WhySuchSzlora 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: To swoje zdjęcie w lustrze wrzuc i będzie horror i makabra Sam se wrzucaj atencjusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Sam se wrzucaj atencjusz Zepsuł mi się smartfon i już nie będzie selfie Może to i lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Zepsuł mi się smartfon i już nie będzie selfie Może to i lepiej. Tak, lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre ukradnij sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre Może jak laleczka czaki podcina gardło łani? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może jak laleczka czaki podcina gardło łani? haha bosze to nie makabryczne tylko śmieszne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Tak, lepiej Jwkby nie to że wrzucałem foty tutaj to nigdy bym nie płakał przez jakieś Katiuszki czy vikernesy, bo one leciały na mój wygląd. Jakby nie foty które tu wrzucałem to nigdy bym z nimi na priv nie pisał Lepiej już nie będę wrzucał, bo potem znowu będzie płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ukradnij sobie Zrób skrzyżowanie jeża z bor...em. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Jwkby nie to że wrzucałem foty tutaj to nigdy bym nie płakał przez jakieś Katiuszki czy vikernesy, bo one leciały na mój wygląd. Jakby nie foty które tu wrzucałem to nigdy bym z nimi na priv nie pisał Lepiej już nie będę wrzucał, bo potem znowu będzie płacz Etam i co płakać za czymś co tak łatwo ci przyszło rozprdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zrób skrzyżowanie jeża z bor...em. a proszę bardzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 7 godzin temu Co to za hybrydy chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Etam i co płakać za czymś co tak łatwo ci przyszło rozprdolic No xD Bo miałem fajna koleżankę do podpisania, a już nie mam i to smutne i potem płacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach