Szon patrol$$$ 135 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze i czekam aż wyjdzie I tęsknię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 5 godzin temu Skok przez okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: może się umówicie razem na widzenie to też poznasz jakiegoś fajnego gangstera dla siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może się umówicie razem na widzenie to też poznasz jakiegoś fajnego gangstera dla siebie już mnie tu któryś chciał umawiać z kolega przebywającym w odosobnieniu. Chyba leksiu ale nie skorzystałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: już mnie tu któryś chciał umawiać z kolega przebywającym w odosobnieniu. Chyba leksiu ale nie skorzystałam a dobrze się zastanów unormowane życie, codzienne spacery, zero alkoholu, o 22 do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 4 godziny temu Wypjerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Wypjerdalac ale kto kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a dobrze się zastanów unormowane życie, codzienne spacery, zero alkoholu, o 22 do łóżka a na widzeniach jaka musi być namietnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może się umówicie razem na widzenie to też poznasz jakiegoś fajnego gangstera dla siebie Może ty też byś chciał iść na te widzenie? Jakąś gangsterke ci sie załatwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: a na widzeniach jaka musi być namietnosc Jak sie daje buziaka to takie podniecenie że szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a na widzeniach jaka musi być namietnosc o widzisz - na to nie wpadłem Kaloryfer nie zastąpi ud gorących pożądania Kiedy to się wreszcie skończy, znowu dzisiaj nic ze spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 4 godziny temu Widmo to forumowy tulipan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Może ty też byś chciał iść na te widzenie? Jakąś gangsterke ci sie załatwi a to nie jest tak, że więzienia są męskie i żeńskie? jak mi się trafi taka co zaciukała konkubenta bo wszedł na umyte to ja dziękuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widmo to forumowy tulipan chyba żadnej nie uwiódł i nie obrobił? już bym coś napisał o graniu w bierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to nie jest tak, że więzienia są męskie i żeńskie? jak mi się trafi taka co zaciukała konkubenta bo wszedł na umyte to ja dziękuję... Nie wszystkie kobiety siedzą za morderstwa, więc nadal można wybierać nawet spośród takich Doprecyzuje, jakby wszystkich kładli do tego samego worka, to by się pozabilali Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jak sie daje buziaka to takie podniecenie że szok Może odosobnienie mojego Janusza urozmaiciłoby nasz związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to nie jest tak, że więzienia są męskie i żeńskie? jak mi się trafi taka co zaciukała konkubenta bo wszedł na umyte to ja dziękuję... Jest tak ale jak pójdziemy razem na widzenie to po drodze może spotkamy jakąś gangsterke co się na ciebie rzuci. Bo musisz uważać na co wchodzisz i tylko na brudne możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widmo to forumowy tulipan Nie no coś ty. To grzeczny chłopak i dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Może odosobnienie mojego Janusza urozmaiciłoby nasz związek Może zamknij go na kilka dni w piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 4 godziny temu Magi, a jak któraś z nożem na niego wyskoczy ? co wtedy Widmo go obroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Może odosobnienie mojego Janusza urozmaiciłoby nasz związek jak mu zrobisz widzenie raz na kwartał to na pewno tylko na wolności łatwiej o łamistrajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może zamknij go na kilka dni w piwnicy Przekonałas mnie. Muszę zorganizować kiszonke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magi, a jak któraś z nożem na niego wyskoczy ? co wtedy Widmo go obroni Sam sie obroni bo silny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Sam sie obroni bo silny jest Michał? przeczytaj co pisał wyżej jak mu się trafi taka to on dziękuje Nie obrażam go, ale takie są fakty I dodam jeszcze to żaden wstyd. Nie każdy facet musi być gangsterem. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Przekonałas mnie. Muszę zorganizować kiszonke Zrób tak by ledwo przeżył tylko i był tak wygłodniały że widok ciebie z rybą z frytkami i surówką spowoduje rozkosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Michał? przeczytaj co pisał wyżej jak mu się trafi taka to on dziękuje Nie obrażam go, ale takie są fakty Podziękuję za taką czyli nie chcę takiej i chętnie odda komukolwiek bo woli grzeczniejsze i miłe i bez noża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 4 godziny temu Ale desperatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach