Zero cukru 227 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Еlciаа napisał: Twój temat wyparował. No trudno. Myślałem, że szybciej poleci. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 4 godziny temu a ja dzisiaj olewam saunarium, bo bralem juz goraca kapiel i uciekam do namiotu grac sobie w gierki ale moze pojde na sauny wieczorem kolo 20, bo po 20 jest fajny klimat w sauna parowa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ginka A jak facet ma 40+ plus a mentalnie ma 20? Wiesz, nasz munek na ciebie leci Edytowano 4 godziny temu przez Beata niedzieciata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 4 godziny temu ale do miasta musze isc po paste do zebow i mydelko z aloesem, bo mi sie skonczylo kupuje kosmetyki naturalne w eko sklepie. paste do zebow tak samo, z miętą. nie wyobrazam sobie bez niej zyciaa a potem do namiotu i dzisiaj maraton grania w gierki do rana i sluchanie muzyki ambient Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 4 godziny temu ale moze wieczorem pojde na saune zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 4 godziny temu Ja bym skorzystał, ale gdzieś, żeby była tylko dla mnie w jakimś domku. Nie chcę siedzieć obok spoconych, tłustych, nagich ludzi, którzy mierzą oczami moją kutange. Kiedyś byłem i zaybscie mi się podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, Traffic Lights napisał: Jeszcze 18 latek napisał ale dla mnie to już trochę wild nie no super! przyszedłby do Ciebie zaraz po szkole rzucił plecak na podłogę - aż by się wszystkie zeszyty wysypały i zawadiacko patrząc rzuciłby Ci w oczy: 'Proszę Pani, bo ja nie mam zadania domowego'... na randce mogłabyś za niego płacić, a kelnerki wzdychałyby 'Pani syn jest taki uroczy...' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie no super! przyszedłby do Ciebie zaraz po szkole rzucił plecak na podłogę - aż by się wszystkie zeszyty wysypały i zawadiacko patrząc rzuciłby Ci w oczy: 'Proszę Pani, bo ja nie mam zadania domowego'... na randce mogłabyś za niego płacić, a kelnerki wzdychałyby 'Pani syn jest taki uroczy...' Jestem za młoda by być Matką 18z, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwek napisał: Niewiele starszy cię zapłodnił 20 lat a 28 lat to jednak różnica. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Małolatek sie zachciało xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Może jest na ich poziomie ja też ale nie pociągają mnie zegzualnie młode prawitszki z ryjami jak budyń Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Takie bice z tzytzami loniaki ciemny blond pysk pokemona w sluchaweczkach jprdl bleee litości Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, Traffic Lights napisał: Jestem za młoda by być Matką 18z, Wiek odpowiedni, tylko w głowie sieczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach