Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Najpierw tą petardę musiałabyś odpalić, a z tego co wiem dość długo Ci to zajmuje Magi *tę petardę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: *tę petardę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu Jezowa pewnie nawet nie umie w pilke trafic, a wydaje jej sie, ze kopie jakies petardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: *tę petardę Z ortografii byłem zawsze noga, ale drugą mam sprawną Ela, więc kużwa nie poprawiaj mnie Chyba, że chcesz w piłkę pograć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Najpierw tą petardę musiałabyś odpalić, a z tego co wiem dość długo Ci to zajmuje Magi Długo bo nie odpalam do byle kogo. To trzeba dokładnie wymierzyć. Pomyśleć ile kroków będzie do piłki i przymierzyć sie i szybko podbiec i kopnąć piłka leciała półkolem i wpadła do bramki obok delikwenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: Jezowa pewnie nawet nie umie w pilke trafic, a wydaje jej sie, ze kopie jakies petardy. Nie znasz kobietki, to nie oceniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: Jezowa pewnie nawet nie umie w pilke trafic, a wydaje jej sie, ze kopie jakies petardy. A ty umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Długo bo nie odpalam do byle kogo. To trzeba dokładnie wymierzyć. Pomyśleć ile kroków będzie do piłki i przymierzyć sie i szybko podbiec i kopnąć piłka leciała półkolem i wpadła do bramki obok delikwenta Widzę i to jest ciekawe. Strasznie zagmatwana sytuacja na tym boisku, to może jednak w szachy zagramy, bo jako umysł ścisły lepiej sobie poradzisz Delikwenta ominiemy boczkiem, a całe danie zostanie dla Ciebie Ja to przeskoczę bez problemu Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: *tę petardę Petarda to rodzaj żeński i pasuje bardziej tą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A ty umiesz? Tak, dwiema nogami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A ty umiesz? Ja tylko sobie tak zartuje, pisze ironicznie, nie bierz tego do siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: Tak, dwiema nogami Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Szkoda ze 3 noga zwana pronciem nie umiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Widzę i to jest ciekawe. Strasznie zagmatwana sytuacja na tym boisku, to może jednak w szachy zagramy, bo jako umysł ścisły lepiej sobie poradzisz Delikwenta ominiemy boczkiem, a całe danie zostanie dla Ciebie Ja to przeskoczę bez problemu W szachy cie zmiote jak i w ping ponga więc może już lepiej dla ciebie judo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Szkoda ze 3 noga zwana pronciem nie umiecie ja niestety nie umiem praciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu Ja mam niedaleko namiotu wielkie pole i bramki i w weekendy tam graja w pilke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: W szachy cie zmiote jak i w ping ponga więc może już lepiej dla ciebie judo Praktyka czyni mistrza, więc gadać to sobie możesz dopóki mnie nie sprawdzisz Wolę boks niż judo Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Spaghetti... napisał: Z ortografii byłem zawsze noga Z seksu też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: Ja mam niedaleko namiotu wielkie pole i bramki i w weekendy tam graja w pilke xD to lepiej tam nie chodz bo twoją łysą pałą będą grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu Ja w szachy jestem do doopy, ale w pingponga duzo gralem w podstawowce, w pilke zreszta tez, troche mi brakuje tych czasow, bo codziennie sie gralo, i wpadali ludzie z roznych osiedli na boisko i roznorodnosc byla, a teraz o pograniu w pilke moge sobie pomarzyc tylko masakra Pamietam jak w pubie jednym mialem krotkie spodenki, a jakas angielka stara szla i patrzy na moje nogi i mi mowi, ze dobrym bylbym pilkarzem, LOL XDD ciekawe jak to ocenila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Łyska z pokładu Idy napisał: to lepiej tam nie chodz bo twoją łysą pałą będą grać co mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Łyska z pokładu Idy napisał: Z seksu też Jasne, tylko się nie popłacz prawiczku i leć pod spódnicę mamy z zazdrośći Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu Spagetti ma mala siuske, dlatego szrekszylka uciekla do jakiegos murzyna, poczuc co to prawdziwy zaganiacz, bo srageti jej nie potrafil zaspokoic porzadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu No co zrobisz nie wydluzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 6 godzin temu No niestety, ale podobno to nie rozmiar ma znaczenie, tylko jak nim dzialasz, a szrekszylka widocznie nie zaspokojona sragetti, dlatego dala noge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kochàmelcieigine napisał: Spagetti ma mala siuske, dlatego szrekszylka uciekla do jakiegos murzyna, poczuc co to prawdziwy zaganiacz, bo srageti jej nie potrafil zaspokoic porzadnie. Miałeś jakąklowiek kobietę w realu żeby się wypowiadać sernik ? Nie sądzę, więc hejcić to możesz prawiczków w necie tobie podobnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 5 godzin temu ale to ze szrekszylka miala palce jak szrek czy ogr to akurat nie jest hejt, tylko fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: No niestety, ale podobno to nie rozmiar ma znaczenie, tylko jak nim dzialasz, a szrekszylka widocznie nie zaspokojona sragetti, dlatego dala noge. Elzbieta twierdzi że średnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu Wielu nieporozumieniom można by zapobiec gdyby każdy bez krempacji wywalał interes na stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: ale to ze szrekszylka miala palce jak szrek czy ogr to akurat nie jest hejt, tylko fakt Fakt jest taki, że jesteś bezdomnym schizolem latającym do mamusi po jedzenie kiedy Ci alfons nie zapłaci Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach