WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Fakt jest taki, że jesteś bezdomnym schizolem latającym do mamusi po jedzenie kiedy Ci alfons nie zapłaci Spadaj kopać piłkę. Salowa już nie wróci jednak i ja się o to postaram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Spadaj kopać piłkę. Salowa już nie wróci jednak i ja się o to postaram Czego Ty ode mnie i od niej chcesz Patrycja ? to już przestaje być śmieszne. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Spadaj kopać piłkę. Salowa już nie wróci jednak i ja się o to postaram Przynudza ten sragetti tylko, i sie zaraz rzuca xD Alfonsowi to teraz szrekszylka gale strzela i wsadza miedzy swoje dojce, a ciebie kopnela w doope, impotencie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Czego Ty ode mnie i od niej chcesz Patrycja ? to już przestaje być śmieszne. Nara. A kto się niby smieje bo ja na pewno nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: A kto się niby smieje bo ja na pewno nie Daj mi spokój i jej też. Żegnam Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Daj mi spokój i jej też. Żegnam. Przestań sapać do mojego kolegi to może dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Przestań sapać do mojego kolegi to może dam On sapie do mnie i do moich bliskich, więc się umów ze schizolem i wypad. Czego nie rozumiesz ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Jasne, tylko się nie popłacz prawiczku i leć pod spódnicę mamy z zazdrośći żona od ciebie uciekła, szynszyla też bo nie potrafiłeś ich wyruuuchać to chyba o czymś świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: On sapie do mnie i do moich bliskich, więc się umów ze schizolwem i wypad. Chyba niezbyt bliskich xD sam jesteś schizolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Łyska z pokładu Idy napisał: żona od ciebie uciekła, szynszyla też bo nie potrafiłeś ich wyruuuchać to chyba o czymś świadczy Tyle o mnie wiesz, co tówj kolega serniczek i koleżanka z kowbojek Boni, więc wypjerdalaj ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tyle o mnie wiesz, co tówj kolega serniczek i koleżanka z kowbojek Boni, więc wypjerdalaj ... A na co mi ta wiedza damski bokserze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Chyba niezbyt bliskich xD sam jesteś schizolem Spadaj hejterko do swoich nie znam Cię i nie chcę znać. Idotka się odezwała co to nie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu Zona uciekla, szrekszylka uciekla, salowa uciekla, teraz pytanie czy jezowa da noge czy bedzie zabawiac alkusa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Salowa przeze mnie to opuściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: Zona uciekla, szrekszylka uciekla, salowa uciekla, teraz pytanie czy jezowa da noge czy bedzie zabawiac alkusa xD Ty masz za to namiot kmiocie, więc jedyne co przeżyjesz to granie w gierki dla dzieci i strawa od alfonów i mamy Nikt Cię nie chce, bo jesteś zerem. Nei leczysz się, bo niechcesz zmienić swojego życia tylko innych w sieci hejtujesz .... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu haha jakby kochala srakarona, to by nie odeszla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu szrekszylka teraz bierze kutangi alfonsow do japy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty masz za to namiot kmiocie, więc jedyna co przeżyjesz to granei w gierki dla dzieci i strawa od alfonów i mamy A ty co masz szafę grająca te same pierdy i uciekajace panny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu I ochłapy lasek po kleksie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu To wszystko na temat i możecie szczekać do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu Do mnie ostatnio jakis typek na czacie, ze zazdrosci mi namiotu, lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Hał hał 🦮 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Salowa przeze mnie to opuściła. Karma do Ciebie wróci za hejt. Tak samo jak do twojego kolegi z namiotu. Więc się tak nie ciesz Policjantko Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu hal hal piesek odgryzl sragettowi suske mikrusa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Karma do Ciebie wróci za hejt. Więc się tak nie ciesz Policjantko W jakiej postaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: W jakiej postaci? Kiedyś zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu Do mnie jakos nic nie wraca xD A juz te bajeczki o karmie dla psow sragetii mi pieerdolil rok temu czy dwa lata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 3 godziny temu do Babki Bozej nic nie wroci bo jest fajna, a nie menda jak sragetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, Onaaaa napisał: Petarda to rodzaj żeński i pasuje bardziej tą Poprawnie jest tę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach