Traffic Lights 75 Napisano 2 godziny temu Dziś ograniczę się tylko do podkładu i szminki. Bez lashes. Jest zimno a chcę ubrać czarna małą, rajstopki i sztuczne futerko. Chcę być classy i będę … muszę ogolić nóżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 8 Napisano 2 godziny temu Wow, ale żyleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu Classy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Wow, ale żyleta Zabierz stąd sralowańca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 8 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Zabierz stąd sralowańca Dokąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu No cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zdublowało mi post. Edytowano 2 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No cześć. Witaj, piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Traffic Lights napisał: Zabierz stąd sralowańca Niestety będę podążał za tobą jak cień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu Żaba jest na nerwicy heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Żaba jest na nerwicy heh Nie wiedziałes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiedziałes? A skąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A skąd Ano nie wiem, ja podobno ploty roznosze co tam się dzieje to pewnie ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu Pisałaś tam na publiku, dlaczego zaczęłaś pisać z leksem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Pisałaś tam na publiku, dlaczego zaczęłaś pisać z leksem? No tak w skrócie w temacie precle, a to nie wiedziales dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu Zaba Monika? a gina się puszcza ze srunem zamiast gnoić śmiecia, to ja odbijam od niej tylko Elcia a sralowaniec to piękny facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Zaba Monika? a gina się puszcza ze srunem zamiast gnoić śmiecia, to ja odbijam od niej tylko Elcia a sralowaniec to piękny facet Tak żaba monika/kulfon. A ty cos szybko zdanie zmieniasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak żaba monika/kulfon. A ty cos szybko zdanie zmieniasz. aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: No tak w skrócie w temacie precle, a to nie wiedziales dlaczego? Nie zaglądam tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu Ja tez nie wchodze na nerwice, bo tam nic ciekawego nie ma. Srejzi belkocze jak lipedz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie zaglądam tam. On wie czemu zaczęłam z nim gadac bo mu o tym powiedziałam, nie chciałam kłamać z wejścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: On wie czemu zaczęłam z nim gadac bo mu o tym powiedziałam, nie chciałam kłamać z wejścia. Na złość iskrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu A malolat caly czas gra w wild rift? ja mam wyrzuty sumienia, ze nie robie nic pozytecznego tylko saunuje i wild rift. dzisiaj mi sie przypomnialo jak mialem 18 lat i oblalem egzamin na prawo jazdy xD. na skrzyzowaniu sie nie zatrzymalem. zamiast sie uczyc to ja gierki ;/. przez league of legends do matury nie przystapilem nawet, bo wolalem grac w to. masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 2 godziny temu A o czym pisać ze sfrustrowanym ojcem któremu żona nie daje i pomstuje na cały świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na złość iskrze? Tak mniej więcej ale nie tylko dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: A malolat caly czas gra w wild rift? ja mam wyrzuty sumienia, ze nie robie nic pozytecznego tylko saunuje i wild rift. dzisiaj mi sie przypomnialo jak mialem 18 lat i oblalem egzamin na prawo jazdy xD. na skrzyzowaniu sie nie zatrzymalem. zamiast sie uczyc to ja gierki ;/. przez league of legends do matury nie przystapilem nawet, bo wolalem grac w to. masakra Tak, czasami potrafi siedzieć np do 4 i w to grac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak, czasami potrafi siedzieć np do 4 i w to grac. haha masakra jest ta gierka. ja sie uzaleznilem znowu i tylko mysle o tym, kiedy sobie znowu pogram nic innego mi sie nie chce robic oprocz saunowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jeszcze na skiny hajs wydalem, to juz trudniej bedzie mi zerwac z ta gierka. ja ostatnio do 4 rano gralem w Delta Force. fajna strzelanka. Edytowano 2 godziny temu przez kochamelcie13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak mniej więcej ale nie tylko dlatego. Dziecinada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach