Kryzys to chyba bez żony Mogła by być żona depresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Jazda z tutkami do końca świata i o jeden dzień dłużej. Koniec żartów. To się musi skończyć to rządzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Jazda z tutkami do końca świata i o jeden dzień dłużej. A ty znowu najeeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Jazda z tutkami do końca świata i o jeden dzień dłużej. Chyba na komisariat podejdę, co tam moje chłopaki znalazły w laptopie. Dobrze mieć znajomych policjantów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, KochamElcie=) napisał: z czym by mi pomogl? to kumpel z internetu Jak już człowiek się czuje totalnie jak kosmita to nie wiadomo co zrobić l Niestety ja chyba niedługo sobie umrę i nie ma co przeżywać chyba mi za dużo życia nie zostało na szczęście lepiej se w gierkę pograć albo coś pa Edytowano 4 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Koniec żartów. To się musi skończyć to rządzenie Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chyba na komisariat podejdę, co tam moje chłopaki znalazły w laptopie. Dobrze mieć znajomych policjantów Oj, coś czuję, że pampers będzie pełny… Ale bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 4 godziny temu Papa bajojajo spoczywaj w pokoju po drugiej stronie jak cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chyba na komisariat podejdę, co tam moje chłopaki znalazły w laptopie. Dobrze mieć znajomych policjantów To koledzy twojego byłego męża Buni z pracy. Szkoda że ci nie pomogli jak cię napierrrddalał xD Edytowano 4 godziny temu przez Lutris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Jak już człowiek się czuje totalnie jak kosmita to nie wiadomo co ze nic Niestety ja chyba niedługo sobie umrę i nie ma co przeżywać chyba mi za dużo życia nie zostało na szczęście lepiej se w gierkę pograć albo coś pa a moj kumpel dobry anglik nie dawno sobie kupil dom ze swoja ukochana, i dzisiaj mi wyslal foto, buduje music room w swoim garazu, i jak wroce z Polski to bedziemy grali, bo on ma perkusje, gitary piecyki i sprzet do naglasniania imprez, a kiedys w zespole gralismy jeszcze z jednym kolega, ktory jest teraz inzynierem dzwieku i czasem w miescie jak sa imprezy, to on siedzi za mikserem xD chcialbym jeszcze pograc muze i troche koncertow, zanim umre mam nadzieje, ze bedzie mi dane pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mogła by być żona depresja Kryzys i Depresja ich dzieci: Desperacja i Upadek wolałbym jednak prześledzić losy Frazesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Oj, coś czuję, że pampers będzie pełny… Ale bardzo dobrze. Jak Ci minął dzień? Mało przez forum zrobiłam, ale dokończę jutro. 160 godzin jest do przepracowania w lutym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1535 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Zero cukru napisał: Rozwinąć Zlituj się to by trzeba było wypracowanie napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu to pracuj salowa, 160 pacjentow musisz obsluzyc, wakacje w egipcie i szwajcaria w przyszlym roku sama sie nie zarobi xD a co takiego robisz w pracy? lody pacjentom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu salowa przez kafe dzisiaj malo lodow chyba zrobila, i klienci sa oburzeni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak Ci minął dzień? Mało przez forum zrobiłam, ale dokończę jutro. 160 godzin jest do przepracowania w lutym To znowu urlopu w Egipcie nie będzie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zlituj się to by trzeba było wypracowanie napisać. pisz powoli bo on czyta powoli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: no to ci sie udało. A za Carycą tesknisz? mogłaby się tu pojawić od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lutris napisał: To znowu urlopu w Egipcie nie będzie xD bedzie musiala przelozyc na przyszly rok, jesli nadal sie bedzie tak opieerdalala xd ojciec sie pewnie w grobie przekreca, ze ma taka leniiwa corke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak Ci minął dzień? Mało przez forum zrobiłam, ale dokończę jutro. 160 godzin jest do przepracowania w lutym Dziś był mój ostatni dzień pracy… resztę tygodnia mam wolne, a od poniedziałku nowe stanowisko i nowa energia. zrobiłam dziś zupę, potem miałam drzemkę i się wykąpałam…no i czekam na serial, a potem zrobię sobie taką malutką jednoosobową imprezkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu (edytowany) traffic lights bedzie sobie wsadzala palce do farfeluny, marzac o swoim koledze geeju w jego subaru, jak ja hebluje Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1535 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Kryzys i Depresja ich dzieci: Desperacja i Upadek wolałbym jednak prześledzić losy Frazesa Frazes I Szczęściara A Ich dzieci jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 4 godziny temu Odbyt i farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Dziś był mój ostatni dzień pracy… resztę tygodnia mam wolne, a od poniedziałku nowe stanowisko i nowa energia. zrobiłam dziś zupę, potem miałam drzemkę i się wykąpałam…no i czekam na serial, a potem zrobię sobie taką malutką jednoosobową imprezkę. Nigdy nie sypiam po południu, bo za cholerę bym nie zasnęła w nocy A ile można chodzić po lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach