Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, kochamelcie13 napisał: haha masakra jest ta gierka. ja sie uzaleznilem znowu i tylko mysle o tym, kiedy sobie znowu pogram nic innego mi sie nie chce robic oprocz saunowania. No uzależnia, wiadac to po nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Dziecinada Wiem i nie jestem z tego dumna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 2 godziny temu Haha a czemu ta iskra pisze z 10 chłopami na raz, to jakaś prostytootka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: No uzależnia, wiadac to po nim. No fajnie sie gra, ale co z tego... Ja codziennie gram. Rano jak sie obudze to gierka przed spaniem gierka dobrze ze w dzien mam saunowanie, to sobie odpoczne. no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kochamelcie13 napisał: No fajnie sie gra, ale co z tego... Ja codziennie gram. Rano jak sie obudze to gierka przed spaniem gierka dobrze ze w dzien mam saunowanie, to sobie odpoczne. no Ja tego nie rozumiem do końca bo mnie osobiście żadna gra nie wciągnęła na dłużej niż 2 godziny ale porownuje to do uzależnienia od kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Fajnie obgaduja sernika że on tak psychicznie wielbi obiekt swoich westchnień który stalkuje bez żadnej relacji haha Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu Ja myślałam że to dla beki ale to trzeba być chorym żeby być jak taki sernik i Bicu bo oni tak ciągną i ciągną i nie umieją inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja tego nie rozumiem do końca bo mnie osobiście żadna gra nie wciągnęła na dłużej niż 2 godziny ale porownuje to do uzależnienia od kafe No wlasnie zaczalem grac w wild rift, bo przez te znikajace tematy tu, zbanowane konta i hejty chyba wiekszy sens ma granie w gierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Ale niedlugo biore laptopa od mamy i mam nadzieje, ze zaczne sie uczyc sysadminki i tworzyc psychiatryk24.pl fajnie by bylo miec swoje forum psychiatryk24.pl. Bez moderacji i reklam xD a ja zamiast sie uczyc to gram ciagle... Nie moga mi sie te gierki znudzic, a cold turkey to ciezko... Moze jakbym nie byl taki samotny, to bym mniej gral. ale niedlugo uderzam znowu na plywalnie i bedzie saunowanie, caly dzien xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Współczuje ale to niezła psychoza tak sobie coś uroic i nie dziwię się że gwauca te dzieci u Epsteina jak tak łatwo zachorować że im się wydaje że roszczą prawa do jakichś Klaudiuszy haha i tylko udajemy cywilizacje a nadal czasy niewolnictwa są i kasty i w ogóle a ja nie kumam bo autyzm i Klaudiusz to Klaudiusz chory ale bez przesady zeby odbierać prawa człowieka nękać i gwaucic haha Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu Tak zwątpiłam w ludzkość że mi totalnie wszystko jedno haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu ja teraz garenem gralem xD https://files.catbox.moe/xfvtxf.png ja do 4 rano tak nie mam, ze gram, ale w delta force ostatnio gralem cala noc do 11 w poludnie, fajnie bylo ale tam sie strzela ze snajperki, broni bazy albo atakuje baze przeciwnika. niezla realistyczna grafika. ale w wild rift tez lubie sobie przygrac. a potem zycie mi sie sypie.niedlugo mi forum zamkna, bo ja gram zamiast sie uczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Traffic Lights napisał: Dziś ograniczę się tylko do podkładu i szminki. Bez lashes. Jest zimno a chcę ubrać czarna małą, rajstopki i sztuczne futerko. Chcę być classy i będę … muszę ogolić nóżki. Dzisiaj kolejna randka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) a jak nie wild rifty delta force to zaraz laptopa biore i jakies tibie i runescape, bo w glowie mam, ze to przyjemne i chooy ;/ nie da rady z tym zerwac ;/ ze srafe tak samo. mysle, ze to przez samotnosc i nudne zycie. Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Dzisiaj kolejna randka? Maybe… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Maybe… ja mam dzisiaj randke.. z psiapsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu musze chodzic na saune i saunowanie, tam nie moge korzystac z komputera i telefonu, wiec odzwyczajam sie od elektroniki za to lezy sie i z ludzmi sie rozmawia jak tutaj, ale face to face niedlugo ide tylko zjem sniadanie. w sumie to juz 10. pora sie zbierac niebawem. witaminki zarzuce, dwa monsterki i mozna isc na saunowanie do wieczora i basen xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu To milych randek, ja niedlugo mam randke z sauną parową xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: ja mam dzisiaj randke.. z psiapsi Haha ludzie to są niezłe gady co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dlatego mam wyjeebane w każdego chociaż mam jedną psiapsi nie jest aż takim gadem jak reszta a tak to aż się nie chce gadać z nikim bo gad za gadem kolejny gad i tak w kółko same gady jak z fabryki heh Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu od grania w gierki czlowiek piekny sie nie robi, a od lezenia w saunie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 1 godzinę temu Ale co za idjota z tego starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 1 godzinę temu Dlatego wolę młodych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ja chodze do sauny i wczoraj w saunie parowa jakas kobietka do mnie sama zagadala i rozmawiamy i zwraca sie do mnie per my love, albo good bye darling haha ja godzinami leze w sauna parowa, to ludzie do mnie sami rozmawiaja. lepsze niz pisanie na telefonie. Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Ale co za idjota z tego starego opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Ale co za idjota z tego starego Wina nie dał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Haha ludzie to są niezłe gady co moja psiapsi jest super poukładana, racjonalna, stabilna. A ja to przeciwieństwo spontaniczna i emocjonalna. 25 lat przyjaźni bedzie w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu ja tez mam jednego przyjaciela fajnego anglika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu jednego kumpla polaka mialem, ktory skupuje bizuterie, to zawsze jak do niego wpadam, to mi pokazuje jakie wisiorki ze srebra kupil albo zlota. ale zerwalem z nim kontakt ostatnio, bo potrafi czlowieka zagadać na smierc. a mi sie nie chce nikogo sluchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj idę chyba do mamy po laptopa i może jutro do pubu na kawkę i będę się uczył słuchając muzyczki i robił sobie serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach