Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Rozmawialiśmy z anastazje

Polecane posty

Przed chwilą, Iibedowsky napisał:

Stare baby jagi z haluksami xD wyzywają młode studentki piękne .

O haluksie pisal zaśliniony namiotowy

5 minut temu, Szpinak napisał:

A kolegów z Australii, czyli starych "tatusiów" w gierkach ma z kolei opóźniony klaudek, tu się schiza tak miesza, że każdy świr może być każdym;)

7 minut temu, szlora in the house napisał:

Oo to chory stalker spermiarz stopkowy

To nie on, bo z tego konta wyzywała mnie wczoraj chora klaudiurzyca.

18 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A ten nick, to według mnie nie jest klaudek z wodogłowiem, tylko po prostu tucznik. 

to sernik na pewno

14 minut temu, Szpinak napisał:

dokladnie juz wczoraj pare razy sie wydal ze to on obudzil sie i zaczyna jak tematy beda pokasowane to zalozy swoj i bedzie gadal do siebie ze idzie na saune

8 minut temu, Shameless AngeR napisał:

To nie on, bo z tego konta wyzywała mnie wczoraj chora klaudiurzyca.

on on wyzywa cie z innego z drugiego jest mily dajesz sie robic w balona przez czlowieka o iq szympansa. 

on czasmai nawet z jednego nicku kogos wyzywa a za 2 minuty pisze ze go kocha. 

te posty sa kogos o umysle 8 latka klaudia ma umyslowo cale 14 lat 😄

Edytowano przez libedovski

crazy zbanowano wiec juz wam nie odpowie

zglosilem spam wysylany na maial mod spamu nie usunal tylko raport

chyba ostatni raz sprobuje cos zrobic zeby z ta moderacja tu ktos zrobil porzadek rym jak mozesz to ty sobie tam przez formularz tez napisz ja sprobuje inaczej

5 minut temu, libedovski napisał:

to sernik na pewno

Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). 

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). 

wiem tez kiedys pisalem do niego normalnie i namawialem do leczenia a on wyzywal wszystkich ktorzy pracuja

byc moze to efekt schizofrenii mnie sie wytdaje ze schizofrenicy nie maja w ogole uczuć i emocji  a moze to jaksi socjopata

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Kto jej tak ciągle załatwia te bany? 

marta8904 ona banuje normalnych a zostawia spamerow spam tez zostawil i mojego podszywa ktory blokowal a daje bany tym ktorzy pisza normalnie

Przed chwilą, libedovski napisał:

marta8904 ona banuje normalnych a zostawia spamerow spam tez zostawil i mojego podszywa ktory blokowal a daje bany tym ktorzy pisza normalnie

Zanim Magdobot udała się na słuszną emeryturę forumową, to dziękowała jakiejś "pani Marcie" moderatorce za opiekę nad nią (czyli za banowanie innych) 😄 No ale ktoś musi do tej Marty zgłaszać.

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Zanim Magdobot udała się na słuszną emeryturę forumową, to dziękowała jakiejś "pani Marcie" moderatorce za opiekę nad nią (czyli za banowanie innych) 😄 No ale ktoś musi do tej Marty zgłaszać.

tak to ta sama osoba ona jej zawsze donosila i widmok tez

5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jaki jest sens w hodowaniu serników i magdobotów?

nie ma ludzi mniej pracy a moze ktos ma tez zaburzenia jak zalozylem nick schizofreniamarty8904 i pisalem "my z fifim " cos tam bo codziennie usuwala wszystko tylko zostawala tematy "my z fifim" byl taki okres ze byla cala sciana wysrywów sernika pod tytulem "my z fifim" to dostalem bana na ip 😄

zablokowali du.nie 1/4 malopolski i vpn symanteca 😄 

pewnie pare osob przeze mnie juz tu nie weszlo i nie wie dlaczego bo to duza siec o jednym zew. ip a ja nadal jestem i takie to sa ich metody

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się