Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Z tego co wiem jest tylko rok młodsza od Filipa. Więc młoda kobietka jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No wlasnie, jeszcze niedawno jechali po sobie jak po szmacie. Może ginie jest smutno, próbowała rwac muna a on koniec końców przylazł do mnie, może teraz poluje na Filipa. xD Jesteś głupia i stęchła. Mogłabym wkleić screeny, ale nie jestem sprzedajną wywłoką jak ty. Nikt nikogo nie rwał, , a ty lasa na penory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No wlasnie, jeszcze niedawno jechali po sobie jak po szmacie. Może ginie jest smutno, próbowała rwac muna a on koniec końców przylazł do mnie, może teraz poluje na Filipa. xD Moon jest ostrożny, bo wie, że Gina koleguje się ze mną i mnie powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No wlasnie, jeszcze niedawno jechali po sobie jak po szmacie. Może ginie jest smutno, próbowała rwac muna a on koniec końców przylazł do mnie, może teraz poluje na Filipa. xD Miałem pisać, że chyba poleciała na małego ptaka i teraz się łasi, żeby wbić mu na kwadrat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To nie jest Krejzi, tylko Bicu z wielkimi cycami Wiesz co okularnico, masz rację i idę pracować 150 godzin za Ciebie Ty odpoczywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Moon jest ostrożny, bo wie, że Gina koleguje się ze mną i mnie powie. Ale nikt Ciebie nie pytał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiesz co okularnico, masz rację i idę pracować 150 godzin za Ciebie Ty odpoczywaj Czemu tylko 150 godzin? To nie jest cały etat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Moon jest ostrożny, bo wie, że Gina koleguje się ze mną i mnie powie. Elkę już świerzbi, bo jest zazdrosna, a o co i o kogo haha. To właśnie pokazuje jak żałosna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu tylko 150 godzin? To nie jest cały etat Dla Ciebie cały etat to 250 h. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Elkę już świerzbi, bo jest zazdrosna, a o co i o kogo haha. To właśnie pokazuje jak żałosna jest Nie wiem nie obchodzi mnie to 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dla Ciebie cały etat to 250 h. W lutym jest 160 godzin. Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Elkę już świerzbi, bo jest zazdrosna, a o co i o kogo haha. To właśnie pokazuje jak żałosna jest Ta jak się cieszy z każdej atencji, widać że małolat nie działa za plecami madki na smartfonie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przodownicy pracy do roboty wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ta jak się cieszy z każdej atencji, widać że małolat nie działa za plecami madki na smartfonie xd Pulta się niedzy kafeteria a nerwica, bachory nie nakarmione, a tu zgrywa kozaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie wiem nie obchodzi mnie to W lutym jest 160 godzin. Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec () Ty jednak na serio nadajesz się pod obserwacje razem z tą drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ta jak się cieszy z każdej atencji, widać że małolat nie działa za plecami madki na smartfonie xd Ty też zazdrosna. Bijcie się szlory o swiniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Elkę już świerzbi, bo jest zazdrosna, a o co i o kogo haha. To właśnie pokazuje jak żałosna jest Moona niech zamkną, to będzie spokój. Jeszcze niech dołączy do niego sikający Malowany oraz Pravik i forum się oczyści z pasożytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty jednak na serio nadajesz się pod obserwacje razem z tą drugą. Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. Koniec cytatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Ty też zazdrosna. Bijcie się szlory o swiniaki Nie o sroona i nawet nie ze srelka mam problem. Dla hecy. Nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. Koniec cytatu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Przodownicy pracy do roboty wypad Dokładnie. Ktoś musi pracować na moją rentę alkoholową. Mam nadzieję, że jutro pozyskacie dużo godzin liczę na was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. Koniec cytatu Popalone styki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu tylko 150 godzin? To nie jest cały etat Bo nie robisz nic nawet śniadania tylko kafe nie cały będę odpierdzielał za Ciebie Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dokładnie. Ktoś musi pracować na moją rentę alkoholową. Mam nadzieję, że jutro pozyskacie dużo godzin liczę na was. Również liczę na pomostowke od Magdaleny. Skoro na elzbiety potomstwo już placu na Twojo rentę to i na mnie też może. Szybciej tam nie ma obijania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 5 godzin temu 9% baterii w telefonie i pobudka o? (7.30) Dobrej nocy Gina i uważaj na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Moona niech zamkną, to będzie spokój. Jeszcze niech dołączy do niego sikający Malowany oraz Pravik i forum się oczyści z pasożytów Zmalowańca zwłaszcza trzeba przytemperować bo coś za bardzo sie poczuwa ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 9% baterii w telefonie i pobudka o? (7.30) Dobrej nocy Gina i uważaj na siebie Słodkich snów. Widzimy się rano może 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: 9% baterii w telefonie i pobudka o? (7.30) Dobrej nocy Gina i uważaj na siebie Z nami się nie pożegnasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Bo nie robisz nic nawet śniadania tylko kafe nie cały będę odpierdzielał za Ciebie Nigdy nie wyszłam z domu bez śniadania, bo to szkodzi mojej urodzie i mogłabym zjeść auto lub autobus Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu My tu jesteśmy tylko rekwizytami na planszy wygrywow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Również liczę na pomostowke od Magdaleny. Skoro na elzbiety potomstwo już placu na Twojo rentę to i na mnie też może. Szybciej tam nie ma obijania No nie wiem. Przydałoby się dodatkowe godziny, tylko ona już wyrabia 250. Nie za dużo od niej wymagamy? Trzeba pamiętać, że młoda tez już nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach