KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: nie chce bo masz zwiedlego i jestes pasywny a ja lubie abuzywnych gwaucacych szlory co by sie nie napracowac bo nie umiem w damsko meskie gadki i usmieszki subtelne niedoroochanych samotnych madek po nocach na glupich forach ale mozesz sobie pomarzyc i o zwiedlych pasywniaku i o abuzywnym gwalcicielu, bo jestes tepa i brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: on czy nie on, to bardzo podobny i zabawne to jest xD I dziwnym trafem mieszka niedaleko Łyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Myślę że byłby zadowolony. Nic co ludzkie, nie jest mi obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Salowa wezwała tołdiego do pomocy i jeszcze żeby lajkowal jej czerstwe teksty. Ojciec cię tak nazywał za młodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Walczę z schizolami napisał: I dziwnym trafem mieszka niedaleko Łyszkowic haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nic co ludzkie, nie jest mi obce No, tak jak myślałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Ojciec cię tak nazywał za młodu? Mówił na mnie "łapa jaguara" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Ojciec cię tak nazywał za młodu? chyba zgapil od Moona bo nie ma swoich tekstow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu srun teraz pewnie lezy zarzygany i najeebany tak jak malowany z obsikanymi majtkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: chyba zgapil od Moona bo nie ma swoich tekstow Chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, WhySuchSzlora napisał: przynajmniej nie wstawia codziennie jakiegos pedalskiego srakarona morona przyjeebanego za monitorkiem i nie udaje alfonsa bedac zerem Spoko nie musi, ja też nie stawiam i nie wstawiam nikogo Dumbo, ale aktor spoko jest jak wielu innych, więc kwestia gustu Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: srun teraz pewnie lezy zarzygany i najeebany tak jak malowany z obsikanymi majtkami xD Jeszcze suche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 2 godziny temu Malowany mu zazdrosci bo tez by sie zachlal ale udaje ze to juz za nim i teraz kozaczy bo madka ktora by nawet na niego nie nasrrala mu pisze hihi i emotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko nie musi, ja też nie stawiam na nikogo Dumbo, ale aktor spoko jest jak wielu innych, więc kwestia gustu Salowa czeka na przeprosiny i kwiaty na ambonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu Przecież ona teraz przezywa fascynajce innym knurem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jeszcze suche. to super xD a ta srumbo ma jakies problemy z psychika, a sraudiusz juz dawno temu pisala, ze srun moglby byc kims gdyby chociaz dwa dni nie pil on chyba pije i caly czas bedzie chlal. typek jest raczej spisany na straty, dopoki sie nie ogarnie a srumbo jest zalosna jak lipedz. wpada i wszystkich obraza, zeby byc w centrum uwagi, o zobaczcie jakie mam wielkie krowie wymiona i wielki tylek, ktory mnie chce zerznac Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Salowa czeka na przeprosiny i kwiaty na ambonie. Nie wiem czyje, bo jeśli o swojego męża chodzi, to nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: to super xD a ta srumbo ma jakies problemy z psychika, a sraudiusz juz dawno temu pisala, ze srun moglby byc kims gdyby chociaz dwa dni nie pil on chyba pije i caly czas bedzie chlal. typek jest raczej spisany na straty, dopoki sie nie ogarnie a srumbo jest zalosna jak lipedz. wpada i wszystkich obraza, zeby byc w centrum uwagi, o zobaczcie jakie mam wielkie krowie wymiona i wielki tylek, ktory mnie chce zerznac Widać, że ma i nawet tego nie ukrywa. Ale tutaj co drugi ma problemy z głową. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Malowany mu zazdrosci bo tez by sie zachlal ale udaje ze to juz za nim i teraz kozaczy bo madka ktora by nawet na niego nie nasrrala mu pisze hihi i emotki Srun niedługo idzie siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu Makaron idz sprawdź czy szafa grająca dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Widać, że ma i nawet tego nie ukrywa. wczoraj bylo podobnie z lipedziem, tez sobie normalnie pisalismy, a nagle sie rzuca do wszystkich i belkot, teraz srumbo tak samo, zeby byc w centrum uwagi, ale to tanie sztuczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Srun niedługo idzie siedzieć. za co? to klaudiusz i srumbo chyba sie wykoncza albo znikna, a sraudiusz sobie znajdzie innego alfonsa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem czyje, bo jeśli o swojego męża chodzi, to nie wnikam To może o męża chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę z schizolami 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Srun niedługo idzie siedzieć. Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Srun niedługo idzie siedzieć. no i co. Sralowany nadal jest krindzowy a ty nadal niedoyebana madka niewyzyta z malolatem za plecami a zalosny sralowany kozaczy bo mysli ze splynie na niego laska z wiadra elciowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Srun niedługo idzie siedzieć. Skąd ty wiesz takie rzeczy. Rany Julek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Makaron idz sprawdź czy szafa grająca dziala Masz rację Boni, też czasem przesadzam wiem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 2 godziny temu Elka wie wszystko. Kaj jaki spęd, plota, wysryw, ona wie wszystko jaki stara baba przesiadująca na ławce w parku i karmiące kaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: za co? to klaudiusz i srumbo chyba sie wykoncza albo znikna, a sraudiusz sobie znajdzie innego alfonsa xD Nie pytałam za co, pisał cos ze najpierw dostał prace społeczne do odróbki ileś godzin ale się nie zgłosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz rację Boni, też czasem przesadzam wiem o tym Co Cię trapi Maestro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach