Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamBabkęBożą

Codziennie pije duzo kawy i napoje energetyczne

Polecane posty

Mózg ci wybuchnie. W łagodniejszych okolicznościach stanie serce. Jeden energetyk to z 5/10 szotów kawki.

W końcu dzisiaj do namiotu wracam, bo piękna pogoda. Bezchmurne niebo nareszcie.

I będę grał sobie w the elder Scrolls Morrowind. Zrobię sobie łucznika alchemika

Jarzynowa? Dziś mam chęć na ryżową pomidorową.

Jadłem z dwa tygodnie temu
Kilka dni temu żurek i chyba 5 jajek wiejskich na twardo.
Dzisiaj jarzynowa.

Nie mogę się doczekać jak będę w Polsce i u babci będę zupy jadł, mmm

Albo jak będę w Polsce to wsiądę sobie na rower i pojadę do sklepu po energetyka haha a potem 80km przejadę xD

Fajnie będzie. Nawet. Ale po kilku miesiącach już sie nudze i wracam wtedy na wyspę.

Czekam i ja z utęsknieniem na mamine gotowanie. Póki co pójdę na indyjskie. Wiem gdzie serwują the best.

U mnie dzisiaj w świątyni hindusów na pewno curry i samosy ale nie chce mi się iść.

Pójdę jutro albo w poniedziałek.
Dzisiaj sobie pojem zupę u mamy, bo cały garnek jest.

Edytowano przez KochamBabkęBożą

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał:

Albo jak będę w Polsce to wsiądę sobie na rower i pojadę do sklepu po energetyka haha a potem 80km przejadę xD

Fajnie będzie. Nawet. Ale po kilku miesiącach już sie nudze i wracam wtedy na wyspę.

Po kilku miesiącach? Oł! Ja po tygodniu czuję się wyobcowana. 

Trzeba się zbierać. Acha, jest 3 stopnie czyli aura dramatycznie spadła. 

Ja idę na walentynki na domówkę ale mi się nie chce ale może będzie fajnie tylko łeb mnie boli 

Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał:

U mnie dzisiaj w świątyni hindusów na pewno curry i samosy ale nie chce mi się iść.

Pójdę jutro albo w poniedziałek.
Dzisiaj sobie pojem zupę u mamy, bo cały garnek jest.

Tak jest! Curry wymiata! Samosy i inne sajgonki ble. 

Samosy wegetariańskie z sosem miętowym zapodają.

Mi u babci dobrze. Jednej i drugiej. Będę sobie grał w gry albo czytał książki, bo co tu innego robić xD...

To pa, miłego weekendu. U mnie słoneczko dzisiaj w końcu pierwszy raz od dwóch tygodni. W nocy będą gwiazdy pewnie, więc fajnie będzie w namiocie xD.

To pa

Samosy wegetariańskie z sosem miętowym zapoodają.

Mi u babci dobrze. Jednej i drugiej. Będę sobie grał w gry albo czytał książki, bo co tu innego robić xD...

To pa, miłego weekendu. U mnie słoneczko dzisiaj w końcu pierwszy raz od dwóch tygodni. W nocy będą gwiazdy pewnie, więc fajnie będzie w namiocie xD.

To pa

Ja idę na walentynki na domówkę ale mi się nie chce ale może będzie fajnie tylko łeb mnie boli

X

Ja będę w lesie spędzał walentynki z wiewiórkami i lisami.
Ale chyba sobie dzisiaj w Morrowind pogram.

Mam fazę zrobić sobie klasę łucznika alchemika z magią leczenia i destrukcji.
I wyruszyć w poszukiwanie magicznego legendarnego łuku xD

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał:

Samosy wegetariańskie z sosem miętowym zapodają.

To pa

Chodzi o warzywa w samosie. Nie pasuje mi groszek. Właściwie miks warzyw to nie mój smak. Jak już to wybieram börek, tę spiralę z serem feta, z serem i szpinakiem. Bywaj zdrów.

Ja tam wszystko zjem jak mi się jeść chce.

W tej świątyni dają różne curry i warzywa. Dzisiaj sobota to dużo ludzi, i właśnie dlatego mi się średnio chce iść.

Wolę w tygodniu jak kilka osób siedzi i można sobie w ciszy i spokoju wypić herbatkę. Curry też pyszne. Naan. marchewka z groszkiem. Ryż na słodko lub rice pudding.

Hejka ;)

Ja tam wszystko zjem jak mi się jeść chce.

W tej świątyni dają różne curry i warzywa. Dzisiaj sobota to dużo ludzi, i właśnie dlatego mi się średnio chce iść.

Wolę w tygodniu jak kilka osób siedzi i można sobie w ciszy i spokoju wypić herbatkę. Curry też pyszne. Naan. marchewka z groszkiem. Ryż na słodko lub rice pudding.

Hejka 😉

Nie byłam w światyni i nie wiem jak to działa. Wchodzisz i już? Czy jakiś bilet masz? 

Naan jest pycha! Z ziemniakami i koriander w środku. Racja.

W sensie na posiłkach nie byłam bo na modłach z ciekawości tak, byłam kiedyś.

3 minuty temu, Seven napisał:

W sensie na posiłkach nie byłam bo na modłach z ciekawości tak, byłam kiedyś.

Wchodzę, zakładam chustę na głowę, a potem biorę metalowy talerz i mi nakładają. Herbatka indyjska z mlekiem też jest.

Ja tam mam propsy trochę, bo kiedyś w sobotę wpadłem koło 11 i jakas staruszka była sama i do mnie czy pomogę zmywać naczynia. Ja juz odniosłem swoja tackę. A ja pewnie.
A za chwilę ludzie zaczęli się zlatywać, haha i chyba dwie godziny stałem przy zlewie i zmywalem.

Hindusy że jestem very good man XD. Teraz jak tam wpadam, to mnie niektórzy pamiętają, np. taka starsza hinduska i mam spoko. Zawsze dostaje żryć. Kobietki jeszcze mi z usmiechem na twarzy serwują ;P.
Słodycze też mają dobre.

Tam jest wielka kuchnia i wszystko na miejscu gotują, starsze hinduski głównie.

Wchodzę, zakładam chustę na głowę, a potem biorę metalowy talerz i mi nakładają. Herbatka indyjska z mlekiem też jest.

Ja tam mam propsy trochę, bo kiedyś w sobotę wpadłem koło 11 i jakas staruszka była sama i do mnie czy pomogę zmywać naczynia. Ja juz odniosłem swoja tackę. A ja pewnie.
A za chwilę ludzie zaczęli się zlatywać, haha i chyba dwie godziny stałem przy zlewie i zmywalem.

Hindusy że jestem very good man XD. Teraz jak tam wpadam, to mnie niektórzy pamiętają, np. taka starsza hinduska i mam spoko. Zawsze dostaje zryc. Kobietki jeszcze mi z usmiechem na twarzy serwują ;P.
Słodycze też mają dobre.

Tam jest wielka kuchnia i wszystko na miejscu gotują, starsze hinduski głównie.

Zagoniły cię babeczki na zmywak? Dobrze! Przynajmniej miałeś zajęcie i dłonie chirurgicznie czyste. ;]

Czasem widuję wany, z których Hindusi rozdają w pojemniczkach gorące dania. Kolejki są kilometrowe i głównie ludzi, którzy de facto nie potrzebują wsparcia. 

Na modły również okrycie głowy obowiązkowo.

1 minutę temu, Seven napisał:

Zagoniły cię babeczki na zmywak? Dobrze! Przynajmniej miałeś zajęcie i dłonie chirurgicznie czyste. ;]

Czasem widuję wany, z których Hindusi rozdają w pojemniczkach gorące dania. Kolejki są kilometrowe i głównie ludzi, którzy de facto nie potrzebują wsparcia. 

Babeczki nie. Jakaś starsza hinduska stała przy zlewie sama i czy pomogę zmywać, a ja pewnie. A nagle się ludzie zaczęli zlatywać. Lol. Chyba z 200 tacek poszło. A ja przy zmywaku stałem. Wycierałem też naczynia. 

Tutaj w tygodniu jest spoko, ale w soboty mają modły, to się zlatują. Jedzenia też jest więcej, wiadomo. 

Ale dzisiaj u mamy jadam, to nie idę. Może za tydzień w sobotę odwiedzę świątynie, po pływaniu i sesji w sauna xD. Na lunch tam iść to spoko jest 

Zawsze dużo dostanę, że się najem. 

Babeczki nie. Jakaś starsza hinduska stała przy zlewie sama i czy pomogę zmywać, a ja pewnie. A nagle się ludzie zaczęli zlatywać. Lol. Chyba z 200 tacek poszło. A ja przy zmywaku stałem. Wycierałem też naczynia. 

Tutaj w tygodniu jest spoko, ale w soboty mają modły, to się zlatują. Jedzenia też jest więcej, wiadomo. 

Ale dzisiaj u mamy jadam, to nie idę. Może za tydzień w sobotę odwiedzę świątynie, po pływaniu i sesji w sauna xD. Na lunch tam iść to spoko jest 

Zawsze dużo dostanę, że się najem. 

To się nazmywałeś jak nigdy, heh. Uczynny z ciebie chłopak.

Może kiedyś pójdę czysto kontrolnie co tam się dzieje i jak zachowują się ludzie w kolejkach. Mówisz, że dziś lepiej nie bo tłum?

6 minut temu, Seven napisał:

Na modły również okrycie głowy obowiązkowo.

Tutaj przed wejściem do świątyni jest z kosz z tymi chustami, nie pamiętam jak to sie nazywa. I zanim się wejdzie to trzeba zalozyc. Szatnia na buty też jest. Może jak będę następnym razem go sobie ściągnę i na boso będę chodził xD. Można też sobie usiąść na dywanie i jeść na siedząco.

2 minuty temu, Seven napisał:

To się nazmywałeś jak nigdy, heh. Uczynny z ciebie chłopak.

Może kiedyś pójdę czysto kontrolnie co tam się dzieje i jak zachowują się ludzie w kolejkach. Mówisz, że dziś lepiej nie bo tłum?

Kolejki w soboty, ale w tygodniu jest spokój i nie ma zadnych kolejek.

Pełno jedzenia i żadnych kolejek. Cisza i spokój.

Dzisiaj można iść, bo w soboty dużo jedzenia i co że tłum. Ale ja lubię też u mamy jeść i dzisiaj akurat u mamy jem, właśnie wracam do siebie. 

Ja tam chodzę jak głodny jestem i nie mam co zjeść. 

Pójdę za tydzień w sobotę może.

Tutaj przed wejściem do świątyni jest z kosz z tymi chustami, nie pamiętam jak to sie nazywa. I zanim się wejdzie to trzeba zalozyc. Szatnia na buty też jest. Może jak będę następnym razem go sobie ściągnę i na boso będę chodził xD. Można też sobie usiąść na dywanie i jeść na siedząco.

Akurat miałam swoją osobistą apaszkę czy szal tak zwany. Koleżanka mnie ubrała odpowiednio i poszliśmy grupą. Nie wiem czy wiesz, że mogły odbywają się w pokojach. Dla kobiet oddzielnie, dla mężczyzn i kobiet z dziećmi. Pokoje są oszklone niektóre i mają telebimy. No i sobie słuchasz i oglądasz ichniego guru.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować