Szpinak 143 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Iibedowsky napisał: Stare baby jagi z haluksami xD wyzywają młode studentki piękne . O haluksie pisal zaśliniony namiotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 16 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Szpinak napisał: O haluksie pisal zaśliniony namiotowy A kolegów z Australii, czyli starych "tatusiów" w gierkach ma z kolei opóźniony klaudek, tu się schiza tak miesza, że każdy świr może być każdym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 49 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, szlora in the house napisał: Oo to chory stalker spermiarz stopkowy To nie on, bo z tego konta wyzywała mnie wczoraj chora klaudiurzyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: A ten nick, to według mnie nie jest klaudek z wodogłowiem, tylko po prostu tucznik. to sernik na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Szpinak napisał: O haluksie pisal zaśliniony namiotowy dokladnie juz wczoraj pare razy sie wydal ze to on obudzil sie i zaczyna jak tematy beda pokasowane to zalozy swoj i bedzie gadal do siebie ze idzie na saune Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Shameless AngeR napisał: To nie on, bo z tego konta wyzywała mnie wczoraj chora klaudiurzyca. on on wyzywa cie z innego z drugiego jest mily dajesz sie robic w balona przez czlowieka o iq szympansa. on czasmai nawet z jednego nicku kogos wyzywa a za 2 minuty pisze ze go kocha. te posty sa kogos o umysle 8 latka klaudia ma umyslowo cale 14 lat Edytowano 1 godzinę temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu crazy zbanowano wiec juz wam nie odpowie zglosilem spam wysylany na maial mod spamu nie usunal tylko raport chyba ostatni raz sprobuje cos zrobic zeby z ta moderacja tu ktos zrobil porzadek rym jak mozesz to ty sobie tam przez formularz tez napisz ja sprobuje inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 16 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, libedovski napisał: to sernik na pewno Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovski napisał: crazy zbanowano wiec juz wam nie odpowie Kto jej tak ciągle załatwia te bany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). wiem tez kiedys pisalem do niego normalnie i namawialem do leczenia a on wyzywal wszystkich ktorzy pracuja byc moze to efekt schizofrenii mnie sie wytdaje ze schizofrenicy nie maja w ogole uczuć i emocji a moze to jaksi socjopata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Kto jej tak ciągle załatwia te bany? marta8904 ona banuje normalnych a zostawia spamerow spam tez zostawil i mojego podszywa ktory blokowal a daje bany tym ktorzy pisza normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: marta8904 ona banuje normalnych a zostawia spamerow spam tez zostawil i mojego podszywa ktory blokowal a daje bany tym ktorzy pisza normalnie Zanim Magdobot udała się na słuszną emeryturę forumową, to dziękowała jakiejś "pani Marcie" moderatorce za opiekę nad nią (czyli za banowanie innych) No ale ktoś musi do tej Marty zgłaszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Zanim Magdobot udała się na słuszną emeryturę forumową, to dziękowała jakiejś "pani Marcie" moderatorce za opiekę nad nią (czyli za banowanie innych) No ale ktoś musi do tej Marty zgłaszać. tak to ta sama osoba ona jej zawsze donosila i widmok tez Edytowano 1 godzinę temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 16 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, libedovski napisał: tak to ta sama osoba ona jej zawsze donosila i widmok tez Według mnie magdobot był główną donosicielką zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 171 Napisano 40 minut temu Jaki jest sens w hodowaniu serników i magdobotów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 35 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Jaki jest sens w hodowaniu serników i magdobotów? nie ma ludzi mniej pracy a moze ktos ma tez zaburzenia jak zalozylem nick schizofreniamarty8904 i pisalem "my z fifim " cos tam bo codziennie usuwala wszystko tylko zostawala tematy "my z fifim" byl taki okres ze byla cala sciana wysrywów sernika pod tytulem "my z fifim" to dostalem bana na ip zablokowali du.nie 1/4 malopolski i vpn symanteca Edytowano 34 minuty temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 11 Napisano 33 minuty temu pewnie pare osob przeze mnie juz tu nie weszlo i nie wie dlaczego bo to duza siec o jednym zew. ip a ja nadal jestem i takie to sa ich metody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach