84Michal84 395 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: znaczy się jesteś człowiekiem małej wiary. a ty wydajesz mi sie byc taka cwaniara wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, 84Michal84 napisał: a ty wydajesz mi sie byc taka cwaniara wiesz? Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 395 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) jak ? cwaniara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, 84Michal84 napisał: co to znaczy, wyjasnij sie? a czy to 250 godzin to nie twoje konto? To jest moje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) Nie wydaje ufać ci nie można nie wiesz co to lojalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To jest moje konto. Z pewnością, łysy cwelu, ktoś ma wątpliwości. Teraz napisz coś o Dumbo oi moich cycach. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, 84Michal84 napisał: posluchaj, ostrzegam Cie bo igrasz z ogniem ! Lubię ograć z ogniem. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: jak ? cwaniara? Dziewczynko. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach