250GodzinTak 1087 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja nie mam bierzmowania. Czemu nie poszłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Nie mam bierzmowania i teraz nie wiem co zrobić dac 300zł wiecej i cie da kwit ze jestes bierzmowana w tej instytucji klient nasz pan pod warunkiem ze ma kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu XD boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu nie poszłaś? Niektórzy są konsekwentni. Wiem że to obce twojo osobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu u czarnoksiezników pieniadzz otwiera kazde drzwi. nie zamykaja sie na zadnego grzesznika jesli ma pieniadze nie wiem czy wiecie ale np. w sadach karnych co drugi kryminalista przedstawia zaswiadczenie od proboszcza ze jest wierzący i liczy ze to mu pomoze otrzymac nizsza kare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: Nie mam bierzmowania i teraz nie wiem co zrobić Nie brać ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu to pokazuje w jakim ciemnym kraju mieszkamy i jak nas zdominowali ludzie w sutannach przez stulecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovsky napisał: u czarnoksiezników pieniadzz otwiera kazde drzwi. nie zamykaja sie na zadnego grzesznika jesli ma pieniadze nie wiem czy wiecie ale np. w sadach karnych co drugi kryminalista przedstawia zaswiadczenie od proboszcza ze jest wierzący i liczy ze to mu pomoze otrzymac nizsza kare Też masz bierzmowanie więc z czym do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu nie poszłaś? Tak wyszło nie z mojej winy ale i tak nie jest mi potrzebne do niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovsky napisał: to pokazuje w jakim ciemnym kraju mieszkamy i jak nas zdominowali ludzie w sutannach przez stulecia No ciebie tak skoro poszedłeś w wielu nastu lat pod ołtarz a nie musiałeś. Gdzie twoje jaja były wówczas buntowniku boży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Pamiętaj aby się bierzmować bo potem ślubu kościelnego nie będzie! Kościół to syf ale tak przed ołtarzem i biała kiecka obowiązkowa, bo co ludzie powiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Też masz bierzmowanie więc z czym do ludzi wiem przeciez ta twoja aluzja o bierzmowaniu byla do mnie ja pamietam co pisalem i juz raz to komentowalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Kościół to syf ale tak przed ołtarzem i biała kiecka obowiązkowa, bo co ludzie powiedzą. Nie wiem czy syf. Kto ma potrzebę niech leci tylko po chùj szczekać i udawac bezboznika gdy się jest hipokryta totalnym? Nje wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak wyszło nie z mojej winy ale i tak nie jest mi potrzebne do niczego. no do rodzenia dzieci i podrywaniu swirów na forum bierzmowanie zbedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovsky napisał: wiem przeciez ta twoja aluzja o bierzmowaniu byla do mnie ja pamietam co pisalem i juz raz to komentowalas No nie wiem ja nie poszłam bo to by było sprzeczne z tym co głoszę. Ja mogłam to i chyba każdy. Dla mnie oczywiste. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No ciebie tak skoro poszedłeś w wielu nastu lat pod ołtarz a nie musiałeś. Gdzie twoje jaja były wówczas buntowniku boży? efekt stada uznalem ze moze sie kiedys przyda ciezko wymagac od 13 latka perspektywicznego myslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: No ciebie tak skoro poszedłeś w wielu nastu lat pod ołtarz a nie musiałeś. Gdzie twoje jaja były wówczas buntowniku boży? Też mnie śmieszą antykoscielni rzekomo od zawsze którzy pierwsi do bierzmowania się pchali na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovsky napisał: efekt stada uznalem ze moze sie kiedys przyda ciezko wymagac od 13 latka perspektywicznego myslenia Bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu dla wielu to sy.f ale jak mialas do wyboru albo sale z prlu w urzę.dzie albo ko.sciol to wybieralas to drugie to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Nie wiem czy syf. Kto ma potrzebę niech leci tylko po chùj szczekać i udawac bezboznika gdy się jest hipokryta totalnym? Nje wiem No właśnie to zalosne jak ci którzy plują na kościół chca bialej sukni i sesji pod kościołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu teraz wybor jest wiekszy mozna oplacic urzednika i miec sl.ub np. na plazy kiedys bylo gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, libedovsky napisał: no do rodzenia dzieci i podrywaniu swirów na forum bierzmowanie zbedne Ja nie mam i mówię o tym wprost, tak samo jak o tym że jestem niewierząca, najgorsi są ci co wyśmiewają innych z tym a sami mają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Zastanawia mnie czemu tak wielu bezbożników boli odbyt o cudza wiare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, libedovsky napisał: no do rodzenia dzieci i podrywaniu swirów na forum bierzmowanie zbedne Przecież bierzmowanie mało kto teraz robi. Zbędne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 5 Napisano 1 godzinę temu Wiara to prywatna sprawa każdego i nie trzeba tym targać jakimś random people z neta. Ale jednak Chrześcijaństwo to podstawa naszej Zachodniej Cywilizacji Łacińskiej. Śmieszne, że ateiści tak plują na kościół, a z drugiej strony popierają ściąganie do Europy ludzi, których wiara raczej nie toleruje ateizmu. Tam komuś obcinają łeb, co już się dzieje na Zachodzie i Pl powoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: No nie wiem ja nie poszłam bo to by było sprzeczne z tym co głoszę. Ja mogłam to i chyba każdy. Dla mnie oczywiste. ja w wieku 13 lat nie zastanawialem sie nad bo.giem i bierzmowaniem tylko robilem co reszta bardziej mnie interesowala gra na komputerze nic rozterki nad jakimis slubami w przyszlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Wielki oświecony libed sråjacy na klechy i kosciol ale nadal nie widzi że żyje w matriksie i ma beke z moich horoskopów. Chodzące kurioza tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież bierzmowanie mało kto teraz robi. Zbędne to jest Moje bierzmowanie powinno być 20 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovsky napisał: ja w wieku 13 lat nie zastanawialem sie nad bo.giem i bierzmowaniem tylko robilem co reszta bardziej mnie interesowala gra na komputerze nic rozterki nad jakimis slubami w przyszlosci Nie tlumacz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież bierzmowanie mało kto teraz robi. Zbędne to jest nie wiem nie znam sie juz ponad 2 dekady minely od mojego to ciezko mi ocenic czy ktos chodzi czy nie, wiem ze mozna kupic jak ktos potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach