+RC+ 157 Napisano 6 godzin temu (edytowany) https://zapodaj.net/images/b13397dbc4b17.jpg Edytowano 6 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu Czeba kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu Z konopiami. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 157 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Z konopiami. xd No, dodaje aromatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No, dodaje aromatu Kupię na spróbowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 157 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kupię na spróbowanie. 28 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Czeba kupić. No, podzielcie się wrażeniami potem, bo jak ja średnio mam po drodze z tymi serkami, to ten wjeżdża mocno w kubki smakowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No, podzielcie się wrażeniami potem, bo jak ja średnio mam po drodze z tymi serkami, to ten wjeżdża mocno w kubki smakowe Mam nadzieje że nie jest ostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 157 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mam nadzieje że nie jest ostry? Zupełnie nie, łagodny. Edytowano 6 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 6 godzin temu To dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu Nie widziałam takiego. To nowość jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pato eskalacja 0 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie widziałam takiego. To nowość jest? przecież jest napisane, ze to edycja limitowana, ty tępa, neosowiecka łycho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pato eskalacja napisał: przecież jest napisane, ze to edycja limitowana, ty tępa, neosowiecka łycho. Edycja limitowaba ale od jakiegoś czasu może juz być w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 21 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, +RC+ napisał: No, podzielcie się wrażeniami potem, bo jak ja średnio mam po drodze z tymi serkami, to ten wjeżdża mocno w kubki smakowe Jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 157 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie widziałam takiego. To nowość jest? Jakiś czas jest już na półkach, ale nie przepadam za "serkami", to olewałem. W końcu dziś się przełamałem, bo nie miałem już pomysłów na piątkowe kolacje bez mięcha spróbowałem i się nie zawiodłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1558 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Jakiś czas jest już na półkach, ale nie przepadam za "serkami", to olewałem. W końcu dziś się przełamałem, bo nie miałem już pomysłów na piątkowe kolacje bez mięcha spróbowałem i się nie zawiodłem. Te łaciate lubię ale najlepszy z nich naturalny. A najbardziej mi smakuję zwykły ser biały i dodany do niego szczypiorek i pieprz i sól i trochę śmietany i urobić. No tak pamiętam jak mama w piątek chowała wędlinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 151 Napisano 5 godzin temu Jeśli będę widziala to kupie, zwykle biorę z kurkami albo z czosnkiem. Dobrze, że kombinują z nowymi smakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach