Walczę z schizolami 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I jaja ukryte Do tej pory się zastanawiam jak on ukrył swoje przyrodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu a ma ktos foto jak sobie pravik wsadzal kuutasa miedzy uda na showup? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu I ciekawe skąd wziął szpilki rozmiar 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Wy jednak jesteście dzbany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: I ciekawe skąd wziął szpilki rozmiar 45 Paris Hilton ma 43, więc i może 45 są dostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Paris Hilton ma 43, więc i może 45 są dostępne. Zwłaszcza w lyszkowickim dino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Widać że to baba w fatalnej peruce a nie żaden owsik. Nosy inne. I który chlop takie suty ma Przypatrz się na brak zęba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu ale ta paris hilton ma wielkie pletwy, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: a ma ktos foto jak sobie pravik wsadzal kuutasa miedzy uda na showup? Gdzieś je miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: To chlop, czy baba? musisz pamietac o tym ze umrzesz i twoje zycie nie ma sensu i co kozaczysz pijaczek nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu Elka tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ale ta paris hilton ma wielkie pletwy, masakra Jak mój kolega. Ostatnio jak jego buty przymierzałam to jak kajaki się utopiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu same truchła nadajace sie do uzyzniania gleby tu pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Walczę z schizolami napisał: Przypatrz się na brak zęba To nie brak zęba tylko widoczne dolne zeby I dziura w japie bez widoku górnych. Detektywem nie zostaniecie przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Widać że to baba w fatalnej peruce a nie żaden owsik. Nosy inne. I który chlop takie suty ma Ta baba by założyła konto o nazwie patol34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Gdzieś je miałam. to pravik ostatnio pisal, ze to nagral, bo tez byl najeebany ale kogo to interesuje to nie pijcie alkoholu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Chłop Babochłop tranzystor, yay nie ma, pracy nad sobą zero (kasy też) dlatego się przebiera publicznie i jeszcze hejci kobiety. Nic innego nie potrafi A sorry, smażył coś, bo o gotowaniu też pojecia zero Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Do tej pory się zastanawiam jak on ukrył swoje przyrodzenie to nie on peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Elka tez dobra, ale odczep sie od Elci i Malowany i szukaj atrakcji u paryskiej tutki i lipedzia albo klaudiusza i sruna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: same truchła nadajace sie do uzyzniania gleby tu pisza no to prawda, ja jestem truchlo i mi z tym dobrze, a ty kim jestes? wpadasz i kozaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: To baba. Ślepi jesteście Wieczorna ty jako jedyna w tym temacie okazałaś się nornalna. Nimfa miała rację że jesteś inteligentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Walczę z schizolami napisał: Do tej pory się zastanawiam jak on ukrył swoje przyrodzenie Makijaż ukrywający zarost, szminka pewnie od matki, bo siostra chyba nie utrzymuje kontaktu. A może to na działce u Andrzeja? Ale skąd szlafrok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Dziwne te suty jak wentyle u chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Babochłop tranzystor, yay nie ma, pracy nad sobą zero (kasy też) dlatego się przebiera publicznie i jeszcze hejci kobiety. Nic innego nie potrafi A sorry, smażył coś, bo o gotowaniu też pojecia zero Ty Kudłacz przypomnij lepiej swoje wyznania miłości do transwestyty Pokahontaz Edytowano 3 godziny temu przez Lutris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lutris napisał: Wieczorna ty jako jedyna w tym temacie okazałaś się nornalna. Nimfa miała rację że jesteś inteligentna No ba kùrwa jakieś masz wonty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Babochłop tranzystor, yay nie ma, pracy nad sobą zero (kasy też) dlatego się przebiera publicznie i jeszcze hejci kobiety. Nic innego nie potrafi A sorry, smażył coś, bo o gotowaniu też pojecia zero przynajmniej nie wstawia codziennie jakiegos pedalskiego srakarona morona przyjeebanego za monitorkiem i nie udaje alfonsa bedac zerem Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Jak mój kolega. Ostatnio jak jego buty przymierzałam to jak kajaki się utopiłam. Widziałaś buty z rozmiarem 48? To jest kosmos i wyzwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie=) napisał: to pravik ostatnio pisal, ze to nagral, bo tez byl najeebany ale kogo to interesuje to nie pijcie alkoholu Zarobił wtedy rekordowe 5 zlotych na jabola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Traffic Lights napisał: Jak mój kolega. Ostatnio jak jego buty przymierzałam to jak kajaki się utopiłam. haha niezle ja mam kumpla co ma rozmiar 13 XD ja mam 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widziałaś buty z rozmiarem 48? To jest kosmos i wyzwanie Twój takie ma? to już gargantuiczne gabaryty… byłam w klasie z kolesiem co miał 2 metry i takie właśnie kopyto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach