WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 12 godzin temu Przeżywacie te walentynki jak gimbusy xD tak macie cĥujowo że was zachwyca serduszko raz na rok? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 3 Napisano 12 godzin temu 37 minut temu, Fifofa napisał: Nie ze śmieci ojtam Dziś wasze Święto. To nie ósmego marca upoślaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcza welcome napisał: To nie ósmego marca upoślaku Wiem ty nie masz żadnej i nawet byś nie pojął ile kobiet szuka tego jedynego. Co mam napisać jak masz doświadczenie 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 3 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiem ty nie masz żadnej i nawet byś nie pojął ile kobiet szuka tego jedynego. Co mam napisać jak masz doświadczenie 0 To jest odpowiedź na to, ze pomyliłes święta jełopie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 12 godzin temu Skoncz jelopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcza welcome napisał: To jest odpowiedź na to, ze pomyliłes święta jełopie? Dla. Jednego to cudo znaleźć jedną a dla rugi ego jest aż za dużo. Pisze ale i tak nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 3 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Dla. Jednego to cudo znaleźć jedną a dla rugi ego jest aż za dużo. Pisze ale i tak nie rozumiesz. Poddaje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 12 godzin temu Ja i tak skromny jestem kolega ma swoją i jeszcze dwie aktywne. Ciekawy czy wszystkim kupi kwiatki dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu Aktywne chodzi o to że je dmucha jak z nim rozmawiałem to on konia nie będzie trzepał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu Wy biedaczki nawet jednej nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 11 godzin temu Zazdrościsz czy udajesz wspaniałego? Co dzis zrobiłeś dla Grażyny? Dałeś kwiata i czujesz się alfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Zazdrościsz czy udajesz wspaniałego? Co dzis zrobiłeś dla Grażyny? Dałeś kwiata i czujesz się alfa? Nie zazdroszczę bardzo go rozumiem pod tym względem jesteśmy zgodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie zazdroszczę bardzo go rozumiem pod tym względem jesteśmy zgodni. No niestety na Twoje piękno i parowe nie ma chętnych kochanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Zazdrościsz czy udajesz wspaniałego? Co dzis zrobiłeś dla Grażyny? Dałeś kwiata i czujesz się alfa? Kupiłem kwiatka nie zwiadł za szybko i perfumy. Spoko loko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: No niestety na Twoje piękno i parowe nie ma chętnych kochanek. Nigdy nie mòwi nigdy nie wiadomo kiedy Cię zabolcują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nigdy nie mòwi nigdy nie wiadomo kiedy Cię zabolcują. Być może. Ale tym kims i tak nie będziesz ty więc nie wiem co to ma do tematu przychlascie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, IjoIjo napisał: Dzięki Widziałam jakiś kwiatek papierowy roza chciałam se zbierać śmieci ale nie chciało mi się schylać 58 minut temu, Fifofa napisał: Dziś wasze Święto. W Walentynki daje się tylko osobie, do której żywimy uczucia. To nie jest święto kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Być może. Ale tym kims i tak nie będziesz ty więc nie wiem co to ma do tematu przychlascie Nie ja ale ktoś inny, żebym wszystkim dogodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie ja ale ktoś inny, żebym wszystkim dogodził. Ty nawet Grażynie nie potrafisz dogodzić a się o mnie martwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: W Walentynki daje się tylko osobie, do której żywimy uczucia. To nie jest święto kobiet. Tylko ci z piwnicy co świata nie widzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty nawet Grażynie nie potrafisz dogodzić a się o mnie martwisz. Ja tam jak chce to potrafię muszę mieć wene o odpowiednią osobę. Nie każdy z każdy. Jak się wstroi to idzie jak przecinak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty nawet Grażynie nie potrafisz dogodzić a się o mnie martwisz. Zapomniałem ale skumałem . Masz Walentynke pierwszą od mnie należy Ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 202 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ale macie problem ja tez siedze Edytowano 9 godzin temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 8 godzin temu Involuntary celibate dziś osiągnęło jakieś apogeum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu szczesciarze teraz ruuchaja fajne laski, a ja pechowiec celibat involuntary i trip do namiotu ehh zegnaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: szczesciarze teraz ruuchaja fajne laski, a ja pechowiec celibat involuntary i trip do namiotu ehh zegnaj Nogi mam takie cienzkie jak slon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Nogi mam takie cienzkie jak slon haha. niedlugo wozek inwalidzki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: haha. niedlugo wozek inwalidzki? Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Shameless AngeR napisał: Involuntary celibate dziś osiągnęło jakieś apogeum. Współczujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie wiem A czemu nie pobiegasz. Ja zaraz ide na spacer do mojego rancza i czeka tipi na mnie. Dzisiaj fajnie, bo noc z soboty na niedziele, to cisza i spokoj. Fajna noc, no ale musze się pakować i uciekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach