Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Kto rano wstaje…

Polecane posty

Budzę się około 6:00, a wstaje około 7:00. Na co mogę liczyć?

3 minuty temu, Daniel86 napisał:

Budzę się około 6:00, a wstaje około 7:00. Na co mogę liczyć?

Położysz się normalnie spać jak wszyscy ludzie i w nocy śpisz. 

• Thanks 1

Ja zazwyczaj w nocy siedze przy kompie albo gram w gierki i spie do poludnia. Nie zawsze chce sie rano wstawac. 

Niektorzy sa sowami, i wola nocny tryb zycia.

niewolnicy w obozach koncentracyjnych tez wstawali codziennie rano, bo musieli stac rano na placu w szeregu, no i nie wiem czy mieli taki dobrobyt

Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał:

niewolnicy w obozach koncentracyjnych tez wstawali codziennie rano, bo musieli stac rano na placu w szeregu, no i nie wiem czy mieli taki dobrobyt

Chodzi o pracę, taką, która daje satysfakcję i możliwości. Oczywiście nie trzeba rano, bo można też mieć popołudnia czy nocki. 

6 minut temu, Shameless AngeR napisał:

Chodzi o pracę, taką, która daje satysfakcję i możliwości. Oczywiście nie trzeba rano, bo można też mieć popołudnia czy nocki. 

Dzisiaj w nocy jak siedzialem przy komputerze o 2, to byla okropna pogoda, bo zimno i deszcz padal, a tu jakis lis biega za oknem, i chyba szukal zarcia i zeby sie gdzie miec schowac, ale mi sie go szkoda zrobilo, masakra. Ciagle jest beznadziejna pogoda. W nocy to byl hardkor. Zwierzeta w te zimny maja przekichane.

Ciekawe co tam teraz u tego lisa i czy zyje... W internecie pisali, zeby lisow nie karmic i zostawic je same, ale mi szkoda sie go zrobilo. Caly przemoczony biegal w ten mroz i pewnie glodny byl. 
W grudniu jak szedlem, to widzialem w kanale cialo lisa, bo chyba wskoczyl i nie mogl wyjsc i utonal... 
A lisy sa takie slodkie w ogole. Rude slodziaki ❤️ 

Edytowano przez kochàmelcieigine

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się