WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kiedyś zobaczysz Żebyś Ty nie zobaczył szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał: do Babki Bozej nic nie wroci bo jest fajna, a nie menda jak sragetti Pedigri dental stix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: I ochłapy lasek po kleksie xD Cu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Cu Krzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu srageti moze ktoregos wieczoru tak przychla wklejajac poraz 5000 mickey rurke na neta, ze zionie duucha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu A nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Jego karmo będzie oglądanie hełmofonu salowej przez 40 kolejnych wcieleń i palcy obłych jak mortadela które go oblapiajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Krzem? W sensie o czym pisałaś xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W sensie o czym pisałaś xd 🪱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Jego karmo będzie oglądanie hełmofonu salowej przez 40 kolejnych wcieleń i palcy obłych jak mortadela które go oblapiajo Moze karma sragetti przyjdzie do niego dopiero po smierci, albo w przyszlym wcieleniu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Elzbieta twierdzi że średnica Nie srednica tylko obwód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał: Moze karma sragetti przyjdzie do niego dopiero po smierci, albo w przyszlym wcieleniu xD Nie będzie mnie straszył tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie srednica tylko obwód. To samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Żebyś Ty nie zobaczył szybciej Ja Cię nie obrażam Ty pierwsza toczysz pianę razem z kolegą z namiotu Za życzenia śmierci tu ludziom odpowiecie oboje. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: 🪱 Czyli się nie dowiem, mówi się trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Nie będzie mnie straszył tak sam zaczyna wyzwiska i kozaczy, a straszyc to niech sobie straszy jezowa xD Edytowano 6 godzin temu przez kochàmelcieigine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja Cię nie obrażam Ty pierwsza toczysz pianę razem z kolegą z namiotu Tu tylko takie towarzystwo. Nie pasuje to po co się uzerac. Moze to twoja karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu sragetti'ego spotka karma za to, ze jest alkusem i pije do ekranu monitora xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Tu tylko takie towarzystwo. Nie pasuje to po co się uzerac. Moze to twoja karma Karma nie polega na życzeniu ludziom żle samemu mając gorzej. Jak kiedyś odrobisz tą lekcję z namiotowcem wtedy zabierajcie głos. Nie cytuj mnie i nie życz żle Magdzie i moim bliskim, bo to mnie najwięcej w...ia Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu Nie odrobie lekcji, a karme mam akurat dobra, to ty jestes alkus zachlej morda, pijaku i cie zadna nie chce, a sie uwazasz za lepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu to wyloguj sie i nie wchodz, moze idz do szrekszylki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja Cię nie obrażam Ty pierwsza toczysz pianę razem z kolegą z namiotu Za życzenia śmierci tu ludziom odpowiecie oboje. Huh? To mnie tu życzono zdychania chyba najbardziej ale tego twój łeb zbrojony nie widzi bo jak się nie widzi to znaczy że nie ma wg twojej kraszy helmofonowej. Bo gratuluję i za to cie karma dopadnie. Bez odbioru alfonsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Huh? To mnie tu życzono zdychania chyba najbardziej ale tego twój łeb zbrojony nie widzi bo jak się nie widzi to znaczy że nie ma wg twojej kraszy helmofonowej. Bo gratuluję i za to cie karma dopadnie. Bez odbioru alfonsie Nigdy nie plułem do Ciebie i nikogo tutaj pierwszy tak jak Ty. Masz pretensje nie wiadomo o co, więc myślisz, że hejtem mnie zastrzelisz razem z sernikiem, a tym czasem to Wy jesteście żałośni nie inni Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nigdy nie plułem do Ciebie i nikogo tutaj pierwszy tak jak Ty. Masz pretensje nie wiadomo co, więc myślisz, że hejtem mnie zastrzelisz razem z sernikiem, a tym czasem to Wy jesteście żałośni nie inni A co mnie to obchodzi. Dobra idz już spać sztywniaku bo i tak nic z ciebie już nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: A co mnie to obchodzi. Dobra idz już spać sztywniaku bo i tak nic z ciebie już nie będzie. Skoczyłaś już żabami sypać ? super, więc dobranoc hejterko Nie znasz mnie, a sypiesz się do mnie jak stare pruchno mając intelignecje i walory Policjatnko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Zaraz pobudka w Choroszczy. Idz na dere już bo chyba leki przestają działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ale Ty głupia jesteś Wolę stro razy pogadać z Magdę Salową i Magdą Jeż, przynajmniej są normalne kobietki nie to co Ty Cała reszta też lepsza. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu To se gadaj do ùsranej śmierci a co mnie to interesuje chamie. Myślisz że mnie będziesz wyzywać bezkarnie a ja udam ze jestem tępa no na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ty jesteś chamska i znana tu od lat, więc hejtuj dalej i miej pretensje potem, że ''baty'' dostajesz za to Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ale Ty głupia jesteś Wolę stro razy pogadać z Magdę Salową i Magdą Jeż, przynajmniej są normalne kobietki nie to co Ty Cała reszta też lepsza. Ta szczególnie Salowa jest normalna. A jeż to prostytutka zawodowa Edytowano 6 godzin temu przez Łyska z pokładu Idy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach