WywaloneJajåBoże 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Musiałaś mi kużwa zepsuć niespodziankę Żegnaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Żegnaj Zapłacisz mi za to Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 5 godzin temu Jesteś zigolo? Może Ci wsadze dychę za majtki jak mi zrobisz taniec trombalski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Jesteś zigolo? Może Ci wsadze dychę za majtki jak mi zrobisz taniec trombalski Jesteś nie tylko złośliwa, ale wyjątkowo podła sucz Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jesteś nie tylko złośliwa, ale wyjątkowo podła sucz Owszem. Nic innego nie przewiduję dla rybików. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Owszem. Nic innego nie przewiduję dla rybików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 5 godzin temu Wolę pisać. Gadać z toba też nie chce. Bo i nie ma o czym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Wolę pisać. Gadać z toba też nie chce. Bo i nie ma o czym. To się nie wtrącaj w moje tematy i rozmowy. Proszę Cię o to ? Sama zaczepiasz, wyzywasz i jeszcze masz pretensje idjotko. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu To gramy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 5 godzin temu Wolę widoki wyżej Okropny serial, ale przekaz nieludzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, Spaghetti... napisał: To się nie wtrącaj w moje tematy i rozmowy. Proszę Cię o to ? Sama zaczepiasz, wyzywasz i jeszcze masz pretensje idjotko. Kudłacz co sie dzieje z Magdą Salową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pedryl napisał: Kudłacz co sie dzieje z Magdą Salową Dostala sierpowego w zad 100 kg na grzbiet padła a truchło wywiozl byczy na route 66 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, pedryl napisał: Kudłacz co sie dzieje z Magdą Salową Sam chciałbym wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sam chciałbym wiedzieć Podobno jest w psychiatryku mam nadzieję że to prawda o nic jej się nie stało złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pedryl napisał: Podobno jest w psychiatryku mam nadzieję że to prawda o nic jej się nie stało złego Co Ty pjerdolisz za farmazony, jest na uropie i ma wywalone na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: Co Ty pjerdolisz za farmazony, jest na uropie i ma wywalone na forum Ona co tydzień ma urlop tylko niestety to są kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, pedryl napisał: Ona co tydzień ma urlop tylko niestety to są kłamstwa Słuchaj, jak coś masz do niej to wal prywatę nie do mnie takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Słuchaj, jak coś masz do niej to wal prywatę nie do mnie takie teksty Na prywate to wolałbym do Szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pedryl napisał: Na prywate to wolałbym do Szynszyli Szynszyli tutaj nie ma i raczej nie wróci, także możesz pomarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Szynszyli tutaj nie ma i raczej nie wróci, także możesz pomarzyć Wstydzi się tego że dała ci ciiipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, pedryl napisał: Wstydzi się tego że dała ci ciiipki Szyszka jest niezależną kobietą, a Ty prawiczkiem Chcesz być kimś opórcz hejtu w naszym kierunku, to weż się za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 4 godziny temu To teraz tak się nazywa kobiete letkich obyczajów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Szyszka jest niezależną kobietą, a Ty prawiczkiem Chcesz być kimś opórcz hejtu w naszym kierunku, to weż się za siebie. DLATEGO BARDZO CHCE JĄ WYRUUUCHAĆ I STRACIĆ PRAWICTWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 4 godziny temu 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: To teraz tak się nazywa kobiete letkich obyczajów... Widać takich masz kolegów na forum Boni Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, pedryl napisał: DLATEGO BARDZO CHCE JĄ WYRUUUCHAĆ I STRACIĆ PRAWICTWO Jak bardzo chcesz, to zapłać dziwce ze swojej wioski i skończ pjerdolić mi kocopały Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja widać takich masz kolegów na forum Boni Letkich obyczaji? No dobrze dam 50 za majteczki. Znaj mu gest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 4 godziny temu Ale ani grosza wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Letkich obyczaji? No dobrze dam 50 za majteczki. Znaj mu gest To daj Prawiczkowi wyżej aż kwiczy z dużych liter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To daj Prawiczkowi wyżej aż kwiczy z dużych liter Wole male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach