Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Traffic Lights napisał: Zmalowańca zwłaszcza trzeba przytemperować bo coś za bardzo sie poczuwa ostatnio. Wyciągnij kredki z głowy i sobie przytemperuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: No nie wiem. Przydałoby się dodatkowe godziny, tylko ona już wyrabia 250. Nie za dużo od niej wymagamy? Trzeba pamiętać, że młoda tez już nie jest. Nie będzie litości za liczne niedogodności. Będzie tyrać choćby na rzęsach do 99 roku życia o ile bóg da. Makaron jej pomoże. Hajs ma się zgadzac enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu Ja myślę, że one są z jednego plemnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Coś tam nie poszło w tej mejozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Nie będzie litości za liczne niedogodności. Będzie tyrać choćby na rzęsach do 99 roku życia o ile bóg da. Makaron jej pomoże. Hajs ma się zgadzac enylej Masz rację. Nade mną nikt się nie litował. Jak trzeba będzie, to batem postraszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Odcinam się od barachła… Edytowano 5 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Otóż to. Litość to drogi towar i trzeba zasłużyć. Po 70 może trochę zwolni jak się bd dobrze sprawowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Odcinam się od barachła… zwiędła róża Żegnamy uprzejmnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Traffic Lights napisał: Zmalowańca zwłaszcza trzeba przytemperować bo coś za bardzo sie poczuwa ostatnio. Daj znać kiedy zaczynacie. Chcę się psychicznie do tego przygotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Daj znać kiedy zaczynacie. Chcę się psychicznie do tego przygotować. Morda w kubeł alkoholiku bez pracy, perspektyw i z komornikiem i długami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie wyszłam z domu bez śniadania, bo to szkodzi mojej urodzie i mogłabym zjeść auto lub autobus Dobranoc Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Odcinam się od barachła… No weź zostań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Morda w kubeł alkoholiku bez pracy, perspektyw i z komornikiem i długami To już jest temperowanie mnie, czy to na razie takie wprowadzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Kulfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc Kiedy się pogodziliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc Kup se okulary. Łysa wygląda spokojnie na 50+ i ma podwójny podbródek czyli kawał maciory Edytowano 5 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kiedy się pogodziliscie? Nigdy. Makaron wytrzeźwiał i znowu spermi Edytowano 5 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To już jest temperowanie mnie, czy to na razie takie wprowadzenie? Nie podbijaj, bo szans nie masz i nie twój poziom bejb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwek napisał: Nigdy. Makaron wytrzeźwiał i znowu spermi Hahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Morda w kubeł alkoholiku bez pracy, perspektyw i z komornikiem i długami Mogę ci wskoczyć na barana i podrzucisz mnie na stację? Chcesz być moim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kiedy się pogodziliscie? Przecież tylko rozmawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dziwek napisał: Makaron wytrzeźwiał i znowu spermi Tylko on ja tam cisnął, to co kobylanka zapomniała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przecież tylko rozmawiamy Ok. Ale uważaj na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Zero cukru napisał: Masz rację. Nade mną nikt się nie litował. Jak trzeba będzie, to batem postraszyć. Srelcia się litowala a ty i tak wywaliłes info że slala ci pisde czy tam cycofony i tyle warta jest znajomość z tobo ale ty niby jesteś ok Edytowano 5 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ok. Ale uważaj na nią Spoko. To tylko kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Ty też slalas cycofony. Mam was dość boty zasråne. Codziennie te same śpiewki. A yebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Nie podbijaj, bo szans nie masz i nie twój poziom bejb. Coraz bardziej upodabniasz się do salowej. Jej też się wydaje, że ona każdemu kosza dała, tylko najśmieszniejsze jest to, że nikt nie był nią zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Mogę ci wskoczyć na barana i podrzucisz mnie na stację? Chcesz być moim Moje 50 kg mogłyby tego nie udźwignąć dryblasie obelżywy, spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Czemu jednemu uchodzi a innemu nie i śmichy hihy i się wozi Edytowano 5 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Coraz bardziej upodabniasz się do salowej. Jej też się wydaje, że ona każdemu kosza dała, tylko najśmieszniejsze jest to, że nikt nie był nią zainteresowany. Jestem realnie atrakcyjna a ty średnio więc mnie to nie obchodzi. Moczymordo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach