84Michal84 395 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: znaczy się jesteś człowiekiem małej wiary. a ty wydajesz mi sie byc taka cwaniara wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, 84Michal84 napisał: a ty wydajesz mi sie byc taka cwaniara wiesz? Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 395 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) jak ? cwaniara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, 84Michal84 napisał: co to znaczy, wyjasnij sie? a czy to 250 godzin to nie twoje konto? To jest moje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Wydaje ci się tylko. A ostanio mnie ładnie nazwaleś. ;)) Nie wydaje ufać ci nie można nie wiesz co to lojalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To jest moje konto. Z pewnością, łysy cwelu, ktoś ma wątpliwości. Teraz napisz coś o Dumbo oi moich cycach. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, 84Michal84 napisał: posluchaj, ostrzegam Cie bo igrasz z ogniem ! Lubię ograć z ogniem. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: jak ? cwaniara? Dziewczynko. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach