Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Wyzwolone kobiety sukcesu, siłaczki.

Ty jako podręczna inkubator nie masz prawa głosu w tej dyskusji kobiet wyzwolonych

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Screeny do "pani Marty", celem załatwiania banów (Geniek godnie przejęła pałeczkę po salowej) 🙂

Pani Marta chyba uposledzona "za nick i za awatar" daje bany w wolnym kraju bozym

• Haha 1

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Screeny do "pani Marty", celem załatwiania banów (Geniek godnie przejęła pałeczkę po salowej) 🙂

Pytałam cię już dziś o twoje urojenia, to uniknęłaś odpowiedzi. I tak nawiasem mówiąc nie możesz winić wszystkich dookoła za własne nieszczęścia. Przepracuj to. Życie jest piękne. ✨

Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał:

Ty jako podręczna inkubator nie masz prawa głosu w tej dyskusji kobiet wyzwolonych

Przepraszam, że ośmieliłam się wtrącić, jaśniepani. Jam oczu niegodna kierować na waszą elokwencję.

Baba jendza moi drodzy. Przepracujcie to. Aby potem pjerdolic mądrości z odbytu niczym bot. Od razu widać kto się nasluchal u terapeuty. Przysiegam

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Pytałam cię już dziś o twoje urojenia, to uniknęłaś odpowiedzi. I tak nawiasem mówiąc nie możesz winić wszystkich dookoła za własne nieszczęścia. Przepracuj to. Życie jest piękne. ✨

Nie łam się, Geniek, do piątku blisko i będziesz mogła "na legalu" zamienić pączka na bimber 😎

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Gienek nauczyła się kilku zdań na pamięć i klepie z du.py na każdą okazję. Magdobot ma godną następczynię.

• Haha 1

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Przepraszam, że ośmieliłam się wtrącić, jaśniepani. Jam oczu niegodna kierować na waszą elokwencję.

Nie będziesz miał babek cudzych przede mno 

6 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Moja renta istnieje tak samo jak twoja praca, szczupła sylwetka i reszta fantazji 😎

Albo jak Twoje cycki

• Haha 1

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Pytałam cię już dziś o twoje urojenia, to uniknęłaś odpowiedzi.

Musisz powtórzyć, bo niestety nie wiem, o czym mówisz, byle to nie były pytania, na które odpowiadałam już 10 razy i to jest twój problem, że odpowiedzi ci się nie podobają 🙂 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Gienek nauczyła się kilku zdań na pamięć i klepie z du.py na każdą okazję. Magdobot ma godną następczynię.

📸🚑

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Zastanawiam się, co jest za trudne do zrozumienia dla owsika w zdaniu "nie cytuj mnie". 

To jest owsik z krainy botów. Można pokonsac po odbycie dla hecy ale należy go zaakceptować gdyż to element kafe krajobrazu

• Haha 1

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Zastanawiam się, co jest za trudne do zrozumienia dla owsika w zdaniu "nie cytuj mnie". 

Przecież ostatnio się lubimy to myślałem że nieaktualne

Przed chwilą, pedryl napisał:

Na szczęście moja Ukochana płaska nie jest

Nom. I teraz jakiś szczęściarz mietosi jej cyce. A se wyobraź co będzie robił z nimi w walentynki. Nie nie o tobie pisze.

• Haha 2
  • Sad 1

1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał:

Nom. I teraz jakiś szczęściarz mietosi jej cyce. A se wyobraź co będzie robił z nimi w walentynki. Nie nie o tobie pisze.

To boli...

Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał:

Atencjuszka na bank se zrobi zdjęcie z wiktorio leżąc w kaftanie i wrzuci ma fejsa. 

Patrzcie jaka jestem jazzy..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się