250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kochamelcieigine napisał: Ja lysy nie jestem mam pelno wlosow na glowie i loczki, bo zapuszczam. U fryzjera nie bylem xD Ja chodzę co 3 tygodnie ścinać grzywę i modelować u moich ukochanych gejów fryzjerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię I boczek do tego będziemy zajadać Nie proś tylko pij, rozgrzeje nie utuczy No ba, tylko trochę, bo Cię nie uniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja chodzę co 3 tygodnie ścinać grzywę i modelować u moich ukochanych gejów fryzjerów XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie proś tylko pij, rozgrzeje nie utuczy No ba, tylko trochę, bo Cię nie uniosę Dojdę o własnych siłach i nie trzeba mnie nosić 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Seks przedmałżeński to też grzech Tak bo wszystko to grzech i najlepiej sie wypisać z kościoła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja chodzę co 3 tygodnie ścinać grzywę i modelować u moich ukochanych gejów fryzjerów idz kiedys do damskiego fryzjera dla odmiany bez sensu sie cale zycie obcinac na chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Aż zgłodniałam i zara wpjerdole jakaś kielbase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak bo wszystko to grzech i najlepiej sie wypisać z kościoła dokladnie najprostszy sposob na wiele problemów a ludzie nie potrafia na to wpasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja chodzę co 3 tygodnie ścinać grzywę i modelować u moich ukochanych gejów fryzjerów Niezle xD. Ja bylem dwa razy u wlocha Franka w zeszlym roku, gosciu po 80 z Sycylii i zaklad prowadzi od 40 lat. wiec mnie dobrze wycieniowal, a teraz sobie zapuszczam i niech rosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu schizol walczy z myslami czy blokowac czy nie bo jednak jakies ulomy z nim gadaja w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak bo wszystko to grzech i najlepiej sie wypisać z kościoła Co w takim razie nie jest grzechem? Hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak bo wszystko to grzech i najlepiej sie wypisać z kościoła No skoro jest sie chrzescijaninem, to powinno sie przestrzegac Boskich Praw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dojdę o własnych siłach i nie trzeba mnie nosić 🥰 Całe szczeście, bo ja mam twój plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co w takim razie nie jest grzechem? Hm picie wody mineralnej z lodem moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedovsky napisał: dokladnie najprostszy sposob na wiele problemów a ludzie nie potrafia na to wpasc No ja sie wypisałam już dawno a ten deficyt amantów mi sie nawet spodobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Całe szczeście, bo ja mam twój plecak Dobrze, że tylko to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedovsky napisał: Ten jetin wczoraj jak się na chwilę pojawiłam też wysyłał wyzwiska, a forum nie blokował byłam przekonana że to tirowiec bo tamten też takimi seriami pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co w takim razie nie jest grzechem? Hm Picie wody i medytacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, kochamelcieigine napisał: No skoro jest sie chrzescijaninem, to powinno sie przestrzegac Boskich Praw Ja nie jestem a jak ty jeseś to musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedovsky napisał: schizol walczy z myslami czy blokowac czy nie bo jednak jakies ulomy z nim gadaja w temacie Zdecyduj się czy gardzisz plebsem czy jednak wolisz być jej narratorem bo mnie wkùrwiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No ja sie wypisałam już dawno a ten deficyt amantów mi sie nawet spodobał to dobrze ze ci sie podoba z wiekiem bedzie jeszcze gorzej i deficyt coraz wiekszy zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Picie wody i medytacja. Ja tam wolę grzeszyć, bo życie jest zbyt krótkie i piękne by sobie odmawiać przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja nie jestem a jak ty jeseś to musisz. Nie wiem czy jestem, ale ludzie polacy katolicki narod, a praw boskich nie przestrzegaja, bo swietych ksiag nie czytaja. wieprzowina, alkohol i swieta bozego narodzenia, mm tak. obzarstwo, ze az brzuch pęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Ten jetin wczoraj jak się na chwilę pojawiłam też wysyłał wyzwiska, a forum nie blokował byłam przekonana że to tirowiec bo tamten też takimi seriami pisał. moze nie blokowal bo gadali z nim jak z normalnym schizol blokuje jak nie ma z kim rozmaiwac albo mu pisza ze jest chory moim zdaniem to on ale oczywiscie sie moge mylic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Grzechem jest zdradzanie bunia z pewnoscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dobrze, że tylko to Pewnie, reszta będzie póżniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Zdecyduj się czy gardzisz plebsem czy jednak wolisz być jej narratorem bo mnie wkùrwiasz inni ludzie sa mi obojetni gardze wrednymi typami jak schizol a ty soibei to podziel jakos na definicje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja tam wolę grzeszyć, bo życie jest zbyt krótkie i piękne by sobie odmawiać przyjemności A czym ty masz szanse grzeszyc poza wpjerdoooleniem boczku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedovsky napisał: inni ludzie sa mi obojetni gardze wrednymi typami jak schizol a ty soibei to podziel jakos na definicje Idz na nerwice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: A czym ty masz szanse grzeszyc poza wpjerdoooleniem boczku? Bicz pliz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach