WywaloneJajaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Nayebala ale kac mie powstrzymuje zawsze. Niewarte zachodu. A wy co wsioki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 491 Napisano 8 godzin temu Na kaca jest prosta zasada, czym się strułeś tym się lecz. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Cofa mnie od smrodu. Człowiek chce a nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 154 Napisano 8 godzin temu Chyba nigdy nie miałam kaca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 13 Napisano 8 godzin temu Ja tez bym sie nacpal i najeebal, ale nie da rady. moge tylko sobie pic kawe i grac w gierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 15 Napisano 8 godzin temu Ja wódki nie mam za to śledź zjedzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał: Ja tez bym sie nacpal i najeebal, ale nie da rady. moge tylko sobie pic kawe i grac w gierki. Nie masz hajsu pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Nie masz hajsu pewnie. mam 0 hajsu, ale tez nie mam zadnych znajomych juz co cpaja, zeby poczestowali. a alkohol to zbyt drogi sport. zreszta po alko sie smierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano 8 godzin temu No więc właśnie. Jak się nie ma genu autodestrukcji to się mieć już nie będzie raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Ide se do barłogu bo wstać trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach