WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu Baty to se możesz ładować na zad swoich ulubienic. Won ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Łyska z pokładu Idy napisał: Ta szczególnie Salowa jest normalna. A jeż to prostytutka zawodowa Każda kobieta jest normalniesza tutaj od ciebie prawiczku pod spódnicą mamusi, więc wypjerdalaj z łaski swojej zamiast się obnażać hejtem jak twoja koleżanka wyżej Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Baty to se możesz ładować na zad swoich ulubienic. Won ode mnie Ty mnie zaczepiasz i przez Ciebie Magda odeszła hejtero chora. Jeszcze coś ? Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Każda kobieta jest normalniesza tutaj od ciebie prawiczku pod spódnicą mamusi, więc wypjerdalaj z łaski swojej zamiast się obnażać hejtem jak twoja koleżanka wyżej No wiem. Tu som wszystkie normalniejsze ode mnie od namiotowca hehe. Od obnażania się z cycofonami i szrekalcami masz tu panie z klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty mnie zaczepiasz i przez Ciebie Magda odeszła hejtero chora. Jeszcze coś ? I bardzo dobrze. Wszystkie szlory stąd wypedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu Zostaniemy tylko ja i filip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: No wiem. Tu som wszystkie normalniejsze ode mnie od namiotowca hehe. Od obnażania się z cycofonami i szrekalcami masz tu panie z klasa Są, bo wysławaiją się normalnie, a nie jak Ty rynsztokiem i żabami z buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Są, bo wysławaiją się normalnie, a nie jak Ty rynsztokiem i żabami z buzi Idz śladem salowej ropuchy i opuść to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: I bardzo dobrze. Wszystkie szlory stąd wypedze Więc zostaniesz z Filipkiem i Prawiczkiem, bo takich lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 5 godzin temu A ciebie zadna nie lubi, bo jestes alkusem i to twoja karma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Więc zostaniesz z Filipkiem i Prawiczkiem, bo takich lubisz No takich puszczalskich jak ty którzy latają z kiełbaso za kocmoluchami typu pokahontaz to na pewno nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Idz śladem salowej ropuchy i opuść to miejsce Za każdą inną pójdę, bo wolę normalne kobiety i ludzi nie hejterów jak Ty i namiotowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Za każdą inną pójdę, bo wolę normalne kobiety i ludzi nie hejterów jak Ty i namiotowiec Nie obiecuj tylko idz. Zarzuć pento i lec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Za każdą inną pójdę, bo wolę normalne kobiety i ludzi nie hejterów jak Ty i namiotowiec ale żadna nie chce żebyś za nią chodził, nawet transwestyta pokahontaz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: A ciebie zadna nie lubi, bo jestes alkusem i to twoja karma xD Mam sporo koleżanek nie narzekam i nie płaczę jak Ty zazdrosny namiotowcu za dychę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Łyska z pokładu Idy napisał: ale żadna nie chce żebyś za nią chodził, nawet transwestyta pokahontaz Tak prawiczku tak jak za tobą pod dino XD Weż mnie nie osłabiaj bardziej niż jesteś i wypjerdalaj pod ...enkę mamy Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu Wlasnie widze, kazdy wieczor spedzasz samotnie przy kieliszku i kochasz mikey rurke, bo 5000 razy juz go tutaj wrzucales, pewnie jestes kryptopedalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak prawiczku tak jak za tobą pod dino XD Masz jakiś uraz do prawiczków rozwiązły fagasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kochàmelcieigine napisał: Wlasnie widze, kazdy wieczor spedzasz samotnie przy kieliszku i kochasz mikey rurke, bo 5000 razy juz go tutaj wrzucales, pewnie jestes kryptopedalem xD Ty całe dnie tu siedzisz jak zyeb i jeszcze masz pretencje do ludzi, że mają lepiej od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 4 godziny temu Lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu tez bys posiedzial, ale musisz pracowac, biedaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, kochàmelcieigine napisał: tez bys posiedzial, ale musisz pracowac, biedaku xD Przynajmniej nie walę w perkusje za darmo ja Ty prawiczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu jedyne co walisz to kieliszki wodki, alkusie xD bo nic innego nie potrafisz, nieudaczniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 4 godziny temu Walisz w co innego. Jotpegi pokusi i hełmofon salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 527 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał: jedyne co walisz to kieliszki wodki, alkusie xD bo nic innego nie potrafisz, nieudaczniku Zobaczymy jaki cwany będziesz jak Ci prowiantu zabraknie Po drugie, nie oceniaj kogoś jak nie znasz i lecz schizofrenie zanim będzie po tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu No coz, jedni wala na perkusji za darmo przed tlumem widowni na zywo a inni wala alkohol do ekranu monitora i muzyki z jutuba, zarywajac do dzieciatej jezowej albo zameznej salowej xD karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu tobie niedlugo zabraknie alkoholu i ciekawe czy tez taki wyszczekany bedziesz, patusie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu Moge sobie robic co mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 4 godziny temu aa zapomnialem jeszcze o trans poce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach