baba jędza wołać księdza 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Nudne to jest twoje proste życie bez pieniędzy stękająca mimozo. Popadłaś w marazm i wyżywasz się na wszystkich dookoła za swój stan. Ale to tobie głowa spada przed telewizorem (i tak wygląda twój dzień), bo zamieniłaś żłopanie bimbru na węglowodany, żeby się czymś pocieszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinë 0 Napisano 1 godzinę temu a ty jestes zalosna doopodajka ruda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Shameless AngeR napisał: . I chyba nie powiesz, że nie masz obsesji na moim punkcie. Czy ty coś od siebie ciekawego kiedyś napiszesz, a nie tylko wjeżdżanie na mnie i Madzię? Zrób coś pożytecznego i usuń się z forum na zawsze. Bezrobotny szlaufie bez prawa jazdy. Ty i tak nie możesz jeździć do klientów bo ciągle chlasz więc po co ci prawko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinë 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Ty i tak nie możesz jeździć do klientów bo ciągle chlasz więc po co ci prawko xD Gina nie jest tutką jak twoja matka xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamGinë napisał: Gina nie jest tutką jak twoja matka xD. Nie jestes w stanie mnie obrazić Włóczykiju z Muminków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 1 godzinę temu Bimber i seks a w głowie sedes, niewolnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Ale to tobie głowa spada przed telewizorem (i tak wygląda twój dzień), bo zamieniłaś żłopanie bimbru na węglowodany, żeby się czymś pocieszać Pampersa ci opiekun zmienił, czy w ofajdanym siedzisz, cuchnąca gadzino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Ty i tak nie możesz jeździć do klientów bo ciągle chlasz więc po co ci prawko xD Utkaj rurę, bo nikogo nie obchodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinë 0 Napisano 1 godzinę temu ja niedlugo ide do jazz klubu grac na perkusji a obrazacie to siebie nawzajem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Utkaj rurę, bo nikogo nie obchodzisz. Wezwać hydraulika? A może komin trzeba przepchać? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Wezwać hydraulika? A może komin trzeba przepchać? XD Tchórz nawet się nie przyzna kim jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 281 Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Shameless AngeR napisał: . I chyba nie powiesz, że nie masz obsesji na moim punkcie. Czy ty coś od siebie ciekawego kiedyś napiszesz, a nie tylko wjeżdżanie na mnie i Madzię? Zrób coś pożytecznego i usuń się z forum na zawsze. Bezrobotny szlaufie bez prawa jazdy. Nie dziw się. Jesteście tutaj najbardziej bekowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Shameless AngeR napisał: Pampersa ci opiekun zmienił, czy w ofajdanym siedzisz, cuchnąca gadzino? Dziś bez pampersa - byliśmy m.in. na treningu na pływalni, tzn mąż poważny trening, a ja sobie na spokojnie, i na masażu, podczas, gdy ty kiwałaś się przed TVN-em, pochrapując 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Tchórz nawet się nie przyzna kim jest. Na pewno nie tłustą prostytutką, tego możesz być pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dziś bez pampersa - byliśmy m.in. na treningu na pływalni, tzn mąż poważny trening, a ja sobie na spokojnie, i na masażu, podczas, gdy ty kiwałaś się przed TVN-em, pochrapując U mnie zwyczajny dzień - byłam w pracy, do której dojechałam swoim autem, potem byłam na małych spożywczych zakupach. Niby tak prozaiczne sprawy, a dla ciebie abstrakcyjne. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: U mnie zwyczajny dzień - byłam w pracy, do której dojechałam swoim autem, potem byłam na małych spożywczych zakupach. Niby tak prozaiczne sprawy, a dla ciebie abstrakcyjne. ciekawe kiedy jak cały dzien na forum srrałaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 2 Napisano 59 minut temu (edytowany) 11 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dziś bez pampersa - byliśmy m.in. na treningu na pływalni, tzn mąż poważny trening, a ja sobie na spokojnie, i na masażu, podczas, gdy ty kiwałaś się przed TVN-em, pochrapując A co renciak już wyzdrowiał? bo pamietam ze kontuzje jakas mial Edytowano 59 minut temu przez pedryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: U mnie zwyczajny dzień - byłam w pracy, do której dojechałam swoim autem, potem byłam na małych spożywczych zakupach. Niby tak prozaiczne sprawy, a dla ciebie abstrakcyjne. Czyli miałabyś kijowy dzień wyrobnika systemu i współczułabym, gdyby to była prawda Jesteś przezabawna Geniut i dlatego po odejściu salowej, przejęłaś pałeczkę krindżu ;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 26 Napisano 52 minuty temu Budyń mi nie gęstnieje na mleku waniliowym ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Czyli miałabyś kijowy dzień wyrobnika systemu i współczułabym, gdyby to była prawda Jesteś przezabawna Geniut i dlatego po odejściu salowej, przejęłaś pałeczkę krindżu Z pozycji bezrobotnej dla ciebie każda praca to wyrobnik i niewolnik systemu, ale podpowiem ci, że są też takie profesje, które można lubić i które niosą misję i dają satysfakcję. Obesrany pampersie. Pocisz się, jak to piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 26 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Z pozycji bezrobotnej dla ciebie każda praca to wyrobnik i niewolnik systemu, ale podpowiem ci, że są też takie profesje, które można lubić i które niosą misję i dają satysfakcję. Obesrany pampersie. Pocisz się, jak to piszesz? Nie zesraj się z tym mowem jelopie. Naiwna gjenia ludzi się że jej misja baby jendzy naprostuje zdemoralizowane dzieci boze. Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 26 Napisano 46 minut temu Żal mi tych dzieci. Z deszczu pod rynnę. Ale długo to nie potrwa. O ile to w ogóle prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 26 Napisano 44 minuty temu Nie przesadzaj z tym zalem. Za darmo tam nikt nie siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, Shameless AngeR napisał: Z pozycji bezrobotnej dla ciebie każda praca to wyrobnik i niewolnik systemu, ale podpowiem ci, że są też takie profesje, które można lubić i które niosą misję i dają satysfakcję. Obesrany pampersie. Pocisz się, jak to piszesz? Masz rację, cały glob marzy, żeby za najniższą krajową dozorować młodocianych degeneratów, bo się było za głupią na cokolwiek niż szkółka dla półmózgów, opłacona przez tatusia A jak obie wiemy, nawet to nie jest prawdą Ja prdl, co za troll ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Masz rację, cały glob marzy, żeby za najniższą krajową dozorować młodocianych degeneratów, bo się było za głupią na cokolwiek niż szkółka dla półmózgów, opłacona przez tatusia A jak obie wiemy, nawet to nie jest prawdą Ja prdl, co za troll ;D Dla ciebie każda praca jest za najniższą krajową. Typowy jazgot bezrobotnej leniwej…już daruję sobie epitet ze względu na twoją indolencję, znikąd się ta renta nie wzięła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 38 minut temu Na temat obok poszła znowu nienażarta w poszukiwaniu paszy ;D Geniut, zalecam ci trochę sportu i w ogóle ruchu, zanim zaczniesz wyzywać aktywnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Dla ciebie każda praca jest za najniższą krajową. Typowy jazgot bezrobotnej leniwej…już daruję sobie epitet ze względu na twoją indolencję, znikąd się ta renta nie wzięła. Moja renta istnieje tak samo jak twoja praca, szczupła sylwetka i reszta fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 55 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Na temat obok poszła znowu nienażarta w poszukiwaniu paszy ;D Geniut, zalecam ci trochę sportu i w ogóle ruchu, zanim zaczniesz wyzywać aktywnych ludzi . Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 26 Napisano 37 minut temu Widzę że autorytet Madzi kochanej zbiera pokaźne zniwo xD podkresl jeszcze raz że podjeżdżasz własnym pojazdem. Jesteś kimś. Lepsza od wszystkich gjena z pracom i fiatem 126 p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 26 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: . Lecz się. Selfi do oceny bmi dla malowanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach