Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nawet muza jest problemem ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Nie mam pomysłu na muzykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu Spoko, zaraz pewnie będzie blok tematu, bo pogadać też nie możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Ded end rołd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko, zaraz pewnie będzie blok tematu, bo pogadać też nie możemy Możemy milczeć i rozumieć się bez słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu Czemu taką dretwa muzykę puszczacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Czekamy aż nas uraczysz czymś wybitnym jął verba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Możemy milczeć i rozumieć się bez słów I obserwować gwiazdy na niebie, a noż widelec życzenie się spełni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: I obserwować gwiazdy na niebie, a noż widelec życzenie się spełni Obserwując, czy wilki się pojawią Wczoraj w Cięcinie były widziane i ja też kiedyś widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu NIe smuć się Boni niedługo walentynki spotkasz księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 6 godzin temu (edytowany) klaudiusz w walentynki bedzie pewnie ze swoim ksieciem z bajki, cpunem z wroclawia, alvaro XD Edytowano 6 godzin temu przez kochamelcieigine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Wszystko czytam wszystko wiem że co tydzień Panu zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: NIe smuć się Boni niedługo walentynki spotkasz księcia Najbardziej mnie smuci choroba Magdaleny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mowisz i masz już szukam verby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Obserwując, czy wilki się pojawią Wczoraj w Cięcinie były widziane i ja też kiedyś widziałam. Mogą, w końcu czeka nas uczta wodza wino wyborne nadające się do wendlin i nie tylko ... Też widziałem wiele razy to spoko pieski są Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: I obserwować gwiazdy na niebie, a noż widelec życzenie się spełni Nie mam już reakcji na tym koncie. Jak dostanę w końcu bana, to już mnie tutaj nie będzie i babka Boni w czerwonym szlafroku będzie musiała sobie kogoś innego poszukać do hejtowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Chyba zwiendlin... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mam już reakcji na tym koncie. Jak dostanę w końcu bana, to już mnie tutaj nie będzie i babka Boni w czerwonym szlafroku będzie musiała sobie kogoś innego poszukać do hejtowania. Bez ciebie mnie nie będzie kochana madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Najbardziej mnie smuci choroba Magdaleny. Przecież Magda żartuje Patrycja weż wyluzuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Mogą, w końcu czeka nas uczta wodza wino wyborne nadające się do wendlin ... Też widziałem wiele razy to spoko pieski są Żadnego wina Bez picia też można rozmawiać i podziwiać naturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Przecież Magda żartuje Patrycja weż wyluzuj. Twoje poczucie humoru to już osobna kwestia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przecież Magda żartuje Patrycja weż wyluzuj. To łażenie jej jest żałosne i chyba brak bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Żadnego wina Bez picia też można rozmawiać i podziwiać naturę Racja z gwinta nie ma sensu. Moża, ale na takim mrozie to pozostaje nam gorący kubek Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Racja z gwinta nie ma sensu. Moża, ale na takim mrozie to pozostaje nam gorący kubek Termos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu 100 krindz 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach